Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werniczkinaa

co mogę sobie kupić ciekawego do jedzenia w biedronce ?

Polecane posty

Gość a co mu sie stao
widocznie to psie gówno wpierdalasz i ci na głowke szkodzi kwoczo :classic_cool:

llllllllllll znalazł się bogacz ciekawo gdzie ty zarcie kupujesz w lidlu? a moza w tesko?

Gość wymyślony bohhater
kurczak sie piecze w piekarniku kupiłam sobie jeszcze czipsy szynkowo-serowe i oliwki nadziewane papryką :D pychota ! pewnie pan burżuj kupuje w Aldo marchewki za 15 zł bo "ekologiczne" i w plastik pakowane :D

Gość vicki cristina barcelona
no własnie sa tam artykuły co maja być odpowiednikiem tych powszechnych marek co sa w kazdym innymn sklepie , ale są po prostu wstretne . Jakiś kepif "tola" ochydztwo , to samo ten serek wiejski którego nazwy nie pamiętam ni jak sie ma do serka wiejskiego "piątnicy" , to samo ze wszystkimi napojami i żenadą sa paczkowane sery , bo kosztują prawie 4,5 zł za 250 gram co daje ponad 16 zł za kilogram , a za goudę to żadna taniocha nie jest .

Gość smażona słoninka
jeszcze w biedronce jest czosnek dobry :)

ale wiecie co, ostatnio w biedronie były takie cytrynowe babeczki, czy jak to sie zwie... z takim kremem w środku z białą/cytrynową polewą... mniam :) pisało żeby do lodówki włożyć przed zjedzeniem,mmmm idzie pomaszkiecić.

Gość wymyślony bohhater
lllllllll może zamist wydawać tyle kasy na żarcie zainwestował być w rozwijanie siebie ? szczególnie ortografii :)

Gość wymyślony bohhater
moje błędy to literówki albo przypadkiem wciśnięta spacja. oHydztwo tak się pisze to słowo :)

Gość wymyślony bohhater
i kto to mówi hahah wyżej srasz niż dupę masz 🖐️

Gość a co mu sie stao
to kurwa kupuj gdzie chcesz, żryj co chcesz ale pozwól nam decydować czym sie bedziemy zachwycać :D bo tym pisaniem to tylko pokazujesz jaki z ciebie łoś i słoma z butów

Gość a co mu sie stao
pewnie wpierdala swojski pasztet z kiszki i tym sie tak zachwyca :classic_cool:

Gość a co mu sie stao
a co mnie to gówno obchodzi :classic_cool:

Gość a co mu sie stao
ty mnie tu nie uświadamiaj, uświadamiać to se możesz swoje "gimgówno". powiedziałeś co wiedziałes a teraz możesz już iść podlac pomidory :classic_cool:

Gość a co mu sie stao
haha, o tak zazdraszczam, że chyba nie zasne :classic_cool:

Gość marek z ksero
w bidrące najlepsze są sezamki i pizza. A tym, co wyśmiewają kupowanie tam, niech czyrak na tyłku wyrośnie - oczywiście w kształcie bidrąki :classic_cool:

po pierwsze kutafonie nie jestem blondynką po drugie jestes taki niedojebany ze ja pierdolę myslisz ze lepszy jestes bo kupujesz kawałek zapchlonego i zarobaczonego mięsa od jakis dziadów nawet nie widzisz jaki jestes głupi .

llllll-jesteś nowym Mesjaszem kafeterii!!! o najświętszy! już zrobiłam ołtarz ku Twej czci i będę w ofierze składała tylko mięso od gospodarzy i warzywa własnoręcznie wyhodowane!!! w dodatku mięso będzie z własnoręcznie wyhodowanych świnek, kurek i krówek :) a cukier wytworzony przeze mnie z buraków cukrowych 😍

Gość hehehehehe09876tr
uśmiałam się :D llllll-jesteś nowym Mesjaszem kafeterii!!! popieram

Gość weio
wezcie olejcie tego idiote niech kupuje gdize chce po co wogole sie tu wypowaida u mnie niedluzo otiweraja biedronke i bardzo sie z tego ciesze bo teraz najblizsza mam 20km od siebie i zadko tam byłam a szkoda bo uwazam ze sa tam dobre i tanie pordukty kupuje tam peluchy DADA z ktorych ejstem mega zadowolona

Gość weio
ejstem juurek kiler i mam wsystko w duupie

Gość weio
już się nie mogę doczekać aż otworzą, stoje już na placu budowy od kilku miesięcy dzień i noc, dostałam też z wrażenia sraczki

jezu mam monitor caly opluty od smiania sie:D kafe zawsze mnie rozmieszy :P a co do biedronki ja jak mieszkalam w polsce mialam pod nosem tesco, biedre troche dalej ale tez chodzilam i kupowalam szczerze powiem ze po prostu nie stac mnie bylo zeby kupowac jedzenie w drozszych sklepach, takich jak np piotr i pawel a biedronka ma wiele dobrych produktow, tyle ze logo jest inne a ja nie mam zamiaru placic za logo firmy