Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozowe Okulary

Szczesliwe zwiazki z obcokrajowcami

Polecane posty

My tez obchodzimy Haloween :D Moze nie az tak bardzo jak to sie robi w Ameryce, ale tu tez sie kazdy przebiera i idzie na jakis imprezy :) Wlasnie dobrze jest mieszac tradycje, bo wtedy nie zanikna mimo roznosci :)

Gość melisssa
a moj maz jest arabem..wiem, ze wiekszosci polakow nie lubi arabow, ale ja mam to gdzies,jestem z nim szczesliwa, mamy dzieci ..wydaje mi sie, ze jestesmy stworzeni do bycia razem;)...

Gość jobajsgd
ja byłam z muzułmaninem-szczerze odradzam!!!!!!!!!!!!!

i ja jestem w zwiazku z obcokrajowcem. 3,5 roku i jakos ani roznice kulturowe ani religijne nie przeszkadzaja nam w tworzeniu szczesliwej rodziny (jestesmy po slubie, mamy coreczke)

Gość melisssa
kazdy musi sam zdobyc doswiadczenie..ja akurat nie opieralabym sie na opini innych osob...

Beznazwy, jakie sa Twoje ulubione angielskie tradycje? Ja bardzo polubilam amerykanskie swieto dziekczynienia mimo jego nieciekawych korzeni... :)

Gość jagoda jagoda 3324
moj narzeczony jest obcokrajowcem jestesmy razem 1.5 roku :)

Gość jagoda jagoda 3324
melisssa a moj jest turkiem tez polacy nie lubia turkow podobnie jak arabow ale liczy sie czlowiek :)

Gość melisssa
a warto tez dodac, ze nie kazda rodzina cieszy sie z polki. w kraju mojego meza polki maja bardza zla opinie..

Hmm chyba najbardziej podoba mi sie to, ze w Anglii co kilka miesiecy jest Bank Holiday co oznacza, ze nie pracujesz, a jak juz pracujesz to za wyzsza stawke :P Takie cos jest np na urodziny krolowej albo krolewski slub i w ogole na rozne okazje :D Podoba mi sie tez, ze w Wielkanoc kazdy sobie daje duze czekoladowe jajka, w Polsce sie z czyms takim nie spotkalam :P Ogolnie w swieta bozego narodzenia i w Wielkanoc wszyscy jedza duzo czekolady :) W niedziele tez duzo rodzin (w tym rodzina mojego lubego) ma sunday roast dinner :D i wtedy wszyscy sie zbieraja i jest fajna atmosfera :)

Gość ginnna78
Teraz nawet na dobrych serwisach randkowych mamy możliwość poznania tej drugiej połówki właśnie pochodzącej z zagranicy https://www.mydwoje.pl/Galeria-ofert-zagranicznych-panow Ja mam koleżankę, która tak właśnie poznała swojego obecnego męża. Nikt tak naprawdę nie wie kto komu jest pisany.

Polki powinny być tylko dla Polaków, ewentualnie Europejczyków. Znam historię (ale z opowieści), że dziewczyna poznała sobie czarnego słodziaka z Afryki i przywiozła do Polski. Wszystko byłoby git, ale jej dwie sąsiadki miały dwa czarne maleństwa.

Bo zagraniczni panowie mają więcej luzu niż nasi taka prawda ... faceci z natury jakoś tak szybciej gnuśnieje i przestaje mu na wszystkim zależeć. Zagraniczniacy są jakoś tak bardziej przyjaźnie nastawieni do wszystkiego nie spinają się z byle powodu milo się z nimi gada i spędza czas więc laski na to lecą proste.

Gość elllwirska2
Jak więc widać taki związek z obcokrajowcem poprzez serwis randkowy jest możliwy. W jakim języku ze soba rozmawiacie ?

Jestem z chlopakiem z RPA ( nie jest czarny, bo kazdy mnie o to pyta), jestesmy razem 5 lat i nie narzekam. Jest dla mnie dobry, pomaga mi w domu, nie awanturuje sie. Nigdy bym nie sadzila, ze bede z obcokrajowcem, a jednak. Ulozylo nam sie dobrze. W przyszlym roku bierzemy slub :-)