Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tcutv

poznałem inną :/

Polecane posty

Gość tcutv

Swoją żonę znam od 10 lat, od pięciu jesteśmy małżeństwem. Ostatnio urodziło nam sie dziecko, zona się strasznie zmieniła ! Stała się nerwowa, wszystko ją denerwuje drażni a w dodatku przytyła po tym wszystkim ponad 10 kg, w łóżku jest taka ociężała, nie stara sie, nie wykazuje inicjatywy, leży jak kłoda. Nigdy nie sądziłem że to napisze ale moja własne żona zaczyna mnie odpychać fizycznie. W mojej pracy spotkałem świetną dziewczynę, śliczną to mało powiedziane, szczuplutka, w łóżku jest nam cudownie, robimy takie rzeczy o których z żoną nawet nie mogłem myśleć, nie mogę przestac o mojej drugiej dziewczynie. Nie sądziłem że wieku 37 lat będę w stanie się tak zakochać. Nie wiem co ja mam robić, chce odejśc od zony ale mamy dziecko nie wiem co robić. Nawet już z żonę nie chce się kochać, stała mis ię objętna, ona zresztą nawet się nie stara o moją uwagę. Cały czas myślę o tamtej dziewczynie, nie mogę jej wymazać z głowy. Wiem że się zakochałem, wiem że to jest ta na którą czekałem całe zycie. Z jednej strony nie chce odchodzić od żony bo mamy dziecko ale z drugiej strony tamta dziewczyna siedzi mi cały czas w głowie, nawet kilak razy powiedziałem do żony imieniem tej dziewczyny, naprawde nie mogę o niej zapomnieć ;/

Dlatego zal mi kobiet, ktore zakladaja te swoje pseudo szczesliwe rodznki ztakim bydlem hahahaha 🖐️

Gość tcutv
hailie jak chcesz to mysl co chcesz,ja się zakochałem a seks z nią jest nieziemski, jak chce go nazywać ruchaniem to sobie nazywać nikt ci nie zabroni, dla mnie ten seks to raj na ziemi a nie ruchanie !

Gość dziecko masz bujną
wyobraźnię, ale tekst wysmażyłaś banalny i aż bijący po oczach prowokacją. daj se siana...

Zwróciłam jedynie uwagę, że tytuł jest nie do końca adekwatny do zawartości tematu😴 Masz zamiar powiedzieć żonie i odejść od niej? Nie upokarzaj jej dłużej :o Przykro mi, że ludzie się starzeją i nie są całe życie tacy piękni jak za czasów liceum:o Odejdź i bądź ze swoją nową miłością :D

Gość gdfsgdfsgdfsgdfsgds
Albo "Kolejna nieprawdziwa prowokacja" :) 0/10

Nie mogłeś najpierw z żoną pogadać/rozwieść się? Czemu nie którzy muszą się puszczać żeby być szczęśliwymi?

Gość tcutv
dziecko masz bujną to nie jest żadna prowokacja !!! Nie mam komu o tym powiedzieć nie mam się komu wygadać, duszę to w sobie od kilku miesięcy. Potrzebuję porady a może ktoś był w takiej sytuacji i udało mu się ułożyć sobie życie z nowo poznaną dziewczyną ?

A potem co, założysz rodzinę z tą drugą, po porodzie też przytyje i też będzie nerwowa bo będzie jej bardzo ciężko zarówno psychicznie jak i fizycznie i znów sobie znajdziesz kolejną? Po co zakładałeś rodzinę z kimś, kogo nie kochasz? Bo jeśli przez dodatkowe kilogramy i ciężki okres po porodzie rzucasz się w ramiona innej, to znaczy że nigdy nie kochałeś swojej żony. Małżeństwo to nie jest zabawa.

Gość gumisia 33
wiesz co nie jestes facet tylko zlamany fiut zona ci urodzila dziecko a ty sie zalisz ze przytyla jakie to smutne rozumiem ze jakby byla ciezko chora to tez bys ja zostawil ????? jakby stracila noge w wypadku to tez ???? jezu wiesz takie osoby jak ty powinno sie oddawac do utylizacji co z ciebie za maz skoro jak pojawily sie problemy lub zona wyglada mniej atrakcyjnie to skaczesz z inna do lozka scierwo nie facet nie wiesz co to milosc i malzenstwo zal mi dziecka i twojej zony miala pecha ze trafila na takie gowno

Odejdź od żony i zwiąż się z koleżanką - koniec tematu. Nad czym tu się zastanawiać? Chyba, że chcesz mieć ugotowane, uprane i posprzątane w domku, a na boku będziesz popychał inną :o Miej honor.

W glowie mi sie nie miesci jak mozna kogos tak zranic i jak tu nie traktowac takiego jak gowno, dla mnie to zywe gowno a tej kobiecie wspolczuje.

Gość tcutv
kiedyś kochałem swoją zoną i to bardzo, potem sie coś wypaliło sam nie wiem co się stało, może nuda może rutyna. Tu nie chodzi o jej ciało ale o to że ona zmienila podejscie do mnie przestała na mnie zwracac uwagę interesować sie mną, nie czuję juz do niej tego co kiedyś. A z ta nową dziewczyną chce być bo kocham ją wiem to, dla mnie jest idealna i nie wiem czy chciałbym z nia zalozyć rodzinę ale chciałbym z nią po prostu być ! Na razie to cięzki bo nie wyobrażam sobie odejscia od zony

Gość tadeusz wajhe przełóż
a ja cie rozumiem bo przeszedłem to samo 6 lat temu teraz jestem z cudowną kobietą którą naprawde kocham, walcz o swoje marzenia chłopie.

Tak jak myślałam:o Nie wyobrażasz sobie odejść od żony. Ale nadal będziesz ją zdradzał:o Zakochałeś się w innej - ok. Ale okłamując nadal żonę wyrządzasz jej krzywdę! Musisz dokonać wyboru.

Gość gumisia 33
jezu jaki z ciebie egoista i gowniarz jestes pepkiem swiata czy co ? przestala zwracac uwage to sobie ksieciunio poszukal nowej matko co sie dzieje z ludzmi i tym swiatem zostaw zone zasluguje na cos lepszego niz takie gowno przez duze G

Dziwką to się jednak trzeba urodzić :) Tak w styku kafeterii się wypowiem.

Ta, zaloz z ta druga rdzine a bedzie tak samo 🖐️ po prostu sie do tego nie nadajesz, wiedz, ze nic nie trwa wiecznie 🖐️

Gość gumisia 33
zostaw zone bedzie miala szanse poznac wartosciowego czlowieka biedna kobieta miala pecha i to jakiego dziecko tez biedne ze ma takiego ojca

Ale ta żona powinna o siebie dbać, do cholery! A nie na niego całą winę zwalacie. Ja gdybym była mężczyzną, zrobiłabym to samo.

Gość Nie buduje się swojego
szczęścia na cudzym nieszczęściu! Jeszcze przyjdzie taki dzień, kiedy to obudzisz się z ręką w nocniku i...życzę ci tego jak najszybciej!:)🖐️

Gość LKKL
tak to jest, baby po porodzie tyją, przestają o siebie dbać, seksu nie chcą a potem się dziwią że facet sobie inną na boku znajduje.

Mogłaby zacząć dbać. Nie oceniam autora, że zakochał się w kimś innym. Potępiam fakt, że zdradza żonę za jej plecami:o I najpewniej będzie to ciągnął miesiącami, nie odejdzie od niej, upokorzy ją:o Miał prawo zakochać się w kimś innym, ale niech pokaże, że jestem facetem i odejdzie najpierw od żony, a później wije gniazdko z nową pipką!

Gość tcutv
Moja żona nie jest szczęśliwa ze mną,gdyby była zachowywała by się zupełnie inaczej, widze że ona ma dośc i mnie i całego tego małżeństwa. Nie możecie zrozumiec że czuje się zaniedbany przez nią !!!

Nigdy nie mialam dzieci i nie chce miec ale wyobrazam sobie jak moze byc ciezko schudnac potem i tp. Prawdziwa milosc, nadludzka nie powinna sie opierac tylko na dupie i tyle.

A ja mu się za bardzo nie dziwię,jak widzę te grube foki pchające wózki a obok przystojnego faceta.Ciąża to świetny pretekst dla flejtuchów,żeby przestać o siebie dbać. Stare polskie przysłowie"Poślubiony,to kupiony",na szczęście przestaje być aktualne!

a ja go rozumiem. nie mówię że pochwalam to co robi,ale go rozumiem. z tego co opowiada, żona ma go gdzieś nie zauważa go, nie dba o siebie(a to też jest ważne!). związek trzeba pielęgnować. wiem że może po ciąży jest przemęczona, zdenerwowana brakiem czasu ale to nie zmienia faktu że powinna dbać o niego. rozpad małżeństwa nie nastąpił tylko z jego winy. no zastanówcie się, chciałybyście żyć pod jednym dachem kto nawet was nie zauważa? bo ja nie.