Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka Mruczurotka

Zepsuta fryzura... :(

Polecane posty

Dziewczyny, pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego... Chciałam sobie zrobić kolor brązowy z odcieniem czerwonego, a na to różne odcienie pasemek. Trochę blond, trochę brązowe jaśniejsze, ciemniejsze, takie kolorowe włosy :) Siostra sobie zrobiła na rudym i super to wyszło, takie dyskretne pasemka, a optycznie włosy zgęstniały przez to. Niestety, jej fryzjerka była zajęta i poszłam do innej i mam teraz... Różowe włosy :O Autentycznie, różne odcienie różu przebijające z brązowym i blond. Maskara. mam 30 lat a wyglądam jakby mi odbiło i chciała mieć 15... Moje pytanie, czy jak położę na to brązową farbę, to te pasemka się zafarbują jednakowo jak całe włosy czy będą odcienie? Normalnie boję się iść do fryzjera. Zawsze siostra mnie farbowała jednym, kolorem i ZAWSZE wyszedł taki, jak w katalogu, a teraz zachciało mi się pasemek...

Gość soczewki
naloz ciemny braz i powinno byc ok, najlepiej szampon

Też tak myślałam, żeby szampon. Te pasemka byłyby fajne, gdyby baza wyszła tak, jak miała być... :O Ale normalnie obciach... Wyglądam jak kiepska wersja Lady Gagi... :O Tak mnie podsumował ojciec... A mąż stwierdził, że jeszcze z Dodą tego nie robił :P Porażka...

hej, bez paniki....:) wszystko da sie naprawic, tylko trzeba znalezc dobrego fryzjera, niestety,!!! a ten o ktorego bylas mam nadzieje, nie wział od Ciebie naleznosci za zle wykonana usluge:)

pokryja sie całe wlosy ale, beda rozne tony brazu od jasniejszego do ciemniejszego, tez moze byc fajnie . Odczekasz jakies 3 m-ce i umow sie z fryzjerem siostry:)