Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochaniutka1

ból jak na okres a jego brak???!!!!1

Polecane posty

Hej dziewczyny mam pytanie @ mi się spoźnia już 2 dni ale mam cały czas skurcze jak na okes co jakis czas czy to możliwe żebym jednak była w ciąży i miała takie bole jak na okres ? czy któraś z was tak miała? bedę testować jutro rano! napiszcie czy coś o tym wiecie

zadna kiedy starała się o dziecko nie miała objawów jak na miesiączkę ?? bo ja juz nie wiem zakręcona juz jestem!! npiszcie czy to normalne

wiesz bo mnie jeszcze piersi przesrawały troche bolec jak na okres , ale mimo wszystko bola troche czy to możliwe a okres spoźnia się 2 dni?

W 1 ciąży w piersiach miałam takie jakby guzki po bokach, bardzo bolesne. A masz możliwość zrobić betę?

u mnie objawy ciążowe są identyczne jak te przed okresem. także i ból brzucha był. do tego ból piersi, mdłości, wrażliwość emocjonalna.

wiesz moge zawsze iść do przychodi i zrobic jutro, ale cyba prościej będzie zrobic test tylko ja mam takie szczescie ,że mi wjdzie negatywny;p

Jeśli jesteś w ciąży, to nie wyjdzie negatywny. Skoro masz się zadręczać, to lepiej biegnij do apteki. A regularne masz cykle, to pierwsze takie spóźnienie?

tak pierwsze!:)tylko ,że piersi przestały troche boleć , ale mimo wszytko i tak bola ale nie jak w srodku cyklu a juz po terminie @ jutro zrobie test czy którąs z was przestły bolec piersi a byla w ciązy bo mnie juz tak nie bola jak wczesniej a okresu brak? tego nie rozumiem?

Gość mama dwójki urwisów
Z własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że takie bóle mogą być oznaką zbliżającego się okresu jak i ciąża ! Skoro okres spóźnia ci się dwa dni to możesz spokojnie zrobić w domu test ciążowy. Myślę,że już będzie wiarygodny wynik

Mnie też tak bolało ale okres nie przychodził więc zrobiłam test i był pozytywny. Z bólem piersi też się pojawiał i przestawały- ale raczej cały czas odczuwam w nich taką ciężkość i są wrażliwe.

ja własnie tez odczuwam taka cieżkośc piersi i sa mimo wszystko wrażliwe a szczerze mówiąć juzk bym miała okres to ten ból znika od razu i nie mam juz uczucia zadnego wpiersiach a tu nadal sie utrzymuje nie buży ale ednak jest !