Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moofis

rozstępy na piersiach.

Polecane posty

witam. mam 16 lat i mam problem z rozstępami na piersiach :( to jest straszne! i czy to wgl normalne ze mam rozstepy? :| macie może jakieś sprawdzone sposoby aby je usunąć? bardzo proszę o odpowiedzi, bo wstydzę się pokazać w stroju kąpielowym, a zbliżają się wakacje.

Gość gdsgdfsg
a schudlas ostatnio lub przytylas gwaltownie?

właśnie nie. cały czas utrzymuję swoją wagę. może to być dla tego że w szybkim czasie piersi dużo mi urosły?

kup sobie dobry krem i dobierz odpowiednio stanik najlepiej jakis drogi i porządny a nie z targu za 10zł, bo ci piersi obwisną za młodu do pasa

To już chyba tylko laser niestety. Też mam i pojawiły się u mnie w podobnym wieku. Nie za bardzo przez to lubię swoje cycki, ale cóż - kiedyś i tak je zoperuję :p

Gość asia asia asiuuulaaa
jak juz sa to sie ich nie usunie, niestety, chyba ze laserowo ale to tez nie zawsze sie da. zminimalizowac mozesz

Ale jak już się ma rozstępy, to ich się nie usunie dobrze dopasowanym stanikiem :O

a jakimś dobrym kremem nie da rady? :( mam dopiero 16 lat masakra :|

Gość baksant
ale ich widoczność się pry noszeniu dobrego stanika zmniejsza, bo skóra nie rozciąga się nonstop i się w pewnym stopniu regenreuje... wiem z doświadczenia ;)

Gość asia asia asiuuulaaa
jakies tam peelingowanie, masaże, kremy np fissan chyba w sumie najlepszy jest

Wiesz mi: nie da rady. Kremy są dobre przy zapobieganiu. Gdybym wiedziała o tym, to jako 12 latka już chyba bym sobie je wklepywała...

eh no dobrze, dziękuję bardzo ;) mam nadzieje, że stan moich piersi się polepszy :D 3majcie kciuki :p

ja mam po ciazy rozstepy na piersiach bo za szybko mi urosly a potem jak przestalam karmic nagle zmalaly i zostaly rozstepy a w ciazy smarowalam sie kremami zeby ich nie bylo i dupa i tak zostaly.wiec kremy nic ci nie dadza niestety....

Gość 18 letnia rozzzzstepyy
ja mam 18 lat i odkąd pamietam mam rozstepy. kiedys je zakrywalam itd a teraz mam to gdzies...niech sie wstydzi ten kto widzi,a prawda jest ze na rozstepy kremy kremiki nie pomogą.i nie ma 100% pewnosci ze i lasery pomoga.trzeba zaakceptowac i juz

Gość ciesz się
że nie masz większych problemów

Gość gość
mam 18 lat ostatnio zdecydowalam sie na laser i nie zaluj****ardzo pomogl piersi gladkie juz po jednym zabiegu, niektore osoby potrzebuja kilku ale mi sie udalo :) troche kaski poszlo ale warto bylo polecam