Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Baby pow. 165cm to babochłopy!

Polecane posty

Gość Proffesional ..
Taaaa napisz o wartości.. :D Bo ciężko zrozumieć te psychodeliczne wywody z czapy.. :D Chyba faktycznie jakieś mary masz :D

Gość ale załosna dyskusja
wątpie w nasz naród

Gość Proffesional ..
Skoro i poprzez przykład koszykówki nie jesteś w stanie zrozumieć, ze psychoterapeuta jako taki nie jest poradnią, to już inaczej nie sposób.

Gość ndgljgdgldjsd
Macie rację, wysokie kobiety są piękne. Oto przykład http://bi.gazeta.pl/im/5/8301/z8301375X,Otylia-Jedrzejczak-wygladala-jak-stewardessa--Do-tego.jpg Powabna i zgrabna :classic_cool: ... NOT! :D Hahahahha

Gość Proffesional ..
Ale psychoterapeuta poradzą na to .. :D

Gość Mary Czary...
Czy z Ciebie naprawdę jest tak kretyn czy tylko udajesz? Nie masz innego powodu, więc piętnasty raz powtarzasz o koszykówce. Ja wytłumaczyłam o co mi chodziło. Ty masz jakieś problemy ze sobą, człowieku.

Gość Mary Czary...
Jest taki kretyn, żeby Pan Profesjonalista się po raz kolejny nie przyczepił :)

Gość Proffesional ..
Mary Czary... - tłumaczyć sobie możesz, co tam sobie roniłaś w tej głowie. Ale przecież twoje słowa łatwo odnaleźć, a tam jak nic połączenie psychoterapeuty z radzą. I ani jednego słowa o poradni.

Gość Mary Czary...
Idę sobie, bo forum zeszło na najniższy z możliwych poziomów. Panna Cipa próbuje nieugięcie mnie sprowokować, a Proffesional drązy od godziny jeden wyraz. Dobranoc dzieciaczki.

Gość Proffesional ..
Mary Czary... - akurat literówkę potrafię rozpoznać. Tak prawdziwą, jak i udawaną... Tutaj faktycznie prawdziwa. A tam brak znajomości zasad ortograficznych. To każdy potrafi rozpoznać, pewnie nawet koszykarz.

Gość Proffesional ..
Mary Czary... - cóż, dopóki nie możesz zrozumieć różnicy, to tłumaczę. To moja wina, że muszę tłumaczyć od godziny jeden wyraz? I nadal nie rozumiesz.. jesteś porażką ewolucji :(