Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za 4 dni

ostatnie dni - co się wam działo

Polecane posty

Gość za 4 dni

mam kilka dni do terminu; nic się w zasadzie nie dzieje, tzn mam takie pobolewania brzucha jak przed okresem i tyle; wody się nie sączą, śluzu prawie w ogóle nie ma, krzyże nie bolą czy to możliwe żeby mnie tak z nienacka wzięło

mi się nic nie działo. urodziłam 10 dni po terminie, poród był wywoływany. jak trafiłam do szpitala tydzień po terminie i lekarz mnie badał to się śmiał że ja to chyba dopiero na Boże Narodzenie urodzę, bo się nic nie zapowiada (był maj:))

Możliwe. Mi się nic nie działo. Nagle 3 dni po terminie zaczął mnie boleć brzuch jak na okres, tylko 10x mocniej, dostałam skurczy co 5 minut, potem co 3, międzyczasie goniłam do WC z biegunką. Skurcze co 3 minuty zaczęły się o 13.30, ja urodziłam o 3.55. następnego dnia.

Gość za 4 dni
kurde, boję się że będa mi musieli wywoływać poród chociaż ostatnio miałam rozwarcie na jeden palec i ginka mówiła że powinnam urodzić w terminie, al enic mnie nie bierze:( najgorsze jest to że l4 mam tylko do terminu, a potem macierzyński:(

to u Was kochane widze dużo nowości.. ja dziś miałam wizytę, i położna tak namiętnie napierała żeby się zaszczepić przeciw świńskiej, że w każdy poniedziałek są darmowe szczepienia dla ciężarnych itd..ja jednak jestem przeciwna szczepieniu w ciąży, tym bardziej, że jak i choroba tak i szczepionka nie istnieją długo, tak więc myśle, że nie wiadomo jak to wpływa na płód, ptrawda? okaże się za pare/naście lat. poza tym przesunął mi się termin z 19 czerwca na 25.. oczywiście nie powiedziała mi czy chł czy dziewczynka, podobno w szpitalu trudno się tego doprosić (nie wiem), spróbuje dowiedzieć się w polsce :) poza tym sylwucha12 ja też tak mam z jedzeniem, przed ciążą schudłam 20 kg, a teraz już prawie wszystko nadrobiłam :(

pprzepraszam jakiś stary post mi się wkleił chciałam tylko napisać, ze wedlug ostatniej miesiaczki ja tez po terminie i tez nic sie nie dzieje :(

Gość gość
Sex jest najlepszy na przyspieszenie porodu :)