Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka94

Co zrobić..?

Polecane posty

Gość Amarath_ona
też się nudzę ... nawet nie ma gdzie i z kim wyjść :P heh a tak to autorka by nam przysporzyła trochę newsów :o

Gość co???co???
ty to nazywasz malym problemem?

Gość Amarath_ona
to jeszcze biegasz do sql?? ja juz od dawna wakacje heh i nudzę sie pierońsko :( jeszcze żeby była fajna pogoda ..to nad wode by sie wyskoczyło a tak to gnije w domu :o

Gość Amarath_ona
to ze jest w ciąży??

Gość Amarath_ona
hah no to ładnie technikum czy liceum??

Gość Amarath_ona
:o matura :P spoko bedzie ;)

Przestań :D mam ambicje porobić notatki do matury, szczególnie z języków :D matura maturą... ale egz. zawodowy, o zgrozo... :D

Gość Amarath_ona
Też miałam takie ambicje...i co poległam:p heh zawodowy miałam ostatnio w poniedziałek i wtorek i powiem ze dobrze mi poszedł ;) To jaki zawód :P ??

Gość Amarath_ona
Nie czytałam nic na temat egz z informatyki :o ale jak tak mówisz to tak jest :]

No jest, jest.. bo rozwiązywałam dużo tych testów... a tegoroczny był okropny (mój facet też na informatyce był i w tym roku miał maturę i egz), to była tragedia co tam było, ale zdał teorię :O

Gość Fantastyczna
Kurcze dziewczyny, dziwię się, że tak lekko mówicie o tej ciązy, przecież autorka wątku am dopiero niecałe 18 lat!

Gość MAX 22
Nie widze problemu z przekazaniem fajnej wiadomości rodzicom.Przychodzisz z chlopakiem i mowicie - kochani mamy fajną wiadomosc, zostaliście dziadkami!! Przecież pisalas ze rodzice wiedzieli ze wybywałas na noce to domyslali sie ze do koscioła modlić się w nocy nie chodziliscie. Oni też byli bardzo mlodzi i pamietają jak to jest gdy sie chodzi i wychodzi.Napewno nie zaskoczysz ich ta wiadomoscią, niech sie cieszą ze ich wnuczek nie ma 2 latek.

Gość Amarath_ona
Oj nie mylisz się nie czytałaś wcześniej?? za młoda jest fakt ale powinna wiedziec jakie sa tego konsekwencje??

Gość Amarath_ona
zależy jeszcze jakich ma rodziców..czy bd jej pomagać bo różnie bywa i jakiego ma faceta .... czy moze na nim polegać

Gość Fantastyczna
ale tyle by ją w życiu czekało tyle doświadczeń, imprez, wyjazdów i tak dalej a jak ma dziecko to juz nigdzie nie pojedzie, nie poszaleje...

Gość Amarath_ona
nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :o stało się czasu nie cofnie ... wiedziała co robiła....

Gość Fantastyczna
No w sumie racja

Gość Amarath_ona
poza tym autorka wydawała mi sie nie przejmować zbytnio tym że jest w ciąży ale może tylko mi się tak wydaję ...

ale debata :D czy się przejmuje? narazie bardziej tą całą reakcją..wypady?dyskoteki? poszaleć? i tak teraz tego nie mam bo mnie to nie kręci..wolę wyjść na piwo czy gdzieś niż sie puszczać po dyskach :D chłopak? tak moge na nim polegać.. już z nim gadałam..spoko...zapisze się do ginekologaa a za kilka dni się dopiero okaże reakcja rodziców..więc musicie poczekać..z ciekawością :D

Gość Amarath_ona
to dobrze ze możesz na nim polegac ;) No a my tu wyczekujemy i wyczekujemy :P

Gość Fantastyczna
Nikt nie mówił od razu o puszczaniu się na dyskotekach. Ale fajnie, że jesteś tak pozytywnie nastawiona

może użyłam złego słowa :) na pewno..chodziło raczej o latanie po dyskach i tego typu klubach :D ;/:(

byłam prywatnie i .. jestem w 5 tygodniu ciąży.. :) teraz pozostało powiedzieć w domu.. zamierzamy do końca tego tygodnia więc będzie w końcu wiadomo..cóż z tego wyjdzie..hm.