Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam niku bo tak

dziwna sprawa-zdolne dziecko

Polecane posty

Gość nie podam niku bo tak

MMoje roczne dziecko potrafi zagrac raz uslyszana melodie na organkach dzieciecych, jak dzis usluszalam to mnie wmurowalo, poglaskalam po glowce, pochwalilam i jestem w szoku.Nikt w rodzinie nie jest muzykalny, a tu takie cos...

Gość zadzwon na stacjonarny albo
moze jakis geniusz rosnie - rozwiaja ten talent

Gość bhdbbbbbbbbbbbbbbbbb
Jasne, a za chwile napiszesz ze to prowo i bedziesz sie nabijac z tych, ktore sie nabraly :P

Gość zanim zrobisz z niego Mozarta
upewnij się, czy aby na pewno dziecko robi to, co Ci się wydaje, tym bardziej że, jak sama piszesz, nie jesteś muzykalna.

Gość ewfewrfwer
A jakie to organki, możesz wkleić link do takich samych? Reklamę zrobiłaś świetną bo dotąd wszystko co dziecięce kaleczyło muzykę... No i jesli to prawda, to ponad wszelką wątpliwość masz geniusza. P.S. Zajęcia z rytmiki można znaleźć już dla rocznych dzieci. Sprawiłabyś pewnie nimi frajdę swojemu dziecku i utrzymała, i rozwinęła zdolności.

moja dwuletnia corka lubi grac na bongosach, tanczy do rytmu rozne ukladziki i widze,ze ma swietny sluch,ale na razie dziecko jest jeszcze za male na jakiekolwiek "szlifowanie",jak pojdzie do przedszkola,wtedy pewnie pojdzie do szkoly muzycznej...