Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berniczka

SKĄD mam wiedzieć jak wyglądam ?

Polecane posty

Gość berniczka

wiem ,ze to pomylone pytanie ale nie wiem czy to zależy od tego z jakiej perspektywy na siebie patrzę ale raz wyglądam tak ,a raz tak. na zdjęciach wychodzę jeszcze inaczej ja już w ogóle nie wiem... wiem ,ze to głupie ale kurde wy na 100% wiecie jak wyglądacie ? kurde chciałabym wyjść z siebie i obejrzeć się tak jak mogę to zrobić inni ludzie... :D

Gość kursywaa
w lustrze widzimy siebie inaczej niz widza nas inni :D ja na zdjeciach wychodze dziwnie, nieraz jak sa robione z daleka to wydaje mi sie ze mam strasznie gruba morde :/

Gość berniczka
no właśnie mnie to tak denerwuje bo nie wiem jak wyglądam , nie wiem czy dobrze dobieram ciuchy do swojej sylwetki czy dobrze w nich wyglądam , a już najgorzej mam z twarzą bo tu już jest magia. według mnie w mojej twarzy siedzą dwie osoby :D

Gość hdrhrhrer
mi wszyscy mowia ze na zdjciach wygladam super bo mega fotogeniczna jestem boje sie wiedziec jak naparwde wygladam :/

Gość ja też często się
nad tym zastanawiam :) i chciałąbym siebie zobaczyć z perspektywy drugiej osoby ;-)

Gość berniczka
no właśnie ja nie wiem czy to dobrze jak ktoś mi mówi ,ze jestem fotogeniczna bo co to w ogóle znaczy ? wyglądam na zdjęciach lepiej niż w rzeczywistości ? czy tak jak wyglądam naprawdę ? czasami to juz w ogóle nie wiem co myśleć bo ktoś mi zrobi zdjęci i mówi "zobacz jak ładnie wyszłaś" po czym ja patrzę na to zdjęcie i wyglądam jak potwór :D

Ja też nie wiem, stale inaczej wyglądam. Na fotkach dużo gorzej niż w lustrze, a w oczach ludzi... Niby się podobam, ale chciałabym kiedyś spojrzeć na siebie oczami innych.

To poproś, żeby ktoś nagrał Cię kamerą, i to w różnym oświetleniu. Bo na zdjęciach inaczej wyglądamy przez flesz. Przejdź się też po domu z lusterkiem, potem wyjdź na dwór i zobaczysz, że inaczej wyglądasz np. w niebieskiej łazience, ciemnym pokoju, czy na świetle dziennym :D Mówię Wam, to wszystko wina oświetlenia, że wyglądamy różnie.

Gość ewfwefwef
chcialabym kiedys stanac na przeciwko siebie samej