Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytujacy diabul

Czy prawiki moga byc z kobietami, ktore nie sa dziewicami?

Polecane posty

Gość Zapytujacy diabul

Czy jest sens zeby prawik byl w zwiazku z kobieta, ktora nie jest dziewica? Czy taki prawik podczas stosunku nie jest pokrzywdzony takim stanem rzeczy?

Gość . . . . . . . . .
związki nie trwają wiecznie, trzeba zaruchac. a później będzie wszystko jedno

Gość dobre dobre dobre
jaki sens ma aby prawik w ogole byl w jakimkolwiek zwiazku? a w stosunku z prawikiem to raczej kobieta bedzie pokrzywdzona bo ani pozytku nie bedzie miala ani przyjemnosci

Gość Zapytujacy diabul
Genialne, naprawdę genialne, zdarazją siejeszcze tutaj ludzie inteligentni. Następny problem, który chce poruszyć (zwiazany ściśle z tym tematem) to fakt, czy ludzie ,,nowi" powinni się zadawać z ludźmi ,,używanymi", gdzie ,,nowy" znaczy zupełnie nie dotknięty seksem i zwiazakmi, natomiast ,,używany" i tym, i tym. Czy dla prawika seks z osobą po tego typu doświadczeniach nie jest w jakiś sposób uwłaczający?

Gość Zapytujacy diabul
aha, z tym ,,gniealne, genialne" to miałem na myśli pierwszą osobę, która zabrała głos, ponieważ dobre dobre dobre ze względu na jej\jego zdanie nie uważam jej\go za osobą inteligentną. To tak dla jasności.

Gość dobre dobre dobre
jest i dlatego nie wolno ci tracic prawictwa z byle dziewczyna. powinienes wybranka zaprowadzic do gina by potwierdzil ze ma cnote zanim wolno jej bedzie cie pocalowac. szanuj sie facet bo zejdziesz na psy ijaks niedziewica to wykorzysta.

Gość Zapytujacy diabul
dobre dobre dobre, gdyby nie wyczuwalna nuta ironii w twojej wypowiedzi to przyznałbym ci rację.

walnij się w łeb. to powinno rozwikłać wszystkie wątpliwości. jak widze takie debilne topiki, to aż szlag mnie trafia, że ludzie mogą być takk mocno ograniczeni. :O:O🖐️ więc wypierdalaj w podskokach 🖐️

Gość dobre dobre dobre
w mojej wypowiedzi nie ma nawet cwiercnuty ironii. prawictwo to swieta rzecz. oddaj je dopiero po slubie.

Gość Zapytujacy diabul
nie wypierdolę, ponieważ mam takie samo prawo do przebywania na tym forum jak i ty, śledziu w puszce. Ponad to wiem jak wyglądasz, z czego jestem w stanie ocenić że jesteś kobietą nie tylko wątłej inteligencji ale także wątłej urody. A teraz nie denerwuj mnie i odejdź z mojego topiku, którego celem jest jedynie poznanie zdania innych ludzi na ten temat.

Gość Zapytujacy diabul
śledziu w puszce, jeszcze raz apeluję.. odejdź (polecam dermatologa). dobre dobre dobre, a jednak ja cały czas wyczuwam tą ironię a przecież jak już mówiłem, temat nie dotyczy mnie.

Gość dobre dobre dobre
pewnie ze nie ciebie bo ty swojego prawictwa nie chcesz tracic nigdy. obojetne kogo to dotyczy to porzadny prawik nie da sie dziewczynie dotknac jak mu wczesniej nie udowodni ze jest dziewica.

po jakiego grzyba odbiegasz od tematu do mojego wyglądu? nie ty jesteś od oceniania mojej inteligencji. ponadto kogo obchodzi twoje prawictwo, chłopcze?

prawik, czy dziewica, to stany przejściowe, i raczej nieciekawe, jeśli przechodzi to w stan obsesji, to nie da sie ukryć wizyta u specjalisty nieodzowna.

Gość Zapytujacy diabul
Śledziu, no właśnie dlatego oceniam twoją inteligencję ponieważ każda istota choć troche inteligentniejsza od orangutana zauważy że temat nie dotyczy mnie. Temat jest swoistego rodzaju ankietą na podstawie dyskusji. Ale po co miałabyś się nad tym zastanaiwać, skoro od razu wolisz mnie obrażać. Obrażaj, ja w odwecie obrażę ciebie, a że jak wiele kretynek zapodałaś swoje zdjęcie na kafeterie, śmiało mogę stwierdzić że wyglądasz jak Katarzyna Glinka po ciężkim wypadku. W sumie minimalnie jesteś do niej podobna, tyle że Glinka jest piękna, ty niestety nie. Masz ciemne oczy, włosy i uśmiech dosyć niemrawy. Napisałem to żebyś wiedziała że ja wiem jak wygladasz. A teraz proszę cię, odejdź. :) Okej?

i znów przerost formy nad treścią. wciąż jednak nie odpowiedziałeś na pytanie kluczowe: po co piszesz o tym jak wyglądam? epitety na ten temat wprowadzają Cię to w jakiś stan duchowego uniesienia? większość osób na tym forum wie jak wyglądam, no i? nie można myśleć o mężczyźnie, który zadaje tak kretyńskie pytania jako o mężczyźnie w miarę normalnym. kretyńska dyskusja.

Gość Zapytujacy diabul
śledziu, twoja opinia przestała mnie interesowac, a dlaczego porównania dotyczące wyglądu? aaa tak sobie zeby cie zniechęcić do denerwowania mnie swoim belkotem :) nawet nick masz dosyć adekwatny, ale temat dotyczący ciebie zostawiam i apeluję o to aby inne osoby odpowiadały wyłącznie na pytanie zadane w tytule, gdyż to jest istota tematu dyskusji. śledziu, mam nadzieje ze pod tym lub innym nickiem nie będę miał nieprzyjemności wymieniac sie z tobą zdaniami :)

Gość Zapytujacy diabul
Co do reszty userów, jak myślicie, czy prawik powinien odbywać stosunki płciowe z używanymi kobietami?

Gość no na pewno, po setnym
spadaj zasrańcu do psychiatry, bo od walenia konia, mózg ci wysechł, poyebańcu.

Gość Zapytujacy diabul
no na pewno po setnym, mózg mi troche wysechł ale nie od walenia konia tylko od walenia twojej starej. Na przyszłosc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to wypad. :)

Gość no na pewno, po setnym
najpierw, ogol sobie włosy między palcami, bo widać z daleka, żeś koniotłuk, frajerze.

Gość weisas
ja bym wolał dziewice . A czy moglbym byc z taka co nie jest dziewicą ? Raczej nie .