Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowe wafelki

czy na Diecie nie jecie wcale SŁODYCZY???

Polecane posty

Gość czekoladowe wafelki

myślę od jutra nad jakąś dietą, nie wiem jaką, może 1000 cal, dukan, czy np wyeliminować pieczywo, ziemniaki, tłuszcze i zmniejszyć ilość słodyczy bo raczej nie będę potrafiła wytrwać całkiem bez słodyczy... uwielbiam ciastka, czekoladę, wafelki w czekoladzie. czy wy na dietach naprawde jesteście całkiem bez słodyczy?

Gość nie ja sobie robie desery
jestem na dukanie. Pieke sobie pyszny sernik z dodatkiem waniliowych Satino 0 proc. tluszczu i serkow homo light. CZasem robie czekoladowe ciasteczka z otrab. Nutelle dukana tez lubie z odtluszczonego mleka w proszku i mleka 0 proc. tluszczu i slodzika. robie sobie tez białkowy deser z dodatkiem kakao. i bitą śmietane dukana z serka homo light , slodzika i mleka odluszczonego w proszku. No i ok, jakos moge przetrwac. Raz zrobilam sobie kisiel bez cukru taki z paczki.

Gość czekoladowe wafelki
poproszę o porawny link na te słodkości Dukana, bo ten jest zły :-(

Gość nie ja sobie robie desery
jak sobie wrzucisz w google dukan desery to bedzie drugi od gory. ale odwiedzaj po kolei wszystko. tego jest mnostwo.

Gość trutututumajtkizdrutu
Kiedyś byłam na dukanie. Trochę tam na nim schudłam. Ale że lubie w miarę urozmaicone jedzenie to: zrezygnowałam z cukru, z produktów pszennych, białego ryżu. jem 2 kromki pieczywa żytniego, 1owoc, kolacja białkowo warzywna, ciemne makarony, ryż brązowy. Trochę się ruszam. Dla organizmu był taki szok, że w ciągu trzech miesięcy schudłam 12 kg. Myślę, ze to całkiem nieźle, biorąc pod uwagę fakt, że jem 4 posiłki dziennie, do syta. A ruchu też nie mam jakoś za dużo. Jak mnie weźmie chęć na słodkie, to jem dukanowe.

Gość lubie pralinki i landrynki
no właśnie - jak to u was bywa?

Najlepsze jest to, jak kobiety rezygnują z cukrów, za to wpierdalają te rakotwórcze słodziki, smacznego :) Ja nie jadłam słodyczy wcale. Dopiero po dwóch tygodniach pozwalałam sobie na kawałek ciasta w niedziele, albo 3 ciastka, tyle. I tylko w niedziele.

LU petitki Go - ciasteczka zbożowe. Paczuszka ma 4 ciasteczka każde po ok 50 kcal. Na przekąskę są super.

ahaaa a jeszcze z innych słodkich rzeczy - kisiele, galaretki z owocami, czy same owoce pycha :)

Gość djfklsdjfkj
Wszystkie nicki są zajęte dokladnie :) Cukier zly, ale slodziki jeszcze gorsze i to juz nie przeszkadza :) Lepszy rak, niz 5 kg nadwagi ;)

Gość ewelinnnamarci
Jecie. W racjonalnej diecie jest miejsce na wszystko.

Gość groszkekowa
dobrze Ci radze nie eliminowac bo jest duza szansa na to, ze po jakims czasie rzucisz sie na slodycze ;) najlepiej jesc wszystko, ale z glowa ;) i nie odmawiac sobie przyjemnosci ;) znam z autopsji:)

Gość lubię pralinki i landrynki
ja używam słodzika, nie słyszałam by pwoodował raka :-( a jak się jest na diecie białkowej i zje coś złodkiego to będą efekty czy nie?

Nie słyszałyście, że są rakotwórcze, bo nikt tego wszem i wobec nie ogłosi. Za dużo by stracili. Ale wpiszcie sobie w google, szczególnie o aspartamie, który jest dodawany do tanich napojów (jest tańszy niż cukier) lub produktów typu light. Łatwo możecie sprawdzić czytając skład jakie świństwa dodają nam do żywności.