Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 i jakoś mi to umknęło a chciałam hucznie obchodzić :( i opić z wami :O a teraz to kicha )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba w kichę Napisano Czerwiec 20, 2011 ale to już możemy zrobić na osobności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cha cha cha cha cha Napisano Czerwiec 20, 2011 seksualnych partnerow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaya0000 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Life is brutal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdgdgdgd Napisano Czerwiec 20, 2011 to musisz mieć duży rachunek za afeterie..każdy post jest warty złotówke także nie wiem czy masz sie czym tak cieszyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Acototototo?? Napisano Czerwiec 20, 2011 JAkie 13 000 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadrapię się na śmierć Napisano Czerwiec 20, 2011 ale ileż to już lat, moja dhoga lusi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szopenowa 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 Nareszcie jakiś powód żeby się napić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 sześć lat tu siedzę..... cieszyć się czy płakać...? mam niezłe doświadczenie, chociaż zaczynałam na erotycznym :P byłabym zaiste niezłą moderatorką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość derswertyu77 Napisano Czerwiec 20, 2011 jezeli nie zostalas przez te kafe pajeczarka to nie ma co narzekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka dżelusia 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Lusesita Zostan z nami kolejne 6 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płomykówka***** 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 tylko się cieszyć. inaczej nie poznałabyś nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płomykówka***** 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 a teraz policz wszystkie wpisy po innymi nickami (łącznie z pomarańczkami).:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 miałam tylko dwa czarne nicki Penelopa Skalska i obecny pomarańczy niewiele, na początku raczej no i jak miałam bana :P stawiam Lecha - zimnego, bo takim dysponuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mermoladka 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 łosz cholera...13 000:D kupa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płomykówka***** 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 nie uwierzę! ja swoich nawet połowy nie pamiętam.:D wrócę niebawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 a 13 000 na 6 lat to dużo? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 20, 2011 policzyłam to średnio 6 postów dziennie zaledwie :D polewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2011 a czy ktoś mnie przebije...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jekaterinna 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Dzien dobry Lusesita :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2011 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 21, 2011 Ja więcej zrobiłam w rok. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwyczajna forumowiczka Napisano Czerwiec 21, 2011 Lusia, miałaś jeszcze jeden czarny nick. O Ty zapominalska dziewczyno. :D To był jakiś taki Frania, czy coś w tym stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2011 :D szacun Perwersjo )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2011 o żesz... :O Frania Maj :) i Mada-Faka ale mi zbanowali skleroza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwyczajna forumowiczka Napisano Czerwiec 21, 2011 Ja Cię nie przebiję. :D 6 lat mi minie we wrześniu. :D Przechlapane. tyle czasu zmarnowane na tej zasranej kafe. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwyczajna forumowiczka Napisano Czerwiec 21, 2011 Jeśli nie wiesz, z kim piszesz, to informuję, że kiedyś razem pisałyśmy poezję. Ruchy bruchy itp. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Czerwiec 21, 2011 Cóż... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 21, 2011 :D dawałam tu upust mej rozpasanej poezji nie raz... i na różne tematy :P Myrevin! Ty mnie gonisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Czerwiec 21, 2011 ja tez zaczynalam na erotycznym ...dosc hucznie ...tez 6 lat temu ...wiele sie u mnie zmienilo i zmienilam sie ja...w lutym bede babcia...baaardzo mloda babcia! no i musze przyznac ze jestem mniej wylewna w slowach -w ciagu tych lat tylko 2850! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach