Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lord_sitar

Moja ukochana jest mężatką

Polecane posty

Gość lord_sitar

Bardzo za nią tęsknię, tak mało mamy wspólnych chwil. Ale jeszcze rok i skończe studia i wtedy będziemy razem. A w wakacje jej mąż wyjeżdża gdzieś sam i wtedy cały czas będziemy razem. A jeżeli uda się jej znaleźć dobrą prace to rozwiedzie się wcześniej. Nasz romans zaczął się od miłości i tak w tym tkwimy. Ona jest starsza ode mnie, ale chciałbym spędzić z nią reszte życia, bo to chyba najwspanialsza kobita jaką spotkam kiedykolwiek.

Gość groteska eskkka
a jaka roznic\ wieku>?

Gość lord_sitar
Ja mam 23, ona 28. Nie taka znowu duża różnica.

Gość Kromian
stary zapomnij ;]

Gość elefant77
uciekaj póki nie jest za pozno, bo to bedzie chory układ.. wycierpisz sie niepotrzebnie

Gość elefant77
upss ;D nie tutaj ...

Gość lord_sitar
niby czemu?

Gość Kromian
bo facet który rozbija małżeństwo innego faceta to skończona pisda i cwel. trzeba było pojawić się na ślubie i wtrącić się w momencie kiedy ksiądz mówi czy ktoś ma jakieś obiekcje co do zawarcia małżeństwa tej pary

Gość fdgdfsggsd
przeciez ona Cie wykorzysta i porzuci na rzecz jakiegos starszego fagasa - bardziej doswiadczonego, przystojniejszego i z wieksza kasa. Skoro zdradza swojego meza i Ciebie zdradzi. Wspomnisz moje slowa. Walnij sobie lufe i poszukaj wolnej dziewczyny.

Gość lord_sitar
Nie będę się przejmował frajerem, który się ożenił po to żeby zaniedbywać kobietę. Jeśli mu rogi rosną to jego wina nie moja. Ja tylko spotykam się z kobietą i to jej decyzja czy robi to z mężem czy z kimś innym. A ona mnie nie zdradzi, widze że mnie kocha. Wyszła za mąż jak była dużo młodsza i nie była pewna swoich uczuć. A lufe to czasem walne, ale dla rozrywki.

Gość Kromian
oj stary, wiedz, że jeśli on cię zabije to dostanie za afekt góra 10lat, wyjdzie po 5 i jeszcze każdy będzie go chwalił że bronił swojego związku. Będzie bohaterem zarówno w pierdlu jak i w kościele. jeśli ty go zabijesz dostaniesz 25lat, w pierdlu będziesz cwelem sięgającym po mydło, zero szacunku, laska się ulotni i po wyjściu z pierdla (o ile wyjdziesz) będziesz nikim .. lepiej się zastanów nim wdepniesz w gówno

Gość lord_sitar
nie należe do nizin społecznych więc omija mnie ten problem.

Gość ljk tm
to ruchaj "kobiete" ile wlezie i sie nie przejmuj. zaplate otrzymasz wkrotce. maz Ci najebie sekow, az Ci oczy na wierzch wyjda!

Gość Kromian
kazdy kto nie umie zapanowac nad hucią należy do nizin społecznych, pójdziesz z nią do łóżka i spadasz z drabiny społecznej

Gość ale ale ale ale ale ale ale
haha i wierzysz ze z mężem nie sypia? gdyby nie sypiała to by sie rozwiodła bo zaden mąż nie zyje w białym małżeńswie otrzasnij sie troche i przejrzyj na oczy

Gość hehe :D
Kolejny frustrat, badz jak kto woli: niedoswiadczony. Taa: mam meza, ale go nie kocham, nie szanuje mnie, nie rozumie, nie sypiamy ze soba, a ja potrzebuje zrozumienia, wsparcia i ulotnych chwil namietnosci z kims takim, jak Ty. Jestes oaza w upalny dzien, tropicielem mojego smutku, gwiazda polarna na nocnym niebosklonie. A Ty, Autorze, lykasz to jak pelikan dropsy. Opamietaj sie, poki nie jest za pozno. Baba Cie okreci wokol palca, posciemnia jak to Cie kocha i niedlugo rozwiedzie sie z mezem, a pozniej obudzisz sie z reka w nocnkiku. To typowe zagranie bab, ktore chca przeleciec mlodego juhasa i czmychnac w sina dal, gdy na horyzoncie sie pojawi nowszy model. A pozniej skruszona wroci do meza, bo ten ja wykorzysta i oleje. Nie badz naiwny.

Gość to prowo zwyczajne
nie sadze, aby autor byl az takim kretynem. choc z drugiej strony, glupich nie sieja.

Gość g9ia9q2
toż to cudza własność żony głosu nie mają chłop potęgą jest i basta

Gość rolerrolowany.
Glupis autorze glupis

Gość bedzie placz i lament
a kobietka sobie przygrucha nowego adoratora z wiekszym sprzetem i lepszym cialem.

Gość pij;piojuiu
zdrajca raz, zdrajca zawsze "nie należę do nizin..." - chłopcze jesteś poniżej poziomu nizin nauczysz się jeść nożem i widelcem nauczysz się pić bez siorbanie nauczysz się wielu innych rzeczy co Ci to da , jak masz szambo w głowie

Gość Supremus Dux
Odjebało Ci.

Gość Supremus Dux
Przynajmniej sobie poruchaj, jak Cię nie obrzydza po kimś.

Gość jjhjgjhgjgjgjhg
z tym poruchaniem to trzeba ostroznie. ja mialem ciekawa przygode. trafilem na mezatke, ktora niby byla w separacji z mezem itd., a okazalo sie ze tak naprawde ona ma meza turka i na boku kilku kochankow. pierwsze co zrobilem, to jej nawrzucalem, a pozniej poszedlem si przebadac. i co sie okazalo? zarazilem sie jeb... drozdzyca od tej dziwki. wiec najpierw sie upewnij, czy ona nie ma jakiegos syfa, zarzadaj badan na choroby weneryczne i hiv, a pozniej rznij ile wlezie. te szmaty robia za worek na sperme i do niczego wiecej sie nie nadaja.

Gość Ramsteinnnne
do jjhjgjhgjgjgjhg- Kolego napisz skad byla ta klamliwa panna i jak miala na imie bo mozliwe ze ja tez na nia trafilem i to calkiem niedawno

Gość Ramsteinnnne
kolego odpowiesz ?

Gość tak sie wtrącęęęeee
23:20 [zgłoś do usunięcia] offerma "nie należe do nizin społecznych" Jestes hipkryta i jestes bezkrytyczny wobec siebie. kazdy porzadny facet nie tyka cudzej zony. zapamietaj to sobie chlopcze! Kobieta kochana i szanowana przez swojego partnera, nie szuka, nie bładzi :) tak offermo. nie ma ideaów ale czy życie kobiety u boku kogos kto ... nie powinno odrobinę zmienic smak ? to tak po krótce, bo zapamietaj sobie Ty offermo :) nikt nie zyje dla siebie lub co gorsza tylko po to by zyc :) jestes inteligentny :) dlatego dziwi mnie to co napisałeś :P

Gość Mała35
Wypowiedzi w stylu "nie dotyka się cudzej żony" olej ciepłym moczem, kobieta nie jest niczyja własnością. Jesli mąz sie znudził - jego strata, niech sobie kupi chomika, mozna je co 2 lata wymieniać. A różnica wieku w sam raz, jeśli mężczyzna jest młodszy to dobrze wpływa na seks w życiu dojrzałym. Powodzenia!

Gość tak sie wtrącęęęeee
kobieta nie jest niczyja własnością. niektórym własnie sie wydaje, ba nawet sa przekonani o tym, że kobieta ślubując jest juz dozgonna własnościa i nie ma absolutnie prawa do patrzenia na swiat swoimi oczami :) A różnica wieku w sam raz, jeśli mężczyzna jest młodszy to dobrze wpływa na seks w życiu dojrzałym. Powodzenia! dokładnie. moze jestes tym ogniwem, ktore pozwoli kobiecie znow zaczac zyc a nie tylko byc :)