Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamam26

jakie bajki oglądają wasze dzieci na dobranoc?

Polecane posty

Gość fanka anka
Moja też lubi parauszka, ogólnie to ogląda mini mini, czasem polsat jim jam. Ma 3 latka, bajki zaczęła oglądać mając ok 2,5 roku. Zauwazylam że podlapuje dużo nowych słówek z bajek, takich ktorcyh nie używam na codzień.

Gość wlatcy moch moj uwielbia
i spaczboba:)

A kto oglądał "Przygody Słoniczki Elli" o 19 na minimini? Wczoraj był pierwszy odcinek.

Gość gość
Parauszek i przyjaciele :D Ostatnio nowa na mini mini

A wiecie że jest 6 seria świnki Peppy na Mini mini? dziś już jesteśmy po pierwszym odcinku :)

o której leci świnka peppa? chyba jeszcze nie trafiliśmy na nowy sezon, latem oglądał, ale teraz chyba nie...

Gość femmefatal
Nowy sezon świnki peppy leci o 18. 45, a potem zaraz Parauszek. Niestety o tej porze nie mam dojścia do telewizora.

Jak nie zapomnę to dziś włączę wcześniej tv, bo zwykle około 19 oglądamy na dobranoc, potem już tylko myć i spać. W ciągu dnia przypadkiem nie ma powtórek?

Gość lipka25
A czy ktoś oglądał Sezamkowy zakątek??? Dziś był pierwszy odcinek na mini mini niestety nie mieliśmy okazji obejrzeć. Jak wrażenia? Warto?

Mój syn nie mógł tego przegapić :) Sezamkowy zakątek leci o 10 rano i co jest super że tak naprawdę jest 5 różnych odcinków z różnymi bohaterami :)

Gość lilka2555
5 odcinków??? Teraz tak to podzielili??? Czy ta bajka jest nadal edukacyjna?? Bo w starych odcinkach to właśnie najbardziej mi odpowiadało. Uczyli liczyć, spiewać , łączyć w pary... Nic tylko oglądać.

Jest 5 różnych bajek, 2 stare (tylko nowe sezony) i trzy zupełnie nowe, zobaczcie w programie tv

Gość gość
U nas Sezamkowy Zakątek też doskonale się przyjął. Pewnie też dzięki mojej przychylności, bo sama pamiętam jak czekałam na Ulicę Sezamkową.

Szkoda tylko, że o takiej godzinie leci... mój akurat jest w szkole, więc ogladamy głównie w weekendy i dni wolne. Za to nie opuszczamy póki co ani jednego odcinka Słoniczki Elli, codziennie o 19, nasza dobranocka :)

Gość mamachlopca
mój 2 letni synek ogląda: Stacyjkowo, Noddy, Toy story...a najbardziej lubi Noddy‘ego :D nie zabraniam mu oglądać bajek..zresztą za dużo przy tv nie siedzi (2-3 bajki dziennie)

Gość gość
u mnie córka mało oglada, bo ja oblegam TV ;P Ale za to słucha bajek na płycie. polecam BajkiGrajki. Stare ale świetne!!!! Najbardziej polecam Króla Bóla

A lubią wasze dzieci świnkę Peppę? teraz jest już 6 sezon na mini mini plus.

Gość noemi997
Moje bardzo lubią i fajnie że jest nowy sezon, bo tamte bajki już chyba na pamięć znały. A teraz coś nowego pokazują.

Na mini mini wiele teraz jest nowych bajek. Świnka Peppa i Parauszek u nas są bardzo popularne. Fajne nie długie bajeczki z morałem :)

Mój też uwielbia świnkę Peppę, wczoraj akurat w tej bajce jechali na wycieczkę do muzeum i potem się godzinami zastanawiał czy się nie spóźni, jak oni ze swoją klasą pojadą na swoją wycieczkę do teatru za tydzień ;)

Gość gość
nam też bajki z minimini przypadły do gustu. córka uwielbia Peppe, a ja - Parauszka :)

Gość zawsze gotowy na atak jądrowy
K***wna Śnieżka i siedmiu krasnoludków

Gość gość
widzę, że Parauszek przypada do gustu dorosłym, pewnie przez skojarzenie z Uszatkiem :) ale na dobranockę - Peppa.

Gość charlotteeeeeeeeeee
u nas 3 bajki, parauszek, ella i świnka peppa, lecą jedna po drugiej, wszystko razem trwa około pół godziny, idealnie na wyciszenie się po całym dniu :)

Gość femmefatal
charloteee zgadam się z Tobą, bajki są bardzo sympatyczne i przyjazne. Akurat dobre na zakończenie dnia. Moje maluchy często wieczorem jeszcze debatują na ich temat.

Gość charlotteeeeeeeeeee
u nas to samo... ostatnio był fajny odcinek słoniczki elli, o dniu matki, już kiedyś leciał ten sam, ale młody sam twierdzi, że to jego ulubiony i może go oglądać w kółko ;)

Gość gość
Z ksiazeczek:) U nas telewizja dla dzziec**przed pojsciem do lozeczek jest zabroniona. Zauwazylam,ze dzieci nie ogladajac przed snem telewizji spokojniej mi zasypiaja i lepiej sia w nocy:)

Ja też staram się tuż przed snem nie sadzać ich przed bajką. Ale na szczęście na mini mini nasze ulubione bajki nie lecą tuż przed snem :)

Mojego właśnie bajka wycisza, mamy swój rytuał cowieczorny ;) Pół godziny minimini, potem kolacja, kąpiel i do łóżka, a w łóżku czytamy jeszcze rozdział jakiejś książki lub bajkę.