Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annapol82

Wczesna ciaza a przeziebienie

Polecane posty

Gość annapol82

Hej Dziewczyny Otoz z mezem staramy sie o dzidziusia i poraz pierwszy spoznia mi sie miesiaczka 4 dni. Cykle mam regularne i nigdy nie bylo zadnych opoznien.Do tego wszystkiego jestem strasznie zaziebiona. Wiem, ze przeziebienie ma wplyw na przesuniecie sie miesiaczki ,ale czy ma wplyw na wynik testu ciazowego? Test ciazowy robilam w sobote i wyszedl pozytywny z wyraznymi kreseczkami. Piersi znacznie powiekszone i bolace okropnie :-) Prosze Was o porade, bo ktoz bedzie wiedzial lepiej Pozdrawiam

GRATULACJE, a w ktorych dniach cykluu były staranka i ilu dniowe masz cykle?

przeziebienie nie ma wplywu na wynik testu ciazowego:) Graruluje, teraz lecz sie domowymi sposobami ) herbata z lipy, czosnek, miód, cytryna) paracetamol do 4 tabl na dobe:)

Gość ncjndoaidnjcccccjioweiuhdidwou
Powtorz test za kilka dni i jak bedzie tez pozytywny, to jestes w ciazy :)

zazdroszczę ci :) mi się spoźnia juz @ 2 dni , ale mam skurcze jak na miesiączke i boje sie ,żę przyjdzie spoźniona:( i boje si,e zrobić test może zrobie pod koniec tygodnia jak @ nie nadejdzie wtedy będę już pewna:) Pozdrawiam i trzumam kciuki za Ciebie i maluszka:)

kochane nie martwcie sie tak, ja mialam identyczne objawy jak na @ i jestem w ciazy:) glowa do góry:)

Madzia_mi a wktorym dniu cyklu ci sie udało i jak długie masz cykle

Hej rossi ak u Ciebie czekasz :) na @ mi sie spoźnia juz dwa dni , ale nie testowalam jeszcze boje sie bo mam bole jak na @ i boje się ,że przyjdzie jadnak spoźniona:(

kochaniutka1 ja jeszcze czekam 2 dni na @.Na Twoim miejscu bym juz testowała.Jest mi niedobrze, odbija mi sie imam zawoty głowy i schudłam 2kg nie wiem moze to wszystko ten stres

mi udalo sie za pierwszym razem w pierwszym cyklu staran, :) cykle mam 28-30 dniowe, ale owulacja wystapila ok 18 dnia cyklu czyli owu sie troszke spoznila:)

moje próby były 10i 11dc cyklu w cyklach regularnych 26 dniowych i teraz mam 24dci nie wiem czy trafiłam

te owulacje niestey nie wsystepuja ksiazkowo jak widzisz mi sie tydzien opoznila, a sie udalao w szoku bylam bo przy tylko 2 inensywych probach, bo chlopa mojego nie bylo na miejscu:)

wiesz boje sie ,że nie wyjdzie niektore dziewczyny pisały ,że zrobiły dopiero po tygodniu , bo jak robly wczesnie to im po prostu nie wychodził i tyle a ja nie mam zamiary sie rozczarowac wole poczekac troszke dłużej i już! :)rossi Ty tez daj znać co i jak testujesz za 2 dni :) mówisz , może ja zatestuje z tobą:)

Madzia_mi - to skoro owulacja wystąpiła później niż stosunek o kilka dni to masz szanse na dziewczynkę :)

oki dam znac ale boje sie ze nic ztego , mi sie nigdy okres nie spoźnia, zawsze mam co 26ni raz miałam po 23 wiec jak nie dostane za te 2 dni to nadzieja wzrosnie

rossi nie zalamuj sie ja tez myslalam ze nici a wiesz czemu? bo okres spoznial mi sie 4 dni zrobilam test i byl negatywny, wiec wieczor przeplakany, i normalnie czekalam na okres minely 2 tyg zrobilam test tak z czapy i wyszly 2 kreski, przez to ze owulacja wystapila pozniej hormon HCG nie byl na tyle intensywny i test go nie wykrył. i tez myslalam ze nici z tego a jaendak:)

rossi - ja mam cykle 25 dniowe, test zrobiłam w 29 dniu, był pozytywny :) wolałam poczekać trochę :) trzymam kciuki za Was

Gość annapol82
Dziekuje za odpowiedzi Staralismy sie z mezem drugi miesiac i nie chce poki co zapeszac :-). Ciezko mi powiedziec konkretnie w ktorych dniach cyklu ale ja wiem kiedy mam owulacje (zawsze mam bol w prawym lub lewym jajniku) a starania byly i przed i po owulacji :-). Cykle mam regularne 28-29 dniowe Poki co jutro powtorze test a wiazyta u poloznej umowiona na 28 czerwca. Zycze wszystkim powodzenia

kochaniutka1 przypomnij mi w jakich dniach probowalas i ilu dniowe masz cykle

annapol82 szkoda ze nie pamietasz w jakich dniach cyklu probowaliscie

Gość annapol82
Rossi Wszystko przed toba :-) Ja pierwszy test zrobila po 10 dniach od owulacji i wyszedl negatywny. Nastepnego dnia grillowalismy, pozniej dyskoteka, troche alkoholu. Dopadlo mnie przeziebienie w srode , wzielam troszke lekow dopiero w czwartek (cerutin) i aspiryne w piatek. W sobote zas przed naszpikowaniem sie lekami zrobilam test. Teraz to juz tylko domowe sposoby mi pozostaly ale widze ze nie dzialaja. Dzis wizyta u lekarza Trzymam za Ciebie kciuki