Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka333

karmienie na spacerze??

Polecane posty

Gość ....1234
kiepski serwis, wyimaginowany problem i brzydkie zdjecie (to dziecko jest ubrane jak by bylo z Rosji w 1973 roku).

Gość bzdoora
Dobrze, że jest internet oraz takie serwisy, bo pewnie bez takiej rady, żadna by na to nie wpadła i tysiące dzieci głodowało by na spacerze.

Gość No normalnie padłam! :D :D :D
to dziecko jest ubrane jak by bylo z Rosji w 1973 roku Hahahahaha!!! :D Leze ze smiechu! Ale faktycznie tak wyglada i jeszcze ta posciel i kraciasty koc w tle :P

z Rosji dobre hehe :P chyba jakas debilka nie wie jak sie karmi na spacerze,cyc na wierzch przez ramie zarzuca się rozłożoną pieluchę tetrową-zakrywając główkę i pierś i luz nikt sie nie gapi na cycki karmiacej :P a mleko modyfikowane to wiadomo- termos z wodą i gdzieś tam w jakimś pojemniczku mieszankę,dziecko pije nie częściej niż 1,5 godz,więc nie sądzę by ktoś chodził na spacery po 3-4 godz hehe

Gość mama synka i coreczki
saleminkaa8 z Rosji dobre hehe "chyba jakas debilka nie wie jak sie karmi na spacerze,cyc na wierzch przez ramie zarzuca się rozłożoną pieluchę tetrową-zakrywając główkę i pierś i luz nikt sie nie gapi na cycki karmiacej a mleko modyfikowane to wiadomo- termos z wodą i gdzieś tam w jakimś pojemniczku mieszankę,dziecko pije nie częściej niż 1,5 godz,więc nie sądzę by ktoś chodził na spacery po 3-4 godz hehe" A skad wiesz, ze nikt? Ja chodzilam po 3h z moim synem jak mial miesiac :) ALs co do karmienia to sie zgodze. Zaden problem karmic dziecko poza domem czy to piersia czy tez butla.

Gość ja tez chodzilam
po 3h i wiecej!i karmilam piersia. takze saleminka-nie przesadzaj.