Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mój facet często jest niemiły

Polecane posty

jak do mnie przyjedzie np.. tak bez powodu bo ma ,,zły humor" i zwala to jeszcze na mnie jest zwyczajnie niemiły wtedy ,wcogóle nie rozmawia ze mną,albo czasem na mnie krzyczy jak go coś wkurzy tak bez powodu. to normalne?

Gość psychopatia
Nie. to nie jest normalne. Mam nadzieje ze szybko sie z nim pozegnasz. I nie bedziesz zmuszona do odstrzelenia losia.

Gość psychopatia
Tyle jest milych mezczyzn na swiecie. Nadmiar wrecz! A ty kochasz rozpieszczonego gowniarza i chama. Czy naprawde to jest to co dla Ciebie najlepsze?

w sumie to mam takiego pecha ,że trafiam na samych takich chamów :O na początku sa mili ,a potem.. nawet na ostatni weekend przed wyjazdem do domu ( bo rok akad sie konczy) nie chce mi się do niego jechać.. chciałam ,ale tak mnie umęczył swoim zachowaniem ,ciaglymi kłotniami ,że chyba jednak nie pojadę :(

Gość cirpliwosc kiedys sie skonczy
jedno jest pewne długo z nim nie wytrzymasz

Gość Perr
rzuć tego niedojrzałego strupa, wiele fajniejszych facetów wokół i wolnych :)

jak to facet to ciesz sie i kopnij go w tylek bo za 30 lat nie poznasz go wogole......a jak maz to wspolczuje mam ta sama sytuacje.....moj tez ze mna nie rozmawia a jak ja rozmawiam zaczynam go meczyc traci humor i zaczyna do nocy grac za pc.......a ja??? co mi innego zostalo jak isc spac czy obejrzec tv............i pomysl sobie ze mam tak codziennie .

zrozpaczona - to współczuje :( mój to nie mąż naszczęście bo ja bym z nim nie wytrzymała mieszkać i w ogóle.. byłam teraz u niego na parę dni i tak się wymęczyłam przez te kłótnie ciagle.. psychicznie sie wymęczyłam.. dzisiaj on wraca do domu bo jest teraz u mnie i powiedział żebym do niego przyjechała do konca tyg.. mam na to czas, ale zwyczajnie potrzebuje odpocząć od tego stresu codziennego jestem kłebkiem nerwów przy nim jak pobędziemy pare dni

tzn czasem jak ma ,,dobry humor" to potrafi być bardzo miły i w ogolei chyba to mnie jeszcze przy nim trzymało ,ale zaraz jakaś pierdoła go zdenrwuje i już sie na mnie wydziera , wyzywa mnie ,albo sie do mnie nie odzwya bez powodu

Gość natuska85
Bo skaczesz nad nim. Nie wiem gdzie wy tych miłych facetów znajdujecie. Bo ja osobiście nie znam faceta, który by nie miał humorów i nie stroił fochów. Ale już się nauczyłam, że nad takim nie ma co skakać. Mój jak ma "zły dzień" to go zostawiam w spokoju i zajmuje się sobą. A jak przychodzi i robi problemy zwalając na mnie, to mu po prostu mówie, że mam go dość i ma się uspokoić albo sobie iść. Bo niby czym tu się przejmować? Przecież mu w końcu przejdzie.

mój naszczęście nie mąż i dobrze bo bym z nim nie wytrzymała na codzien.. tyle już przez niego płakalam ,że nie pamiętam ile nawet ale serce nie sługa więc z z nim byłam i jestem dalej.. czasem jest super, a czasem okropnie przy nim najgorsze jak się czasem zachowuje i jest wobec mnie obojetny albo niemiły ..wtedy mam wrażenie ,że juz mu na mnie zalezy ,a potem się okazuje ,że to był jego kolejny humorek,ale jak tu sie tym nie przejmować ;(

natuska85- ja przeważnie trafiam na chamów ,ale ten jest szczególnie meczący ,moj były taki nie był np. ale do bylego też nie chce wracać..

,,Przecież mu w końcu przejdzie."- czasem mam wrażenie ,że mu nie przejdzie tylko ,że mu na mnie nie zależy

up

Gość natuska85
Bo sobie na to pozwalasz, dlatego się tak zachowuje. On do Ciebie niemiły a Ty płaczesz w kącie. A ja ze swoim twardo i mało tego, to wiem, że mnie za to ceni najbardziej, bo jak sam mówi, nie trawi ludzi bez charakteru.

Gość psychopatia
jest takie powiedzenie = kazda potwora znajdzie swego amatora

Gość psychopatia
To widocznie jest sprawa charakterow - jesli ktos jest bardziej romantyczny jak ja albo lilka to nie wytrzymuje z mezczyznami typu gburowatego/psychopatycznego, i po latach znajduje romantyczna milosc w postaci intelektualisty z roza w zebach, ktory umie calowac po pietach. A jesli ktos woli mruka co ma humory i wymagania to widocznie takie jest jego/jej przeznaczenie. nota bene - nie trawi ludzi bez charakteru tez mi cos, kazdy ma charakter do cholery. tylko nie kazdy lubi przepychanki

Gość Ala

A co to znaczy ze trzymasz twardo ??co robisz w takiej sytuacji jak facet wrzeszczy do ciebie lub jest chamski ?

Gość Ala5

A co to znaczy ze trzymasz twardo ??co robisz w takiej sytuacji jak facet wrzeszczy do ciebie lub jest chamski ?