Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka94

Co zrobić..?

Polecane posty

No tak, ale już być miała etap "Mamo, tato jestem w ciaży" ja bym się tego najbardziej bała :D tych kilku słów ja bym się wolała pod ziemię zapaść :D

Gość aaaahaaaaa
jeżeli masz nawet miesiąc do skończenia 18 lat to musisz przyjść z opiekunem prawnym!

najchętniej to bym wyszła i nie wracała hahahah :D nie no..się zobaczy cóż takiego wymyślę :D dużo czasu nie mam :D

Oj nie musi iść z mamą ani z ciocią, kuzynką... Moja koleżanka miała 15 lat to była z mamą pierwszy raz, ale później już jak miała 16,17 to sama chodziła...

Gość mamusieńka..
bez przesady ja w wieku 17 lat juz u gina byłam sama:

Gość aaaahaaaaa
prawda prawda, moja mama pracuje w poradni i jak ktoś przyjedzie bez opiekuna to go odsyła:) wszędzie tak jest

Gość smerfetko......
nie wiem ale wydaje mi sie (wnoskuje z Twoich wypowiedzi)ze nie bardzo sie przejmujesz tym ze jestes w ciazy a przeciez jestes taka mloda.pewnie to ten wiek i wydaje Ci sie ze dziecko to taka latwa sprawa i ze jakos sie ulozy.oczywiscie 3mam kciuki zeby tak bylo

narazie się przejmuje bardziej reakcją..a tym że to nie łatwa sprawa? to, to ja wiem.. ale na wszystko przyjdzie czas więc i z tym się uporam..sama z tym nie zostanę

Gość aaaahaaaaa
jak pójdzie prywatnie to może ją przyjmą

Gość smerfetko......
nie obraz sie ale dla mnie Twoje wypowiedzi sa troche dziecinne.piszesz ze oni pewnie mysla ze jestes dziewica a tu bach,ze beda zdziwieni....nie ma sie z czego cieszyc

U mnie przyjmują na kasę chorych i jakoś te dziewuszki nie chodzą z mamusiami... JA tam chodzę prywatnie, ale to dlatego że jakoś nie mam zaufania do lekarzy co leczą na kasę chorych 0,0

nikt nie powiedział że się cieszę? nie odpowiada..to w tym momencie zostaw opinię na ten temat dla siebie :)

Gość czytam Was kobitki
i muszę się wtrącić ;) aaaahaaaaa - po co się spierasz ze wszystkimi?! jeśli pójdzie i ją wygonią to zapewne przyzna Ci rację i następnym razem zabierze ze sobą mamę! tylko temat kwasisz... autorce gratuluję! życzę powodzenia!!! no i oczywiście będę śledziła dalszy przebieg zdarzeń :D

Gość mamamamuśkowa
Polecam szczerze porozmawiać z rodzicami, przedstawić im plan skończenia szkoły, na początek, poprosić o pomoc. To Twoi rodzice, jak dobrze podejdziesz, to się zaopiekują Tobą lepiej niż byś chciała ;) Moja siostra bardzo długo nie mówiła rodzicom, że jest w ciąży, a jak już powiedziała - mama stwierdziła, że zmarnowała tyle czasu, mogła siostrze pomóc, podpowiedzieć jak lepiej się odżywiać, odciążyć... nie stresować i t.p.......

Gość mamamamuśkowa
Odnośnie lekarza.... idziesz prywatnie i nikt Cię nie wyrzuci ani nie poprosi o obecność mamy.

Gość aaaahaaaaa
kwasze temat? haha a i tak pewnie ten temat to prowokacja:) uważam że dziewczyna powinna powiedziec rodzicom o ciąży i iść z mamą do ginekologa bo zawsze raźniej z kimś bliskim

Gość czytam Was kobitki
pewnie że raźniej, ale o tym nie było ani słowa w Twoich dotychczasowych wypowiedziach. może i prowokacja, ale tak traktować można każdy temat przez te wszystkie wygłupy i wymyślanki... a dlaczego by nie założyc, że to jednak prawdziwa historia?

Gość Amarath_ona
no...w każdym bądz razie szkoda bo młoda dziewczyna jest :/

Gość czytam Was kobitki
da se rade! :D :P

Gość Amarath_ona
Oby Oby :)

Nie musi być prowokacja, prowokacja by pewnie wyglądała tak że laska by napisała że zaszła w ciążę bo usiadła na ręcznik po swoim chłopaku :(

Gość Amarath_ona
:P:P heh też prawda

Gość Amarath_ona
Oj chyba ciężka ta przeprawa z rodzicami :P

Gość Amarath_ona
siedzę i siedzę bo ciekawi mnie reakcja rodziców:P