Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirtyyyyyy

CZY FACECI LUBIA DZIEWCZYNY O OKRAGLYCH KSZTALTACH?

Polecane posty

Gość Dalar
Ludzie przeważnie dopasowują się według wagi (z drobnymi wyjątkami jak facet-grubas jest nadziany) Szczupły facet będzie latał za laskami typu barbie, tłuścioszek weźmie się za puszyste, sportowiec zawsze będzie uderzał do hostess, modelek. Facet z wysokim ego zawsze będzie próbował znaleźć sobie dziewczynę, która będzie ładna .. dla jego kolegów. Zakompleksiony będzie próbował wyrwać cokolwiek od widoku czego nie będzie mu się robiło nie dobrze. Dla przykładu: Ja jestem typem szczupłego faceta z wysokim ego ;] Wiem, że u modelek, hostess nie mam szans, ale nie zniżę się do poziomu desperata i nie zadowolę się byle pokemonem. Powiedzmy, że jeśli z urody jakiejś dziewczyny faceci się nie nabijają (w stylu że pasztet, kaszalot) i nie ma ona nadwagi to już można próbować ..

Gość dirtyyyyyy
za 3 dni wrucisz- tak , mam ładną twarz ale biust nie b tylko c/d

Gość marcin84w
kobieta powinna być szczupła i wysportowana.Grubaskom mówię NIE.Nawet lepiej jak jest za chuda niż za gruba.

Gość Kromian
hej marcin .. za chuda to też źle, byłem niedawno na randce z taką za chudą, normalnie kości jej wystawały z każdej strony .. bałbym się z nią iść do łózka bo jeszcze bym jej coś złamał ;D dziewczyna powinna ważyć w przedziale 47-55 tak jest super

Gość gość
Mam 19 lat , jestem niska bo mam aż 153 cm i zastanawiam się czy aż tak źle wyglądam .. Czy to faceci nie dostrzegają moich walorów . Mam troszkę brzuszka no i wiadomo uda .. :/ na górę nie narzekam :)

Gość gość
Hahahahah kobieta " powinna wazyc od 47 kg-55kg hahaha to chyba szkielet :)

Gość gość
Żałosne jest to co wypisujecie. Wyżej sracie niż d**y macie!

Gość gość
Chuda, gruba, z cyckami, czy bez, a nawet z tyłkiem pawiana, wszystko sie przebzyka, za ojczyznę! ;)

Gość gość
wszystko nie, Pawłowicz nie dam rady

Gość gość
Nie jestem szczupła gruba też nie jestem. Wzrost 168 waga 67. Biust 75 H w biodrach ok 100 cm. Wczoraj w stroju narciarskim mąż zarzucił mi że prowokuje mężczyzn. Że same prosimy się o gwałt.

Gość gość
Kobieta powinna być proporcjonalna :) Tyle w temacie .

Gość gosc

Nie, otyła nigdy.

Szczupla tak.

Chuda nie.