Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaczorek92

Pilne Potrzebuję Ciuszek ... Nawet kupię ... Porszę

Polecane posty

Witam wszystkie drogie Panie Pisze tutaj , bo jestem w nietypowej sytuacji , jak pewnie wiele tutaj Pań. Potrzebuję ciuszki dla dziewczynki na 2 -3 latka ok. od 60 do 90 cm Niestety musiałam wszystkie ciuszki wyrzucić po miałam grzyb w domu i ciuchy naszę jak i naszej córci nie dadawały sie juz do niczęgo . jeśli jest tu jeszcze jakaś mama , która ma ciuszki i jest w stanie oddać albo od sprzedać, to bardzo była bym wdzięczna ... proszę pisać na gg 1513744 bardzo proszę ;) dziękuję

Gość :)))))))))))
masz dziecko 2-3 latka i potrzebujesz ciuchow od 60 cm??:) zartujesz sobie???szmaciara jestes??? zbierasz i potem na allegro??:)

Gość a może ktoś pomoże
z tym że tez miałam grzyba w domu.a ciuszki po prostu prałam kilkakrotnie,teraz w okresie letnim grzyb wysycha,gorzej jesienią i zimą

Gość pchelka_abc
Chyba Ci się rozmiary poplątały ;-)

na dziecko 2-3 letnie to ciuszki od 90 cm.jak juz chcesz cos wyludzic to przynajmniej badz wiarygodna i dobrze sie przygotuj. a jesli chodzi o grzyba w domu to sa na niego sposoby.mamy XXI wiek. gdybys prala ciuchy co jakis czas nie smierdzialyby,czy co tam sie z nimi porobilo. tepa pizdo !!!!! wstyd!!!

Gość ale sciema nastepna naciagara
Po pierwsze CIUSZKOW, po drugie NAWET KUPIE? NAWET? A po trzecie dziecko 2-3 lata i rozmiar 60-90 cm? Co ty krasnala masz w domu? Myslisz, ze tu same jelenie siedza, oddadza ci ciuszki, a ty je sobie pieknie sprzedaz na allegro? Spadaj :o

Gość poliswatka1983
nie jest tak łatwo sprzedać ciuszki na allegro tym bardziej używane ofiary losu wiecznie wietrzycie podstęp nie chcecie pomóc to W Y P I E R D A L A Ć

Gość tu ciekawaa
jak masz grzyba, są naprawdę środki zapobiegające. Ponad to pranie w wysokiej temp. pomaga, prasowanie wszystkiego. Nie ściemniaj serio. Argument z doopy podałaś, no i te rozmiary.....

Gość ijophyui
Co ty krasnala masz w domu? padłam se śmiechu ;)))

Gość tu ciekawaa
wystarczy na słońce wywiesić ubrania, najpierw wyprać w wysokiej temp. są proszki grzybobójcze, takie, które w szpitalach się stosuje,

Gość fdgthgfdh
skąd jesteś?

to przeczytaj to co napisalas??? jak ci mamy wierzyc?? sorry ale ja bym ci nie pomogla.wkurwia mnie tylko to ze sa tu kobiety ktore naprawde potrzebuja wsparcia w postaci ciuszkow czy czegos dla dzieci a przez ciebie,taka naciagaczke ,nikt im nie pomoze bo bedzie wietrzyl podstep. nawet jesli masz tego grzyba to jestes brudasem i leniem skoro ciezko ci wyprac ciuszki jeszcze raz.na nowe tez przejdzie grzyb dopoki bedziesz takim flejtuchem.w skkepach jest miliony preparatow na grzyba.moze go nie zlikwiduja ale napewno w jakis sposob pomoga.zreszta jak ktos wyzej napisal,grzyb w lecie sie nie pojawia.

Gość rrrtyryresy
w lumpeksie kup

Gość o dokladnie,w lumpie idz poszu
kaj...albo zglos sie do caritasu czy cos, tutaj ci nikt raczej ciuszków nie da, nawet jesli nie sciemniasz, bo tak to wszytko napisalas, ze trudno w to uwierzyc jakos

Gość SabrinaNastka
autorko ty znowu zebrasz te twoje kity na forach sa juz nudne

Gość na 2 letnie dziecko
ciuchy w rozmairze 60 cm? Ty normalna jestes? Moje dziecko po urodzeniu takie nosilo bo urodzil sie 55 cm dlugi a nie dwulatek :D

Gość b1eata
nie wnikam w rozmiarowke ale na gratach babki oddaja za wysylke lb w lumpach poszperaj z drugiej strony wiekszosc dziecinnych to bawelna mocne pranie plus prasowanie i po problemie i jeszcze jedno moze czas zaczac walczyc z grzybem a nie kolejne rzeczy brac a syf wyrzucac przeciez te nowe tez tak skoncza

Gość ja tez jestem w 33tc
Zauwazylisci , ze co pewien czas na kafe sa zakladane tego typu tematy i zawsze mama prosi osoby o to zeby daly jej ciuszki... Mysle, ze tj jedna i ta sama osoba. A tak na margiesie to w lumpie mozna sie obkupic w ciuszki bo takowe sa po 2-3zl. Ale lepiej zebrac po ludziach.