Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ON MI ZROBIŁ

ZDRADA CZY NIE?

Polecane posty

Gość bulinkaa
idz do domu i usiadz naprzeciwko niego i popatrz mu sie wo oczy nic nie mow jak spusci wzrok to juz wiadomo... a;bo drugi wariant zapytaj czy ma ci cos do powiedzenia ale pierwszy wariant lepszy moim zdaniem

nie wiem..ale nikt nie pisze takich slow i tak czesto jesli on jej nie odpowiada...facet sie nakrecil.moja kumpela tez tak miala raz,na szczescie od meza nie odeszla

mozesz zablefowac-ze znalazlas ta dziewczyne na NK,ze wzielas numer i juz z nia rozmawialas i ze wiesz jak jest i ma przestac klamac i powiedziec swoja wersje

Gość CCC ...
tez tak robie. tzn. jeżdzę niby w delegacje z moim K. on mowi żonie że razem pracujemy, jestem zoną jego szefa i nie może mi się sprzeciwic. :-D

Gość CO ON MI ZROBIŁ
Już po rozmowie. powiedział ze ona się nakręciła, opowiadała mu jaki jest przystojny i wysyłała smsy a on się wkurzył na mnie i chciał mi zrobić na złość i dlatego z nią pisał. I przysiągł na życie naszego dziecka ze do niczego nie doszło i nawet jej nie dotknął. Myślicie ze kłamie?

Gość CO ON MI ZROBIŁ
aha i nawet jej ojciec zauważył ze na niego leci

Gość CO ON MI ZROBIŁ
może ktoś mi odpowie. aha i wczoraj kochaliśmy się i nie wiem już co o tym myśleć. powiedział ze jak chce to wykasuje nr

Gość CO ON MI ZROBIŁ
bo zaprosiłam kolegę do domu a on wie ze kiedys ten kol się zakochał we mnie

Gość CO ON MI ZROBIŁ
i myślał ze to mój kochanek

Gość CO ON MI ZROBIŁ
ale po co by przysięgał na zycie syna skoro go kocha ponad wszystko?? tego nie rozumiem. Ja wczoraj płakałam w rozmowie z nim. powiedziałam ze chcę rozwodu

Gość ona647438
nie badz glupia, wydaje mi sie ze moze do seksu i nie doszlo albo swietnie klamie, ale na pewno jakies przytulanki, pocalunki byly, jeszcze z wielkiej laski, zze jak chcesz to wykasuje nr...no zalosne, teraz to Ty stawiasz warunki, powiedz ze ma z nia zerwac calkowicie kontakt, a nie wykasowac nr... i ze jak sie dowiesz ze nadal sie kontaktuja, to z wami koniec, ze dajesz mu ostatnia szanse i badz stanowcza i sprawdzaj go co jakis czas. inaczej facet poczuje sie pewnie i bedzie robil co bedzie chcial, zawsze szczery ma racje, pomysl po co kasowal wyslane smsy skoro to ona sie go'uczepila'? prosze Cie... nie badz slepa.

Gość CO ON MI ZROBIŁ
tak się boję..... kocham go tylko mu tego nie mowiłam nigdy

Gość shfh
ja bym na twoim miejscu teraz w ogole nie wspominala o tej kobiecie przy nim oczywiscie , zeby poczul sie bezpiecznie ze go nie kontrolujesz itp. oczywiscie co jakis czas sprawdzajac go. wiadomo ze teraz bedzie bardziej czujny ale trzeba ta czujnosc uspic.

niestety to wali ściemą na kilometr. i co z tego, że nie doszło PODOBNO do niczego, skoro już są na etapie tego że laska mu pisze że "nie chce mu burzyć życia" i "nie wie,czy potrafiłaby daćmu szczęście". w rzeczy samej typowe sprawy do roztrząsania z kolegami, kurde. może zacznijszukać takiego kolegi jaką ona jest dla niego koleżanką :(

To Ty jesteś jakas głupia "kocham go tylko mu tego nie mowiłam nigdy". Hhaha super małżenstwo. Skoro mu nigdy nie mowisz ze go kochasz to moze jemu brakuje czułości i szuka pocieszenia w ramionach innej.Albo mu sie znudziłas poprostu

Ja bym się z nim tak nie cackała tylko najpierw bym zadzwonila do tej laski,potem strzelila w twarz mężowi i kazala wybierac. Wybierze ja-jego strata.

Gość Yt
Wiecie co ...Miałam podobną sytuacje ....Nie mam męża .Jestem z moim chłopakiem od 5lat razem. Wszystko było niby dobrze ale czułam , że coś się dzieje ....coś było nie tak...Dziwne jego zachowanie. I po tygodniu czasu powiedzial mi ze odchodzi ...musi odpocząć ze nie jestem już jemu potrzebna. Ok wielki szok płacz. Zerwałam z nim kontakt. Przez 2 tygodnie nie wychodziłam z łóżka....I pech chciał ze siedziałam na czacie i kogoś poznałam. Aha i zapomniałam dopisać ze on juz jakaś ladacznice poznał ...I spotkali się na kawe....Boże jak ta dziewczyna wyglądała...Tragedia masakra.. I wracając do czatu pisałam smsy z nowo poznanym kolegą dzwonilismy rozmawialismy bardzo długo. Mój były się dowiedział wpadł w panike i zaczał mieszać ...Jego słowa: Nikt w zyciu ciebie nie moze dotknąć oprócz mnie., Jestes tylko moja. Traktowałam go jak powietrze....Ubrałam się ladnie wymalowałam i spotkałam sie z nowo poznanym kolegą . Wszystko ok było....Ale stwierdziałam po paru dniach czy jest sens dla mnie zebym zaczynała cos od nowa..Bałam sie ze zranie tego chłopaka. Nie chciałam się nim bawić ...lub potraktowac go jak pocieszenia. A były chłopak na kolanach wrocił z pierscionkiem ....oswiadczył się. Błagał o przebaczenia. A ja ....Hmmmm wybaczyłam przyjełam oswiadczyny i powiedziałam na : Kochanie możesz poznawać sobie dziewczyny ale pamietaj zadna nie bedzie tak piekna jak ja ...idealna inteligentna , błyskotliwa. On spojrzał na mnie duzymi oczyma i powiedział : Jestes pewna siebie i to mi się podoba. A kochac Cię będę do konca zycia. Dziewczyny każda z was jest piękna. Wyjątkowa. Macie męzów , chłopaków ktorych kochacie...WALCZCIE!!!!!!! To wy jestescie góra a nie jakies szmatki:P

Gość muszka1010
Dziewczyno weź się ogarnij do kupy. Nie lamentuj. Stawiaj warunki Powiedz męzowi Kocham Cię.....Pisz mu smsmy.

Gość CO ON MI ZROBIŁ
staram się wierzyc

Gość ja bym sie zastanowiła
czy na prawde jezdzi w te delegacje .... :O

szczerze.....moim zdaniem zdradza Cie a w tym smsie "jakby przyszlo co do czego to nie wie czy dalaby mu szczescie" (czy cos takiego) mysle ze nie chodzi o seks bo seks to pewnie nie raz uprawiali tylko to "jakby przyszlo co do czego" pije do tego ze jakby Cie zostawil dla niej....://// skurwysyn przecież ewidentnie Cie zdradza,podziwiam cierpliwosc.....

Gość CO ON MI ZROBIŁ
A JEŚLI ZNAJDĘ KARTĘ TO MOGĘ WYSTĄPIĆ DO OPERATORA O BILINGI???

Gość CO ON MI ZROBIŁ
ale nie była zarejestrowana. i jak to zrobić bez zgody właściciela karty?

Gość CO ON MI ZROBIŁ
jestem zdesperowana , przecież można chyba bilingi rozmów i smsów dostać, czy nie??

Gość CO ON MI ZROBIŁ
a poza tym mam prawo wiedzieć

Autorka napisała : (...) jego komórka dziwnie pikała ...................... hmm, a to przy sms od kolegów "pika" inaczej?:):)