Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytujacy diabul

Podsumowanie moich trzech ankiet

Polecane posty

Gość Zapytujacy diabul

Podsumowaniem jest prosty wniosek jakim jest że zdecydowana większość ludzi nie dostrzega dramatu jakim jest tracenie prawictwa z kobietą, która miała wcześniej partnerów. Jest to dla prawika bardzo poniżające i wprawiające w kompleksy i w finalnym rozrachunku dochodzę do wniosku że albo czekać na dziewice albo pozostać prawikiem. Jest jeszcze jedna możliwość, którą jest odbycie stosunku z prostytutką, po czym można rozpocząć normalne życie. Ważne jest aby prostytutki nie traktować jak człowieka lecz jak materiał szkoleniowy na miarę materiałów dydaktycznych w szkole, czy wyjeżdżony samochód nauki jazdy. Większości zagorzałych prawików jednak taki obrót sprawy nie satysfakcjonuje, ponieważ większość dziewczyn młodszych lub urodzonych w tym roku co oni potraciło dziewcitwo z ich znajomymi w czasach, gdy prawik, ówcześnie bardzo młody człowiek wyalienowany siedział w domu i nie wiedział po co żyje. Nawet jeśli prawki rozprawiczy sie w burdelu, to i tak w przypadku związku z dziewczyną, która straciła dziewictwo z jego starym znajomym jako dzieciak, mogą u byłego prawika powrócić wspomnienia alienacji i beznadziei. W ostatecznym rozrachunku wychodzi na to że albo poczekać na dziewicę zupełnie nigdy nie dotykaną albo zupełnie zrezygnować z życia uczuciowego i erotycznego, gdyż i bez tego da się żyć. Problemem jest że mało osób dostrzega tak wielki problem.

Gość Zapytujacy diabul
ssij pałę, koniec dyskusji :)

Gość naczelna idiotka Coralick
nie mamy takich żałosnych problemów, od prawików trzymamy się z daleka, bo jakiekolwiek kontakty z nimi są własnie upokarzające i obleśne, zatem w pizdzie mamy twoje ankiety

Gość Zapytujacy diabul
I vice versa. Jak można dotykać używanej dziewczyny? :O

Gość no na pewno, po setnym
a używanego śmierdziela, jak ty wałachu

Gość Zapytujacy diabul
Haha a ja nie jestem używany :D Capie :p

Gość Zapytujacy diabul
Okej, jak to powiadają... nie ważne co mówią, ważne że mówią. No i powiedzieli. Sam shit, który mam głęboko w doopalu. Mam swoje przemyślenia i tanio skóry nie oddam. W zasadzie to pewnie w ogóle nie oddam ale mniejsza. Życzę miłego dnia miłym ludziom, tym mniej miłym życzę chooja w doope i kotwice w plecy. Dziękuję za poświęcony czas :)

Gość refforma_..
ależ zostań z nami. My nie myślimy samodzielnie. Jesteś TU niezbędny.

Gość Zapytujacy diabul
Skoro ładnie prosicie to zostanę jeszcze momencik. Pomijając fakt żę jesteście niewyżyci i uzależnieni od przepychanek słownych powiedzcie mi co jest niemądrego w tym co napisałem.

Gość refforma_..
Niemądrego? Śmiesz żartować, że to czytałam. Mądrzy ludzie potrafią sami wyciągać wnioski, a głupi ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Więc wniosek jest taki-nadaremny twój trud.

Gość Zapytujacy diabul
Oj refforma po tym co napisałaś chyba jednak skorzystam z usług innej prostytutki. Widzisz? I jesteś stówe w plecy :p Doobra teraz juz naprawde spadam.

Gość weisas
na dziewczyne tylko dziewica

Gość weisas
dlaczego wlasnie dziewica ? Postaram sie jako prawik odpowiedziec na to pytanie . Wydaje mi sie ze dziewica , bo tak jest na filmach , nawet w bajkach . Krolewna nie była jebliwą laseczka, tylko czekała grzecznie na księcia i nie zmieniała faceta co 2 lata .

Gość Zapytujacy diabul
Weisas, jesteś git człowiek, nie to co tamte matoły ;)

Gość weisas
przykladem kobiety jebliwej jest DODA zaliczyła nergala , majdana . a teraz bedzie trzeci pewnie . Ona jest zalosna , traktuje facetow tylko do zaspokojania swoich potrzeb łózkowych typu bo mi sie bzykac chciało http://www.youtube.com/watch?v=TOUs1CemvrQ kochliwa idiotka , ? A moze rozpustna kurewka ?

Gość weisas
kochliwa idiotka , ? A moze rozpustna kurrewka ?

Gość weisas
Czy moglbym sie umowic zatem z laska ktora miala jednego faceta ? Raczej nie A jesli laska miała 2 facetow i ja miałbym byc kolejnym to juz jest szmatą dla mnie i takiej na 100 % bym nie chciał .. Ja szanuje kobiety , ale tylko takie co szanują siebie !! Kiedy kobieta jest szmatą . Moim zdaniem jesli miała 2 facetów z kazdym spała . A nastepnie znalazla sobie trzeciego Jesli przestanie na 2 facetach to ok jeszcze nie jest zdzirą jedynie troche przechodzona . Ale taka co spała z 3 facetami albo wiecej to kurewka .

Gość weisas
Motto prawiczkow : Szanujmy kobiety, które szanują siebie

Gość Zapytujacy diabul
Dobre motto dosyć.

Gość weisas
Problem polega na tym ze laska ktora miała 4 facetow w łózku moze powiedziec kłamiąc ze miała tyko jednego . Tego sie nie da zweryfikować Natomiast jesli laska twierdzi ze jest dziewicą , to nie skłamie , a nawet jesli, to mozna sprawdzic czy ma błone . Podsumowanie : Chociaz laski ktore spały tylko z jednym facetem nie traktuje jak szmat . Ale jestem nieufnym człowiekiem i nigdy sie nie przekonam czy dziewczna ktora nie ma błony spałą z jednym czy z szescioma . Ona moze nakłamać . Dlatego na dziewczyne wybieram tylko dziewice , bo obawiam sie ( moim zdaniem słusznie ) ze dziewczyna ktora nie jest dziewica moze mnie wywiesc w pole .

Gość weisas
dlaczego sie obawiam ? Znam zycie . Nawet moja sasiadka sie lizała z 4 facetami . Jeden portugalczyk inny Polak jeszcze inny jakis 50 letni koles itd ... Poniewaz ja znam to wiem ze niezła kurwka z niej . Ale facetowi ktory jej nie zna moze powiedziec miałam tylko jednego chłopaka w życiu .. Ja sobie nie moge pozwolic na takie blędy , a byc na 100 % ze laska nie jest szmatą musze kierować sie wyborem - na dziewczyne tylko dziewica .

Gość Mr Xbox
Wcale nie jest idiotą. Wniosek do mnie przemawia i jest bardzo sensowny. Diabul dobrze kmini.

Gość weisas
Dlatego zwracam sie do kobiet, ktore spały w zyciu tylko z jednym facetem . Ja nie traktuje was jak zużyte szmaty , ale mam pewne obawy czy na pewno spałyscie z jednym facetem . Kurwaa to taka co spała z 3 facetami . Dlaczego osoba co miała 2 facetow w lozku nie jest kurwąąą ? OToz dlatego z pierwszym moglo jej nie wyjsc i na przyklad ja zdradził czy inne charaktery i dlatego ma drugiego .. NAtomiast jesli z drugim jej tez nie wyjdzie to juz laska jest dla mnie ostanią szmatą .. Tak jak doda nie udało sie z majdanem, nergalem popierdolone kurestwo . NA dziewczyne biorę tylko dziewice, bo to pewna inwestycja ..

Gość weisas
Teoretycznie mogłbym sie umowic na randke z dziewczyną ktora spała tylko z jednym/ bo według tego co napisałem wyzej nie traktuje takiej jak zdzire .Jednak w praktyce jest to niemozliwe poniewaz ja nigdy sie nie dowiem czy miała tylko jednego czy szesciu .. Temat nie jest wyczerpany, ale mam nadzieje ze dziewczyny zrozumieją bardziej prawiczków

Skoro choć dwie osoby mają podobne zdanie jak ja, zaczerniam się. Popsuje spuszczalskim kobitom trochę krwi. Powoli zaczynają się pojawiać podszywane tematy z jakimiś fetyszami. Co za ludzie :P

Gość fdsfds
HPV , KIŁa , HIV nie sa grozne

Gość weisas
Dlatego dziewczyny nie obrazajcie sie na nas , ze wolimy dziewice . My chcemy dobrze , chcemy tepić rozwój kurestwa . Moze nam sie to nie uda , ale ważna jest sama próba .

Gość makumbaa
kobiety jakie jest wasze zdanie ? Z czym sie zgadzadzie ? Gdzie jest problem ?