Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STIFFLERR

OTO KOBIETA IDEALNA. INNE SIĘ PRZY NIEJ MOGĄ SCHOWAĆ

Polecane posty

Gość jest piękna i zmysłowa
większości facetów się podoba, dlatego zazdrosne laski tak jazgoczą :D

Gość taaaaka soooobie jaaaa
tez jestem kobieta ta ze zdjecia jest sliczna... zazdroszcze tez bym chciala tak wygladac chociaz nie jestem brzydka ani nawet przecietna...

oblubienica --> wszystko by bylo ok gdyby autor nie pial, ze oczywiscie kazdemu facet nie wiadomo jaka ma ladna dziewczyne czy zone walil by konia pod jej foto. no szczyt wszystkiego zeby dojrzaly mezczyzna mial walic konia pod foto z internetu :D

Gość 1234567657777
Stiffler, skomentuj to co do Ciebie ja napisałam. Czy to nie Ty zacząłeś wyzywać od zakompleksionych? Ty chcesz się dowartościować. PS W ocenie atrakcyjności ma znaczenie mały nos (laska ma duży), owalna twarz (laska ma okrągłą), brak typowo męskich cech (ma wąsik). Ta kobieta odbiega od ideału, więc może to Ty masz problem z gustem.

jennifer8787*** żal ci tłusty tyłek ściska ze oblubienica potrafi w delikatny sposób wyrazić swoje zdanie, czego ty nie potrafisz...?

1234567657777 Nie ja zacząłem, bo tylko wyraziłem swój podziw dla urody tej kobiety ze zdjęcia, a skoro ktoś po 1 topiku twierdzi, ze niczego w życiu nie osiągnąłem, to zasługuje na najgorsze zbesztanie

autorze nie odpowiedziałeś na moje pytanie?czyżbym sama miała się domyslac odpowiedzi? prawiczku?:D:D:D:D tłustej dupy to ja nie mam ,napisałam ,że moim zdaniem jest ładna ale uwierz mi że sa faceci na ktorych ta laska nie zrobi żadnego wrażenia walikoniku;) od dziś masz nowy przydomek:D

Noxelia w dodatku ma nadwage i gruberamionska echhhh dzieci i znowu przeciętniaro chcesz sie dowartościować? Przecież to, że tak napiszesz nie znaczy ze tak jest i nie doda co to atrakcyjnosci. Nadal bedziesz przeciętniarą jakich setki tysięcy.

jennifer8787*** a ty masz przydomek stara, zakompleksiona maniura. I co dowartosciowałaś się żmijo jadowita. ZDZ nie napisalem, ze kazdy wali pod jej zdjęcie, tylko facet jennifer, bo skoro ona już wszystko o mnie wie, więc śmiem twierdzić własnie to.

Gość 1234567657777
Nie, zwyzywałeś kogoś, kto ma inny gust od zakompleksionych i twierdzisz, że dlatego ją krytykujemy. W temacie dyskryminowałeś tych, którzy mają inny gust.

1234567657777 twój wysmkowany gust przejawia się w tym, że podobają ci sie kobiety z namalowanymi sztucznie brwiami hahahahahaha zdjęcie 1 i 2 hahahahahaha

STIFFLERR więć radze obudzić się ze świata marzeń pizdusiu ipoderwać jakąś laskę w realu ale podejrzewam ,że jesteś miękki chujek ,żeby nawet jakiegoś kaszalota wyrwać:D:D:D

Gość 1234567657777
A twój tym, że gustujesz w wąsatych, okrągłych ryjach. ? Będzie na Twoim poziomie , jak tak bardzo chcesz. PS przynajmniej mają piękne oczy, nie otłuszczone powieki, jak Twoja piękność.

Gość niezakompleksiona i obiektywna
Tylko, że to ty wszystkim dziewczynom wmawiasz, że mogą się przy niej schować i że każda jej zazdrości urody. Przyganiał kocioł garnkowi, sam nie dopuszczasz, że komuś może się nie podobać to co tobie. Dziewczyna jest ładna, napewno ona się bardziej podoba facetom, niż ja, choćby nawet ze wzgl. na egzotyczną urodę. Ale i tak bym się nie zamieniła wyglądem. Może jestem brzydsza, ale lubię siebie i już. Ja się sobie podobam i nic mi więcej do szczęścia nie trzeba :)

Gość najbardziej oburzyły się
tępe suki, których faceci oglądają się na ulicy za każdą laską:D

Gość facet z klasą i kasssą
Noxelia to rzeczywiscie zakompleksiona wariatka, a ta jeny to samo. Stare, otyłe i do tego złośliwe jesteście i tej dziewczynie do pięt nie dorównujecie. WIdzialem twoje zdjecie noxelia i jestes brzydka i nawet nie powinnas sie odzywac w tym temacie, bo jestes zbyt brzydka, lepiej sie schowaj w szafie i nie strasz tym swoim pyskiem.

ten koleś to dzieciak i wszystko na jego temat już tutaj udowodniłam ,wstyd żeby się podniecac laską z internetu a na zywo nie miec nikogo do bzykania:p buhaha jaki z ciebie musi być frajer:D dowidzenia walikoniku;)

właśnie, najbardziej się oburzyły te brzydkie, im można każdą prowokację wcisnąć, a one sie beda kłóciły do upadłego podle żmije i beda sobie oczy wydrapywały. hahahaha żal mi was

a włosy na piczy noxelia tez na rudo walnełas. Jestes najwiekszym pasztetem na swiecie RYŻY+BLADA TWARZ=PASZTET hahahahaha

Gość czisez, co za kłótnie!
Laska jest ładna, no sorry, ale do brzydkich na pewno nie należy!!! I żeby było jasne - jestem kobietą. Osobiście dziewczyna ze zdjęcia nie jest w typie urody, który mi się podoba - wolę takie posągowe piękności, a nie lolitki o baaardzo ciemnie karnacji. Ale jest ładna i potrafię to stwierdzić. I Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ NIE MA NADWAGI!!!!!! Coś ci Noxelia, na mózg padło... dziewczyna szczuplutka, ładne ramiona ma, a piersi - git majonez!!!:) "a ja jestem pol polka pol niemka " - wszyscy wiedzą jak Niemki są "ładne"... więc nie ma czym się chwalić, heheeheehe:)