Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka94

Co zrobić..?

Polecane posty

w sumie..idę dziś pogadać z chłopakiem i się okaże co z tego wyjdzie :D będzie wiadomo..to napiszę jaka była reakcja jak dożyje :D:P

sam początek, wczoraj test robiłam :D ale to już jakies może 2 tyg. 3 tyg temu robiłam to nie byłam..a teraz wyszło że jestem :D zapiszę się do ginekologa i się okaże co z tego wszystkiego :D

A to jeszcze do brzuszka ładnych parę tygodni :D Zapisz się, zapisz :) A jak sobie radzisz z myslą że będziesz mamusią? :)

wiem wiem, jeszcze troche czasu :D jak się czuję z tą myślą hm... narazie nie myślę...szok ;D z jednej strony na plusie ale z drugiem..szkoła :D jeszcze troche technikum zostalo :D

A... liceum to pół biedy by było. Ja też jestem w technikum i jeszcze jeden rok mi został, w końcu ostatni :D Ale nie masz zamiaru szkoły zostawić?

w żadnym wypadku! nawet nie chcę mieć roku w dupe..który proponują u nas przy tym.. będę chodzić tak długo jak będę mogła a potem chwilowo opuszcze..pozaliczam i tak żeby zaliczyć tą klasę bo to by było nienormalne i po co mieć w tył..a z moim zawodem później może być średnio..bo dużo roboty..i dziecko hm?! :D ale sie ogarnie...zobaczymy:D jak to będzie

Ale u mnie koleżanka z klasy urodziła miesiąc temu :) teraz nie chodziła do szkoły przez pół maja i cały czerwiec, ale w 4 klasie wróci do nas :D To dobrze że nie chcesz zostawić szkoły, bo dużo lasek tak robi bo ojej jest w ciaży i brzuch ma duży, no w ciaży to normalne :D http://republika.pl/blog_by_3574336/4286401/tr/foch.jpg http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2007_02_02_115_4.png 🌼

Gość Amarath_ona
tylko napisz nam bo też jestem ciekawa :p

Gość Amarath_ona
Osobiście nie wiem co bym zrobiła :o 3mam kciuki..Twoi rodzice są nowocześni czy raczej nie ??

też narazie nie wiem..hm "staroświeccy" na pewno nie..no ale sam fakt..szkoła więc będą pieprzyć swoje teorie na pewno..zresztą się okażę..co z tego wyniknie :)

Gość mamusieńka..
ja zaszłam w ciąże w wieku 20 lat, rodzice dowiedzieli się tak że zostawiłam test na stole. gdy go mama znalazła tylko zapytała czy to mój ja nie zaprzeczyłam i tylko kazała mi się dobrze odżywiać:)( ojciec dowiedział się od matki i nawet nie było o tym tematu

JA podejrzewam że gdybym była teraz w ciąży to by było "Kiedy ślub" - ja ślubu z powodu dziecka na pewno nie wezmę; "A szkoła? A studia?"

szkołę chcę skończyć..to napewno.. ale ja mam 17 a nie 20..w tym problem..tak by nie było problemu..:)

Gość Amarath_ona
ja skończyłam 20 lat... z moim jesteśmy prawie rok,ale jesteśmy na etapie ciągłego nocowania u siebie nawzajem wiec rodzice pewnie nie zdziwiliby się jakbym zaszła...szkołe skonczyłam takze luz :P