Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamam26

jakie bajki oglądają wasze dzieci na dobranoc?

Polecane posty

Gość Pysiula4
moja córka ogląda świnkę peppę ale od kilku dni nie puszczają jej na mini mini+ pomimo, że jest w programie tv. a dziecko czeka.

Gość gość
Mój synek uwielbia Peppę ale zamiast czekać w tv aż puszczą to wolę przez internet. Dużo odcinków znalazłam na tej stronie! www.bajeczki.org. Więc po co czekać jak w sieci jest na wyciągnięcie ręki :)

Gość gość
Mój synek uwielbia Peppę ale zamiast czekać w tv aż puszczą to wolę przez internet. Dużo odcinków znalazłam na tej stronie! www.bajeczki.org Więc po co czekać jak w sieci jest na wyciągnięcie ręki :)

Gość monnnia5
Kiedy cały urok jest w tym czekaniu właśnie. Ta bajeczka przed przedszkolem, ta po przedszkolu. Chociaż i tak najbardziej lubi weekendy bo wtedy ogląda te bajki co lecą jak ona jest w przedszkolu, lubi świat słów, ciekawskiego Georga i świnkę Pepę najbardziej :)

Gość emelika
Mój kiedyś też oglądał Peppe, ale teraz woli bajki typu jak wytrsować smoka takie dłuższe jednak do niego przemawiają. Mąż pobiera mu je przez serwis filefox.pl i raz na jakiś czas u puszczamy bo tak to nie ogląda tv.