Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś byłam u dentysty!!

Mam 19 lat i 14 plomb w zębach!!! Czy przegrałam życie? Ma ktoś tak?

Polecane posty

Dentysta powiedział ze mam do zrobienia 14 plomb. Mam słabe zęby genetycznie po mojej mamie ale zawsze je myje, płucze płynami, nie jem słodyczy a tu takie cos. Kurcze no czy przegrałam życie? Miał ktoś aż tak?

Gość jack ill
nie przegrałaś' wyleczyć i postawić na profilaktykę

Gość no przestańże
mam 21 lat i 4 zęby wyrwane z czego jeden do uzupełnienia. Jakieś 6 plomb i wciąż 5 ubytków. A najgorsze że ząb wstawiany to 4-5tys a ja nie mam rodziny. Ja to dopiero przegrałam życie, brak rozrywek czy wakacji bo kredyty pozaciągane na zęby ;>

Kurcze dzięki za pocieszenie. Ja zapłace za te 14 dokładnie 1400 zl to nie aż tak dużo ale i tak...

Dodam że tydzień temu chłopak zaproponował mi seks w usta i wyrwał 3 zęby.Straszny ból mówie wam :o

Gość Ziuta - tez kobieta
ano ..ale nie martw sie :classic_cool:

Gość ja też przegrałam życie
bo nie mam dwójki stałej, nie wyrosął mi a mleczna już się sypie, pomijając fakt że jestmartwa po kanałowym i przez to przebarwiona, nimplant nie mam kasy to koszt ok 5 tys a ja już jakieś 10 tys wydałam na wypełnienia, licówki i leczenie ortodontyczne, mam 27 lat :O

Gość miyake
zajefajnie

Gość kebab z damaszku
4-5tys. to normalna kwota za jeden implant. ja mam 25lat i nie mam juz dwoch zebow+1do wyrwania w najblizszym czasie, czyli beda trzy braki no i kilka plomb, ale to z dziecinstwa i nie mam pojecia ile ich mam

Gość ja te przegrałam życie
ja za moje zęby winię rodziców, bo mieli w dupie mnie i moje zęby jak byłam dzieckiem, nie chodzili ze mną do dentysty ani ortodonty, nie mówili żeby myć zęby, w dzieciństwie wcale nie myłam bo nawet sztoteczki matka nie kupiła :O

ostatnio dalam mojemu dentyscie 2 tysiace za dwie korony porcelanowe mialy byc 4 wizyty a dzis bylam na 7 i nie mam koronek bo pani technik zle dobrala kolor czekam do piatku, dzis tez bylam u innego dentysty na leczenie kanalowym. obliczyla ze mam do roboty jeszcze 6 zebow nice