Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomysłu na nick help

duch?

Polecane posty

Gość tylkoPYTAMsobie
oj dostalam po glowie niezle

Gość marrrriaaam
Ja też mam schizy, wydawało mi się, że drzwi same się otwierają, ale mam nadzieję, że to jakiś przeciąg albo coś :O

Gość mam pomysla
kingusia no to powiedz co ty podejrzewasz ?

Gość mam pomysla
no duch teraz wie ilu ma podgladaczy i ciekawskich dlatego nie zwrocil sie tylko do autorki, ale do nas wszystkich:(:( mamy przechlapane

Ich bin dir nah.,.. coraz bardziej obawiam się ze duch związany jest w jakiś sposób z autorką, nie mieszkaniem :(

Gość mam pomysla
moze ten duch wie, ze jest ten temat tu i zwrocil sie nie tylko do autorki, ale i do nas..

Gość studenciarka
moze to byl taki dobry Niemiec (tacy tez byli, naprawde!) ? mieszkal sobie spokojnie w kamienicy z kotem i chodzil o lasce bo mial klopot z noga i ktoregos dnia zostal zamordowany razem z kotem i teraz tam sobie do kuchni przychodzi czasem posiedziec, powspominac. jak sie boje to moja wyobraznia pracuje!

Gość Magic_Jevel
Kurde coraz bardziej wierzę w to jestem blisko ciebie/was. Może o nas wie. A może nie wie. Ale według mnie on się przyczepia do autorki niżeli tylko do domu.

Gość mam pomysla
o kurwa o kurwa o kurwa palpitacj iserca dostane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co mi sie wlasnie stalo. ogladam filimi na you tube nie ze jakies straszne. Tamatyka : smieszne spokojny filmik, a tu w srodku ni z tego ni z owego wyskoczyla mi taka japa straszna i krzyczy boze swiety matko boska umre zaraz.........

Gość a autorka
jeszcze siedzi w tym kosciele? niech wraca

Gość rrrrrrrrrr
Poczekajmy na UWAGA UWAGa uwagaaaaaaaaa, moze rzeczywiscie nas robi w bambuko;) sciagnela z torenta a my tu przezywamy

Sturm to nie tylko burza czy wichura to jest także atak, taki jak np. kiedyś na wojnie napadali to robili wlaśnie Sturm. tak dla jasności ;)

Gość mam pomysla
az mi latpop spadl na ziemie :(

Gość Magic_Jevel
tak to "r" slychać wyraźnie, i dlatego nie pasuje ich bin da.

po polsku chyba też się mówi szturmować coś? Albo się myle to niech mnie ktoś pierdyknie w czolo :P ale nie nakręcajcie się tak :D

Gość muffii
Autorka miała jeszcze wgrać pierwsze nagranie. Na nie też poczekam z moim programem nic mi nie umknie :P

już mi sie słabo robi idę jeszcze sprawdzić to podwórko bo cały czas mi się wydaje że ktoś po nim krązy :(

Gość mam pomysla
piramida myszy i niemiec z laska to pomysly ludzi czytajacych. Kazdy to nagranie moze interpetowac po swojemu. Z kotem wczoraj to raczej zarty byly i te zdjecia, piramida :o ale dzis juz smiesznie nie jest..

Ej nie zdziwilabym sie gdyby to Kingusia byla autorka tematu. No kto normalny by nakurvial do kumpeli gadac o sprawie z kafe. I to ona napedzila te nagrania. :classic_cool:

Gość magdalena1980
Moja teoria: Ich bin der Stein Ich bin die Nacht Ja jestem kamień Ja jestem noc Może to coś znaczyć?