Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość first time

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość First time
nie chce tabletek, wiesz jak to z tabletkami, a na gumki to mnie stać wiec nie ma problemu Durex? jakie polecacie?

Gość 17 lat to za mało?
tabletki? za 10 zł? a może najpierw wizyta u lekarza i badania by się przydały? :) ja polecam durex, innym jakoś nie ufam ;) a pozycje... może klasycznie na początek? chyba, że się rozhulacie to znasz zapewne jakieś inne kombinacje? :P

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
pier do licie glupoty. same zescie sie puscily z byle kim. maloletnie kur wy. to kur wa w koncu to twoja kolezanka czy dziewczyna? pier do lisz i tyle. chyba o wlasnej dziewczynie nie pisze sie ze to jest kolezanka, bo kolezanka to zupelnie inna para butow. macie pustke miedzy uszami. kur wa ja pier dole przeciez 17 lat to dziecko! najpierw gnacie takie malolaty do lozka, a potem krytykujecie , ze zachodza w ciaze! a gdyby zaszla, to co myslicie ze by sie zaopiekowal dzieckiem? nie! spier dolilby az by sie kurzylo. odpowiedzialny mezczyzna rozpoczyna wspolzycie i godzi sie na wszystkie okolicznosci, zawsze mozna byc tym malym procencikiem i miec to dziecko. nie ma metody 100%. jest metoda ktora daje pewnosc 99,9%, ale zawsze mozna byc tym 0,1% i na to tez trzeba byc gotowym! gowno wiecie co to jest odpowiedzialnosc. siedza tu takie ci py i ku ta sy co tylko o seksie by myslaly. seks jest fajny ale trzeba byc na to DOJRZALYM!!! a ten gowniarz nie wydaje sie byc dojrzalym mezczyzna, no na litosc boska!

Gość mam ochotę na coś złego
A można to robić z 15-latkiem czy trzeba poczekać?! Ważne!!!

W sensie czy jest jakaś kara za to?

I napiszcie jaki w tym wieku może być penis. Bo na wszelki wypadek ja zamówię rozmiar, ale nie wiem czy zamawiać jakieś mini czy to już będzie rozmiar uniwersalny. Panowie jak szybko wam rósł?

sdfdssdfsdfsdfsdf jesteś facetem prawda? Jakiego miałeś penisa w wieku 15 lat?

Gość First time
jest to moja dziewczyna, ale ogarnij się "chłopcze" bo widac nie TY jesteś dojrzały, jak beda prezerwatywy to nie bedzie dziecka, a jak peknie albo cus to wtedy można przecież tabletki po stosunku wziasc... jaki problem robisz.. sam chyba nie masz wiecej lat niz ja, niewymagająca, nie raz od koleżanek, lub kolegów słyszałem ze "rozmiar sie nie liczy, lecz technika a jak bedzie duuuuuuuuzy to bedzie bolało) pozdrawiam

Gość niewymagająca
Durex Elite, arauser, performa. :P

Gość łachtaczka
Witam, mam też ten problem ale chce pieścic w rze wstepnej kobiecie łachtaczke( jak to robic)?

Gość First time
o mi też się przyda a młodej kobiecie też się to spodoba? ( 17 lat)

Gość łachtaczka
kurwa... to trudne 20 rzeczy na raz ;/ no trzeba bedzie się postarać

Gość srry
sdfdssdfsdfsdfsdf człowieku..kim kolwiek jestes, rozwalasz mi konstrujcje czaszki.. to tylko sex on chce ją tylko przeleciec... a ty bulwersujesz sie jakby mieli ci curke walic..

Gość srry
sdfdssdfsdfsdfsdf aaaa z resztą widze ze ...wpadłas ...co guma pekła..czy kalendarz był z tamtego roku... haha

Gość First time
hahahahahahahah srry pojechałeś po nim xD brawo :PP

Ja rozprawiczyłam( jest takie słowo) 3 partnerów. Więc siłą rzeczy miałam ich zawsze więcej niż oni dziewczyn. To wychodzi naturalnie. Po prostu. Nie spinaj się i to najwazniejsze. A zaproponowana wyżej minetka może być dobrym początkiem.

Gość First time
właśnie jak czytałem jak to robić to aż się za głowe złapałem ;( a nie ma jakiejś prostrzej :)?

Trudne? Rozkładasz nogi i liżesz, delikatnie, wolno, potem szybko i tak na zmianę, jak jest doświadczona to cię pokieruje i da Ci do zrozumienia co lubi. Ale nie zapominaj o łechtaczce!

Gość First time
no właśnie miała 3 partnerów z którymi sie kochała ale minetki jeszcze nigdy nie miała;/ wiec myslałem zeby coś nowego wprowadzić jej w życie :) a jestem prawiczkiem i nie wiem kurcze jak się za to zabrać ;/

Gość First time
ale nizej, wyżej? jak :P po srodku :PP?

Wszędzie. Ale ja szczególnie lubię wyżej. Na łechtaczce. Jest tam nawet taki punkt, który co niektórzy potrafią wyczuć. Ale to nie jest istotne. Wszędzie jest przyjemnie. Ale może niech Ci jacyś chłopcy doradzą:P.

Gość First time
miło by było jak by ktoś pomogł tylko nie ten PALANT sdfdssdfsdfsdfsdf

usiadzcie przy winku przysuwaj sie do nie pocaluj potem wez jej reke poloz na swoim kutasie zacznij ja powoli rozbierac chyba ze w tym momencie powie dosc powiedz ze myslales ze tez tego chce a jak nic nie powie no to juz napewno wiez co dalej jeb ja tak zeby nie bylo konca zeby jeczala z rozkoszy szybko i gleboko napewno nawet nie pomysli ze prawiczek