Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Baby pow. 165cm to babochłopy!

Polecane posty

Gość kdkdff
a jeszcze kolejnym hitem z kafe jest to ze wysokie laski maja szerokie waginy hahahaha

Gość Mary Czary...
Każdy tutaj jest piękny, idealny, niesamowicie seksowny. Tylko gdzie te wszystkie piękności się ukrywaja w realu? Chyba nie wyściubiają nosów z domu, ślęcząc przed komputerami na forach :D Swojego wzrostu nie zamieniłabym na wyższy, ja jestem zadowolona ze swojego wyglądu, ale widzę, że ktoś usilnie stara się poprawić swoje samopoczucie dogryzając innym. Zgadzam się z poprzedniczkami, Proffesional musi być zgorzkniałą, nieatrakcyjną babą, albo zniewieściałym facetem marzącym skrycie o własnej Miss World. Nie leczcie swoich kompleksów obrażając osoby o wymiarach różnych od Waszych. Kochani, akceptujcie siebie i innych, a świat będzie piękniejszy.

Gość Proffesional ..
Tak niby proporcjonalne.. a mimo, że karlice, to twierdzą, ze z długimi nogami, jakoś nie potrafię sobie tych idealnych proporcji wyobrazić.

Gość joleczka22223
malacalineczko - cos dla ciebie: WYDŁUŻYĆ: 1.uczynić długim lub dłuższym w przestrzeni lub w czasie 2.sprawić za pomocą czegoś, że ktoś wydaje się wyższy lub coś wydaje się dłuższe, niż jest w rzeczywistości i teraz odpowiedz jeszcze raz na pytanie, po co zakladasz buty na obcasie?

Gość kdkdff
a moze professional po prostu lubi tlyko wysokie laski, czemu takie zaskoczone???

Gość Proffesional ..
Te piękne wysokie albo są modelkami, albo misskami, to trudno aby łaziły po waszych osiedlach. A co robią te boskie karlice z nogami po szyję? Bo ja jeszcze żadnej takiej nie widziałem.

Sama jestes babochlop! Ja mam 177cm wzroztu bardzo dobrze sie z tym czuje. Wysokie dziewczyny sa zgrabne i zwracaja na siebie uwage, sa bardziej atrakcyjne. A to ze nie mozna nalozyc butow na obcasie to sciema. Ja bez krepacji chodze na obcasach a moj chlopaka krory ma 182cm zwrostu uwielbia mnie w obcasach. Jestem dumna za swojego wzrostu! Ciecze sie ze nie jestem malym niskim gownikakiem.

Gość Proffesional ..
Czyli NISKI but to jednak nie jest seksi? :D

Gość Mary Czary...
Boskie karlice robą kariery fotomodelek, piosenkarek i aktorek, Skarbie :) Nikt mi nie powie, że Kylie Minogue, Longoria albo Kim Kardashian są wstrętnymi karzełkami :)

Potwierdziła się moja teoria, że proffesional to bazyl rodzaju żeńskiego. Dziękuję, dobranoc. :classic_cool:

Gość Proffesional ..
Jejku żłopiąca Szopena mnie rozszyfrowała. :D

Gość Proffesional ..
Mary Czary... - a ty zapewnie jesteś jedną z nich? :D

Gość Mary Czary...
I dla porównania Paris Hilton, rozmiar buta 44. Mojemu mężowi, który zachwyca się moimi małymi stopami w rozmiarze 36 nie spodobałaby się. Ale czy to ma jakieś znaczenie? Co kto lubi. Dla jednych będą brzydkie, wysokie siatkarki, których twarze określą jako końskie, dla innych małe karlice z kaczymi nogami. Czy to nie jest piękne, że się różnimy od siebie, a każdemu podoba się co innego.

nie wiem o czym wy tu gadacie, w kazdym badz razie nie jestem babochlopem ;) zawsze chcialam byc troche wyzsza.. :(

Gość Proffesional ..
Szopenowa Otóż to" i? To już koniec? Tyle zachodu i koniec? :D

To już koniec, nie ma już nic :classic_cool: Jaki jest sens prowadzić dalszą dyskusję z ograniczonym kaszalotem? :D 🖐️

Gość Mary Czary...
Proffesional, miałam wiele propozycji sesji zdjęciowych, mówię szczerze. Na modelkę chodzącą po wybiegu się nie nadaję właśnie ze względu na wzrost. Ale czy to ujmuje mi urody i powoduje, że musiałabym leczyć kompleksy dowalając innym?

Gość Proffesional ..
Mary Czary... I dla porównania Paris Hilton, rozmiar buta 44." - kolejny skrajny przykład. Moja żona 180 cm (tylko, ale nosi szpile), ma stopę o rozmiarze 36/37 (zależy). Nawet gdzieś napisali, że ma stópki jak księżniczka. Więc? Koleżanka jest sporo od niej niższa, a nosi buty jak kajaki. :D

Gość 170cm*************************
Hmm, w takim razie wasze córki będą babochłopami, jeżeli macie takich wysokich partnerów :) Jeżeli macie 155cm, a facet ma dajmy 185 cm, to córeczka na pewno będzie miała te 165cm i co wtedy zrobicie?

Gość Proffesional ..
Szopenowa Mary Czary, nie ma sensu z nią gadać" - ale ja w ogóle z tobą nie rozmawiałem, czasem tylko odpowiadam, bo tak mnie uczono.. Nic poza tym.

" ale ja w ogóle z tobą nie rozmawiałem, czasem tylko odpowiadam, bo tak mnie uczono.. Nic poza tym." Właśnie o tym mówię koleżanko :P

Gość Mary Czary...
Powiem szczerze, że nie wiem gdzie Ty widziałeś/łaś kobietę 180 z rozmiarem 36, to jest anomalia. Nie mówię tego złośliwie, tak jak Ty próbujesz, ale to musi być anatomiczna pomyłka.

Gość 170cm*************************
Proffesional .. Wybacz, ale to niemożliwe, żeby przy wzroście 180cm mieć nogę 36, ja mam 170 cm i mam 38-38, a 36 ma moja mam która ma wzrost 163cm.

Gość Proffesional ..
170cm************************* Hmm, w takim razie wasze córki będą babochłopami, jeżeli macie takich wysokich partnerów Jeżeli macie 155cm, a facet ma dajmy 185 cm, to córeczka na pewno będzie miała te 165cm i co wtedy zrobicie?" Skoro brzydkie jest bez sensu, to bierzcie sobie chłopów podobnych sobie, co mają rączki jak dzieciątka i nóżki w spodniach dziecięcych. :D Bierzcie sobie boskich karłów, co to będą piosenkarzami i kim tam jeszcze wg was bywają. :D