Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Baby pow. 165cm to babochłopy!

Polecane posty

Gość Proffesional ..
Pierwszy odruch jaki mam przy karlicy, to odruch postawienia na niej kufla.

Gość Proffesional ..
weźmy taką Cichopek - dokładnie i te grubiutkie kacze uda. :O

Gość Proffesional ..
A taka Longoria? Niby ładna, lubię ten typ.. ale dopóki nie stanie przy wysokiej. Przy wysokiej niestety wygląda karykaturalnie.

Gość weźmy taką Cichopek
no sorry ale ona nawet gdy ma buty na obcasach i pończochy ze szwem, które niby optycznie mają wydłużać nogi....wygląda fatalnie nawet gdyby założyła kieckę kończącą sie zaraz za pośladkami jej nogi nei wyglądałyby ani na długie ani smukłe ani zgrabne mini odsłoniłaby tylko fakt że jej uda są krótkie, masywne i tłuste z kolei długość do kolan którą preperuje ukazuje że ma bardzo krótkie łydki co pięknego jest w kobiecie która ma biust pod zębami a zaraz pod biustem zamiast talii są biodra ?

"co pięknego jest w kobiecie która ma biust pod zębami a zaraz pod biustem zamiast talii są biodra ?" Jeszcze takiej nie widziałam :D

Gość weźmy taką Cichopek
"Nie każda niska wygląda jak Cichopek " niby nie, ale KAŻDA kobieta z czasem ma tendencję do przybierania na wadze, czy na wskutek ciąży czy wieku.... no i nikt mi nei wmówi że u osób wyższych 5 dodatkowych kilogramów wygląda inaczej niż u osoby 150 cm wzrostu widziałyście kiedyś niską kobietę w ciąży która przytyła 20 kilo ?

Gość Proffesional ..
Szopenowa Proffesional, ciekawe jak ty wyglądasz? Moczyłeś już kiedyś?" A co z żoną chcesz rozmawiać? Aktualnie jest poza krajem, ale i tak nie schodzi na taki poziom pogawędek.. :O

Gość Kareeeeennnnn
Proffesional przyznaj szczerze, co Ci te niewysokie kobietki zrobiły, że tak po nich jedziesz? Żadna Ciebie nie chciała więc znalazłeś taką, której sięgasz pod ramię? W myśl zasady jak się nie ma co się lubi... Stawiam jeszcze jedną tezę, jesteś babochłopem, którego nikt nie chce, dlatego udajesz faceta na forum i jedziesz po drobnych kobietach. Wzrost jaki nam się podoba u partnera też jest rzeczą gustu, a o tym można dyskutować wiekami i tak nie dojdziemy do porozumienia.

Gość Proffesional ..
Cichopkowa, jakby bufet wywaliła.. To wieśniaki by kwiczeli...

Gość Kareeeeennnnn
Facet na kobiecym forum, obrażający inne kobiety z powodu wzrostu :D Ty nie możesz być prawdziwym facetem.

Gość Proffesional ..
Kareeeeennnnn - psychoanaliza na najwyższym poziomie :D Tak właśnie było. :D Krzywdę mi karlica zrobiła. Postawiłem na niej piwo, a ona rozbiła kufel. Straszna trauma!

Gość Proffesional ..
Fakt dzisiaj moja męskość nie jest na najwyższym poziomie, bo lenię się..

Gość Proffesional ..
Fakt dzisiaj moja męskość nie jest na najwyższym poziomie, bo lenię się.. przyznaje, że strasznie to niemęskie. Ale żadna kobieta prawdziwa tego nie widzi, więc..

Gość Kareeeeennnnn
A teraz żona stawia kufle na Tobie. Myślę, że od tego ciężaru już się Tobie coś w głowie poprzestawiało. Może zacznij wchodzić na męskie fora, bo zrobi się z Ciebie jeszcze większa cioteczka :)

Gość Proffesional ..
Fakt dzisiaj moja męskość nie jest na najwyższym poziomie, bo lenię się.. przyznaje, że strasznie to niemęskie. Ale żadna kobieta prawdziwa tego nie widzi, więc..

Gość Kareeeeennnnn
A teraz żona stawia kufle na Tobie. Myślę, że od tego ciężaru już się Tobie coś w głowie poprzestawiało. Może zacznij wchodzić na męskie fora, bo zrobi się z Ciebie jeszcze większa cioteczka :)

Gość Kareeeeennnnnn

Gość Proffesional ..
Stawia na mnie? Chyba jak siedzę.. :D

Gość buuuuuuuuuuunt
Professional - kreuje tu idealny tup wysokiej kobiety z długimi nogami, ale są niestety i takie które mają potężny tułów i nogi postawne ale dość krótkie, wtedy nie wygląda to zbyt ładnie. A na przykład Marylin Monroe czy J. Steczkowska są niskie ale jakże kobiecą i nieziemsko zgrabną mają sylwetkę, ja zdecydowanie wolę ten drugi typ.

Gość oooooooooooooooonie
Są też wysokie z potężnym tułowiem, postawnymi acz krótkimi nogami, jakby taka stanęła przy ślicznej, proporcjonalnej Marylin Monroe, to by wyglądała na chłopa.

Gość Proffesional ..
Zgadzam się, wyglądają pięknie ale pod warunkiem, że nie stanie obok nich równie piękna wysoka. Wtedy wyglądają kiepsko..

Gość plplplplplpl
Professional, czyżbyś należała do tych kobył

Gość Proffesional ..
Więc to ględzenie bez sensu. Ogólnie chodzi o to, że jakby niska piękna nie była, to gdy stanie obok równie piękna wysoka, to niestety karlica przegra tą walkę. Oczywiste to!

Gość Kareeeeennnnnn
Bezsensowne jest takie spieranie się o to, co jest piękniejsze. Ale bardzo nie podoba mi się szydzenie z kogoś, z powodu jego wzrostu. Ukryte kompleksy.

Gość plplplplplpl
Chodzi o proporcje i całość sylwetki, tępa, wielka strzało

Gość Innova25
Zakładając, że obie będą idealne to wiadomo że wyższa wygląda lepiej.