Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaaja

jak jest na plazach we wloszech wstydze sie cellulitu...

Polecane posty

Gość majaaja

mam 22 lata i mam celulit widoczny na gole oko. wyjezdam do wloch na tydzien mial to byc wyjazd tylko do neapolu jednak przyjaciele rzucili pomysl by spedzic 2 dni nad morzem na plazy... zestresowalam sie bo jestem mloda i nie powinnam miec takich probleow wstyd mi przed chlopakami chcialabym ladnie sie prezentowac a tu ten celulit. odebral i moja pewnosc siebie. moze ktos byl na plazach we wloszech jak tam jest? dziewczyny maja cellulit?wstydza sie go? czy tak jak w pl raczej takie na plazy sie nie pokazuja. chodzi mi o moj wiek ;/ watek moze glupi jednak bardzo mi z tym zle.w gore jestem chuda na dol cellulit no nie wiem jak mam zareagowac boje sie ze najem sie wstydu i sie upokorze.

Gość kto ci zabral?
nie bylam ale nie przejmuj sie :)

Gość jak Ci się nie chciało
dbać o ciało to teraz się wstydź!! widać na plaży kto o siebie dba a kto nie :P

Gość spodenki i pareo
Włoszki są pulchnymi kobietkami, zatem moze zginiesz w tłumie

Gość malinka malinowa
nie byłam, ale moja pulchna znajoma mówiła mi,z ę tam wreszcie mogła bez oporów sie rozebrać na plazy, jej kolęznka, jeszcze pulchniejsza również, ze nikt uwagi nie zwraca. nie to co nad polskim morzem, podobno

Gość gfgfgfgf
Bylam na wielu europejskich plażach i jest luzik, spokojnie mozesz sie rozebrac, tam ludzie mają w dupie jak wyglądasz, nikt sie nie krępuje, a naprawdę wiele z nich ma cos do ukrycia. Szczególnie we Włoszech jest dużo kobiet z nadwagą, więc rozbieraj sie smiało :)

Gość gfgfgfgf
Aha, dodam jeszcze, że przed pierwszym wyjazdem tez miałam opory takie jak Ty, a szczerze mówiąc nieźle sie dowartościowalam na tych wszystkich plażach ;)

Gość nad polskim morzem
nie ma dziewczyn z cellulitem ? Gdzieś ty była na tej plaży w Polsce ja się pytam ? Jeżdże od 10 lat nad morze i rzadko kiedy dziewczyny NIE MAJĄ cellulitu

nie wiem jak we wloszech ale tutaj gdzie mieszkam malo ktora ma fajna pupe :P chyba jedna na milion nie masz sie czego wstydzic :)

Gość byłam widziałam
Tam się nikt nikogo nie wstydzi. Opalaja się młode zgrabne dziewczyny ale i te całkiem pulchne z cellulitem też. Jest masę kobiet z Europy północnej: Holandia, Dania: blade, grube, masywne biodra i uda. Jest też dużo Włoszek, suchych, spalonych na ciemny brąz, po 50 tce lub 60 tce. Opalaja się toples i nikt się nikogo nie wstydzi.

Gość majaaja
nie, dbalam dbalam ale mam problemy z hormonami i niestey odklada mi sie na udach.jestem szczupla serio moze nawet fote bym wstawila ale cellulit mam taki ze glowa boli jak ide to widze te grudki jak sie trzesa na gorze jestem prawie jak desko zadnego tluszczu na dole to juz inna bajka. ale nie powinnam sie tlumaczyc z tego. na pewno w jakim stopniu sie zaniedbalam. teraz za pozno by cokolwiek zrobic. bylam rok temu w sopocie na plazy szukalam jakiejs dziewczyny w moim wieku z cellulitem podobnym do mojego wierzcie mi nie znalazlam. dobilam sie i jak sobie o tym pomysle to serio nie chce sie pokazywac na plazy. u mnie sa flaki z olejem nic wyrzezbione a teraz te reklamy telewizja internet wszedzie sa te piekne ciala faceci tylko takie widzia i zaraz jao ideal postrzegaja ze tak ma kobieta wygladac. wczoraj ogladalam kogel mogel 2 i tam byl watek wlasnie jak kobieta w tej szklarni sie przechadzala w bikini byla kraglych ksztaltow i jestem na bank pewna ze teraz by to nie przeszlo. inaczej zostaloby to pokazane i zaaranzowane. mam stroj taki ze spodniczka ale na plazy ciagle w tym byc? opalac sie i kapac? czy to jest tylko do chodzenia po plazy nie wiem

Gość librator
wyluzuj, jak możesz tak się ograniczać, jesteś młoda więc baw sie, prawda jest taka, że wszędzie poza polską na plażach jest luzik, nikt się na nikogo nie gapi, chyba że polacy na kogoś

Gość majaaja
wiem powtarza to sobie jednak psychika mam troche zniszczona przed te ciagle szkalowanie dziewczyn bo maja jakies defekty a to swinia a to spalak a to to ato to. niby nikt to do siebie nie bierze ale zostaje w psychice. zwyczajnie chcialabym sie podobac pewnemu chlopakowi ktory tam bedzie. :(

Gość gggrreta
koniecznie kup pareo, będziesz sie pewniej czuła

Gość po co jej pareo skoro
nie będzie w nim cały czas. Jak pójdą się kąpać to co ona w pareo wyskoczy? albo jak będa się opalać to co w pareo też?

Gość deremcccas
bo jak kuźwa będzie siedziała na leżaku albo szła do baru to będzie się lepiej czuła

Gość po co jej pareo skoro
no super ale i tak wyjdzie co ma i tego nie ukryje. a prawda jest taka ze to wstyd dla 22 letniej dziewczyny miec cellulit jaki opisuje boze.

Gość majaaja
dzieki

Gość gośćjo
mówienie że mieć cellulit to wstyd jest chore i kompletny brak wiedzy znam jedną co tak mówiła i po urodzeniu dziecka i totalnym dbaniu o siebie ma teraz większy cellulit od tych z których się śmiała, bardzo przytyła, biust do kolan i co jej wina?