Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia glupia baba1234

potrzebuje meskiego punktu widzenia

Polecane posty

Gość glupia glupia baba1234

bo czegos nie rozumiem. moze jakis facet mi to wyjasni. spotykalam sie z facetem pol roku, potem on ze mna zerwal. pracujemy razem wiec na poczatku bylo niezrecznie. on mnie kompletnie ignorowal, obchodzil szerokim lukiem, unikal. teraz nagle od kilku dni mu sie zmienilo. zagaduje, zachowuje sie normalnie, chwilami wrecz przyjacielsko. jesli o mnie chodzi, to od zerwania trzymam dystans, nie narzucam sie, ale tez go nie unikam- czysto profesjonalne kontakty. o co chodzi? skad ta zmiana u niego?

pewnie doszedł do wniosku że pół roku to wystarczająco długo by ci minęło wkurwienie na niego :P

ale widać że ci chyba nie przeszło do końca skoro poruszasz nadal temat tego gościa ;)

Gość nie jestem facetem ale powiem
Ci o co chodzi :) zerwał z Tobą bo miał kogoś innego, teraz zapewne wybrał cię z ławki rezerwowych bo chce sobie zaruchać

Gość feminine punkcik widzonka
może w dobie licznych wypadków ostatniego czasu, a co za tym idzie i niespodziewanych śmierci postanowił wrócić na bezgrzeszną drogę i pojednać się ze światem?

nie no skad, potrzebowal czasu by zrozumiec jak wiele stracil i teraz stara sie odbudowac twoje zaufanie w nadziei, ze stworzycie pare doskonala, urodzisz mu 2 synow i zamieszkacie na bora bora

zastanawiam sie, co facetowi w takiej sytuacji siedzi w glowie" ale w jakiej?

Gość może nie ejst sam, ale by
pewnie zaruchał znów coś innego dla odmiany przeceniasz męską głębię uczuciową :)

po prostu doszedł do wniosku (empirycznie), ze raczej nie będziesz odstawiać histerii, więc nie będzie sobie psuł opinii w pracy odstawianiem fochów ;-)

baby jednak głupie są :) za ochłap męskiej uwagi są gotowe zrobić tak wiele

faceci konkretni? hehehe

najlepiej się nie zastanawiaj. każdy ma swoje dziwactwa, jego wczesniejsze zachowanie pewnie wlaśne z takego dziedzictwa natury ludzkiej wyniknęlao

a on zachowywal sie, jakbym to ja mu jakas ogromna krzywde zrobila. No i w tym tkwi odpowiedź. Facet to dupek i nie powinnaś ani chwili dłużej zaprzątać sobie nim głowy i zastanawiać się co myśli jedną czy druga głową :-P Kontakty profesjonalne jak dotąd i tyle.

regres - w takiej jak opisalam. zerwal, ignorowal i z dnia na dzien mu przeszlo? dlaczego? może trafił 6 w Lotto i sprawa zerwania z tobą zeszła na drugi plan :)

i nie powinnaś ani chwili dłużej zaprzątać sobie nim głowy i zastanawiać się co myśli jedną czy druga głową" hahahaha:) zwłaszcza jak jej zalezy ;)

a tam, przeceniasz facetów głupia baba :) albo za mało przypadków "przerobiłaś" ;-)

hahahaha zwłaszcza jak jej zalezy Regres, jak jej zależy to powinna konkretnie zapytać o co kaman, niech facet jej wyjaśni swój punkt widzenia. Informacja najlepsza bo u źródła.

jak jej zależy to powinna konkretnie zapytać o co kaman" no powinna :) ale nick wspaniale ja określił juz na samym poczatku topa

po pierwsze nie jestem taka odwazna - a szkoda, bo to pozwala unikąć wielu problemów :-P po drugie mam swoj honor i sie dopytywac nie bede. o! - a co to ma wspólnego z honorem zapytać dlaczego do tej pory zachowywał się jak ostatni gbur a raptem mu przeszło? Lepsze takie rozwiązanie niż snucie domysłów na forum.

jasne jasne juz do niego lece i pytam, czemu nagle mily jest dla mnie. po pierwsze nie jestem taka odwazna, po drugie mam swoj honor i sie dopytywac nie bede. o!' czyli jak to zwykle bywa w tego rodzaju przypadkach rozwiązanie sytuacji to drugoplanowa sprawa czyli co ? PRZYSZŁA SIE WYGADAC :D

napisalam ze zdaje sobie sprawe, ze temat nie jest blyskotliwy. temat, jak temat, gorzej z autorką

co oznacza jego zachowanie. szczegolnie, ze pewnie niewiele oznacza" minęła prawie godzina ;) trochę to czasu zabrała autorce zanim doszła do bezbłędnej odpowiedzi ;)