Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytujacy diabul

Mam kolejne pytanie...

Polecane posty

Gość Zapytujacy diabul

Czy gdy sie dowiecie ze wasza dziewczyna wczesniej obciagnela sporo razy (mimo ze dziewictwa pochwowego nie stracila) to czy z tego powodu z nia zerwiecie czy pozostaniecie z nia?

Gość Zapytujacy diabul
i nie chodzi tutaj wcale o mnie, pytanie tak jak poprzednie czysto teoretyczne. chce poznac wasz stosunek do tego.

Gość Zapytujacy diabul
noooo i???? diabuł zadaje pytanie... trzeba odpowiedzieć :P

Gość asjaofdjpa
zerwiemy od razu

Gość dobre dobre dobre
zerwij z nia zanim obciagnmie i tobie. prawictwo powinienes stracic tylko z dziewica.

Gość Zapytujacy diabul
dobre dobre dobre, dzieki za poświęcony czas, jednak ty pokazałeś\aś co potrafisz w moim innym temacie i nie mam przyjemności z tobą rozmawiać. Nadmienię że żaden z opisywanych przeze mnie problemów nie dotyczy mnie w formie bezpośredniej.

Gość dobre dobre dobre
ty nie zamierzasz tracic swojego prawictwa nigdy....?

Gość Zapytujacy diabul
zamierzam, ale z byle kim tego nie zrobię (nie lubie rzeczy używanych) a ponad to nie o mnie tutaj chodzi.

Gość dobre dobre dobre
masz racje. jak sie dasz innej niz dziewica to moze to wykorzystac.i dlatego najpierw wizyta u gina i zaswiadczenie o blonce a potem dopiero caluski, obmacywanki i seksic. co cie bedzie jakas niedziewica obmacywac czy calowac?

Gość Zapytujacy diabul
Temat zszedł na moją osobę, czego nie chciałem i czego wy też tak naprawdę nie chcecie. Wróćmy do pytania postawionego w tytule. Zastanówcie się i odpowiedcie. Dobrze? :)

Gość dobre dobre dobre
to jest proste. jak sie prawik dal takiej obciagaczce macac i seksic z nia to niech go wykorzysta do konca i kaze mu sie ze soba ozenic . to bedzie karaz dla prawika za zadawanie sie z nieczystymi dziewczynami. jak prawiok nie dal sie takiej wczesniej do siebie dotknac to moze z nia zerwac.

Gość Zapytujacy diabul
dobre dobre dobre, nareszcie sensowna wypowiedź, którą całkowicie poważnie biorę pod uwagę. Czekam na inne wypowiedzi. Jak widać poznanie dziewicy- obciagary to bardzo niemiła sprawa, której nie życzę najgorszemu wrogowi.

Gość Zapytujacy diabul
Co do reszty userów, jak myślicie, czy prawik powinien odbywać stosunki płciowe z używanymi kobietami?

Gość nie wolno mu tego robic
za nic w swiecie. jak sie dal uzyc puszczalskiej to jest brunym szmatlawcem i niech z ta puszczalska siedzi bo pozadna dziwica i tak go nie zechce. pozadne dziewice sa dla pozadnych prawikow co sie z nikim nie uzywaja