Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brak pomys艂u na nick help

duch?

Polecane posty

Go艣膰 klk
ha ha ha wszyscy odsypiaj膮 nock臋 :) wr贸c臋 dzi艣 z pracy po 20 :)je偶eli b臋dzie szansa jeszcze raz na dyktafon to by艂o by fajnie najlepiej by pod艂o偶y膰 o 21. Pozdrawiam wszystkich 艂owc贸w duch贸w :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
autorka pisa艂a 偶e 艣wiat艂o zacz臋艂o si臋 zapala膰 od tygodnia a mieszka od miesi膮ca czyli od samego pocz膮tku to si臋 si臋 nie dzia艂o . Mo偶e kiedy艣 faktycznie duchy wywo艂ywa艂a艣,albo ci Twoi znajomi co spali u Ciebie w mieszkaniu maj膮 co艣 z tym wsp贸lnego,chodzi mi o to 偶e mo偶e oni przywo艂ali jakiego艣 ducha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........kropka....
i dzia艂o si臋 co艣 w ostatnim nagraniu? duch jest czy poszed艂 sobie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........kropka....
Nie, duch dziadek pewnie obserwowa艂 j膮 przez ten ca艂y czas. Stwierdzi艂 , ze Kasia jest godn膮 by mu pom贸c, dlatego odezwa艂 si臋. No chyba, 偶e tak go wkurzy艂a.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a sk膮d wiecie
Mimo,偶e temat interesuj膮cy i od pocz膮tku czytam to coraz bardziej my艣l臋,偶e to prowo.Je偶eli u mnie by si臋 dzia艂y takie rzeczy to na pewno pierwsze co to bym przes艂uchiwa艂a co si臋 nagra艂o a nie gdzie艣 ze znajomymi chodzi艂a.Autorka pojawi艂a si臋 wczoraj dopiero ko艂o 22, nie mia艂a przes艂uchanego nagrania i znikn臋艂a bez s艂owa.Co艣 s艂abo jej zale偶y, mniej ni偶 tu niekt贸rym na forum.Dziwne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najbardziej to sie chyba
wczul Jarecky nie moge z tego kolesia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrrrrrrr
jarecky powiedzial ze ona sie juz tutaj raczej nie pojawi hmm tylko dlaczego? Ciekawe o czym rozmawiali na gg? Znudzilo jej sie juz oszukiwanie nas czy co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........kropka....
no to po duchach mnie tez ju偶 nie rajcuje wchodzenie na ten watek ....eeeh poszukam innego takie ycie

Udost臋pnij ten post

rrrrrrrrr - wierz lub nie ale Autorka w膮tku bardzo si臋 zdenerwowa艂a i przej臋艂a tym co wsp贸lnie (my wszyscy tutaj na Kafe) znale藕li艣my na nagraniach. St膮d to relanium i d膮偶enie do tego 偶eby si臋 jak najszybciej wyprowadzi膰 i zapomnie膰 o sprawie. Na gg nie pad艂o nic nowego - dosta艂em namiary na plik, kurtuazyjna wymiana zda艅 i po偶egnanie. Zatem impreza sko艅czona. Je艣li nic nowego si臋 nie znajdzie na nagraniach (w co bardzo w膮tpi臋) to nic nowego w temacie si臋 nie pojawi. Ja jedynie wrzuc臋 potem orygina艂 wczorajszego pliku, jak obieca艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubaska1234
teraz to ju偶 jestem pewna 偶e to prowo ; / a czyta艂am to ja debilka ca艂y czas, wszystkie 112 stron

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niwaaa
nie chce mi si etego czytac

Udost臋pnij ten post

prowokacja czy nie, zainteresowa艂 mnie ten temat, 艣ledzi艂am go od pocz膮tku i nie uwa偶am to za czas zmarnowany:) Tak w艂a艣ciwie to nie chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 od autorki jaka jest prawda, przynajmniej ka偶dy mo偶e sobie my艣le膰 co chce:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BRAK POMYS艁U NA NCK
no pisze ze to ja, kurde, ale wy ciemnoty jestescie :D teraz wierzycie ?? CZY JESZCZWE WYRAZNIEJ MAM PISAC??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a bylo tak fajnie
nikt ci nicka nie ukradl chyba, ze wzielas tak logiczne haslo jak : Duch teraz po wpisie jareckiego wiadomo, 偶e to prowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a bylo tak fajnie
kazdy wie aki ma autorka nick mufii jestes ograniczona strasznie

Udost臋pnij ten post

Witajcie moi Drodzy :) W艂a艣nie sobie przes艂ucha艂am to nagranie. Na poci膮g mi to nie wygl膮da. Zreszt膮, mieszkanie autorki nie znajduje si臋 a偶 tak blisko dworca, 偶eby by艂o s艂ycha膰 poci膮gi... pr臋dzej tramwaje. A czy prowo czy nie to niewa偶ne. Wkr臋ci艂am si臋 w ten temat i co艣 si臋 dzia艂o no i mam nadziej臋, 偶e b臋dzie si臋 dzia艂o nadal :D

Udost臋pnij ten post