Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdymacos

kobieta zawsze się puści, zdradzi, zostawi dla innego jeżeli:

Polecane posty

Gość kazdymacos

ten nowy to super przystojniaczek (wtedy tylko puści) a jeśli jakis bogacz to na bank zostawi aktualnego dla niego takie szmaty jesteście..

a wy zostawicie żonę i dzieci jak jakaś młoda dupa was młodym cyckiem zanęci, tacy jesteście szmaciarze...

Gość IMO13831
Bardzo chaotycznie napisane... Czy masz za złe wilkowi, że żywi się mięsem? Nie? Właśnie - bo tak go stworzyła natura. Tak samo jest z kobietami. One po prostu mają zakodowane, iż MUSZĄ szukać NAJLEPSZEGO ojca dla swoich dzieci. Ty to nazywasz puszczaniem się, ja bym to nazwał ewolucją.

Gość IMO13831
PS. Laski dające dupy ciapatym nie powinny zabierać głosu...

Gość malutkagrzeczniutka12
ja jestem z kim b dlugo niejeden domnie zarywal, z praca, z kasa itp a moj siedzial w domu i szukal roboty i nawet nieprzyszlo mi na mysl zeby zdradzic...sa wyjatki i to dotyczy rowniez facetow

Gość kazdymacos
ginger... pierdolisz głupoty ps. czytaj drugi post IMO

Gość Perr
Kobieta nigdy nie zdradzi jeżeli aktualny partner umie ja doprowadzić na szczyt w łóżku ;]

Gość kazdymacos
jestem brzydki, nudny, głupi, mam 165 cm i zajęczą wargę.

Gość Perr
Kobiety powinny mieć na uwadze, że jeśli mają dziecko i odchodza od aktualnego partnera to nowy partner nigdy nie będzie zadowolony że musi dzielić dom w cudzymi dziećmi. Lepiej takie dziecko oddać dziadkom lub okno nadziei, dom dziecka ;]

postanowiłam zniżyć się do poziomu autora i pokazać mu analogię... po pierwsze nie można generalizować że każdy jest taki, niektórzy mają jeszcze zasady... a ty IMO bądź chociaż raz oryginalny i pojedź mi jakoś oryginalnie...

Perr... ja wlałabym swoje dziecko, niż faceta debila... który karze mi zostawić moje dziecko... jesteś nienormalny...

Gość IMO13831
ginger21 - ja po prostu mówię prawdę. I wcale Ci nie jadę, tylko pomagam - bo jak zaczniesz dawać dupy np. muslimowi, to przy każdej próbie dyskusji dostaniesz w pysk (ewentualnie kwasem po ryju). Oducz się tego zwyczaju, bo możesz jeszcze pożałować.

wiesz co są różne rodzaje prawdy... a twoją możesz sobie wsadzić. Nie zamierzam go z nikim zdradzać, będziemy mieli dziecko w przyszłym roku i świetnie się między nami układa. A jak masz coś do ciapatych to mówi im to w twarz a nie anonimowo na forum i to jeszcze osobie Bogu ducha winnej...

Gość trener twoich marzeń
bez kitu... jak można być białą polką i sypiać z brudasami :O

Gość IMO13831
Ruda - z ciapatymi jest tak, że w pojedynkę łykną każdą obelgę jak bocian żabę. Tylko w grupie są "silni". Ale taka już ich natura - nie popieram tego, ale i się nie dziwię. Gorzej jest z polkami dającymi im dupy, bo to już patologia...

wolę sypiać z kulturalnym, wykształconym i do tego świetnym z charakteru "brudasem" niż chamowatym białym gburem, który poza ocenianiem innych i narzekaniem nie stać na nic...

Gość IMO13831
Sypiaj sobie nawet z psami, nikt Ci tego nie broni (teoretycznie...). Jedynie co jest "ciekawe", to fakt, że masz czelność zabierać głos gdy biali ludzie prowadzą dyskusję.

Gość IMO13831
ginger21 "a biali to może w pojedynkę by coś narobili... haha już to widzę..." Bo w dupie byłaś i gówno widziałaś. :classic_cool:

Gość buahhahaa
wypierdalaj z tym tarotem kurwo

Gość Perr
--- ginger ja cie nie ganie, tylko mówie ze bedzie ci trudno majac dziecko znalezc faceta ;]

Jesteś żałosny i przykry... typowe zaściankowe myślenie polaczka... sory... ale z takimi konserwami to nawet szkoda gadać. Jeżeli dla ciebie wyznacznikiem wartości człowieka jest kolor skóry to nie mamy o czym rozmawiać...

Gość IMO13831
Perr "ja cie nie ganie, tylko mówie ze bedzie ci trudno majac dziecko znalezc faceta ;]" Wtedy wróci do kochanej ojczyzny. ;)

Gość IMO13831
Ruda - znawczyni ras ludzkich. Zakładając oczywiście, że im większa ilość przyjętej spermy danej rasy, tym większa o niej wiedza. Wtedy się z Tobą zgodzę - jesteś ekspertem. :classic_cool:

Ja nie mam zamiaru wracać do tego zaścianka... czasem może odwiedzę rodziców z wnuczkiem. Mam tutaj pracę, mój facet też, zarabiamy bardzo dobrze, na co mi wracać! A ty nie odwracaj kota worem... jestem ciekawa czy masz chociaż jednego znajomego murzyna, żółtego czy hindusa... mogę się założyć że nie, bo byś zmienił zdanie o tych ludziach! Niby są z krajów 3go świata a są bardziej wykształcenie i zaradni od nas białasów, są zawsze radośni i potrafią motywować... jeszcze nigdy nie słyszałam żebym mój facet na coś narzekał, oprócz mrozu...

Gość IMO13831
Ruda - nie byłem rasistą dopóki nie pojechałem do Afryki... Miłośniczko ciapatych najeżdżasz na mnie za generalizowanie, a popatrz na swoje wcześniejsze posty - hipokryzja pełna gębą.

ja napisałam że post pierwszy był zniżeniem się do poziomu autora nie moim własnym przekonaniem. I co w tej Afryce zobaczyłeś, że ludzie się parzą i kaleczą bo chcą być biali... bo jest takie lobby że się czarnych dyskryminuje??? Co robiłeś w Afryce i którym kraju? I jak długo byłeś?

Gość buahhahaa
dla mnie kobieta która sypia z brudasem nie ma prawa głosu