Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanaobcasach

Imię Wojtus dla chłopca?

Polecane posty

Gość mamanaobcasach

czy Sebastian? A moze macie inne propozycje?

Wojtek fajnie, Sebastian tez ale skróty Sebek, Seba, Sebcio mi się nie podobają. Więc wybrałabym Wojtusia. Mnie się podoba Kajetan.

Gość padne trupem PADNE
TYLKO NIE WOJTUS!!! wojtus kojarzy mi sie z takim polskim nieudacznikiem, oferma, fleja, pijaczyna, jak no powidzcie JAK mozna nazwac dziecko Wojtek??? Jak w filnie zagranicznym jest jakis biedny polaczyna to jakos zazwyczaj ma na imie wlasnie WOJTEK... albo widzialam ten sam film pare razy... ;)

ja też uważam, że Wojtek :) Sebastian też bardzo ładne, ale właśnie jak ktoś wyżej napisał- skróty typu Sebek, Seba wszystko psują...

Wojtek :) koniecznie :) mój facet ma tak na imię i jest cudownym mężem i ojcem, a mój były mężuś miał na imię Sebastian...i chyba pierwszy raz się zgodzę z offermą...ale tak mi się widzi że wolał chłopców i ogólnie był masakrycznie zjebany

Gość mamanaobcasach
Jestescie kochani,dziekuje z gory za rade i pomoc,jesli macie jeszcze jakies propozycje,chetnie przeczytam.....generalnie myslałam jeszcze nad Mateuszem i Mikołajem ale moj mąz za Mikołajem nie przepada...

Wojtek :) koniecznie :) mój facet ma tak na imię i jest cudownym mężem i ojcem, a mój były mężuś miał na imię Sebastian...i chyba pierwszy raz się zgodzę z offermą...ale tak mi się widzi że wolał chłopców i ogólnie był masakrycznie zjebany

Wojtek lepsze niż Mikołaj, choćby dlatego, ze teraz urodzaj Mikołajów. Mateusz bardzo ładne (w ogóle wszystkie twoje propozycje są z tej "serii imion" którą ja lubię)

Gość mamanaobcasach
wiosenna mama...:)))))) nie chce zey dziecko w przyszłosci wstydziło sie swojego imienia.....Wojtus jak bedzie malym chłopcem...potem Wojtek,Wojciech......problem ze mnie i mezowi podobaja sie wszytskie te imiona (mezowi oprocz Mikołaja) no i dylemat wielki.....:))myslałam ze pojdzie łatwiej z doborem imienia:)

Imię Wojtek jak najbardziej ładne i dla dziecka jak i później dla dorosłego faceta ale......nie każdemu się podoba dlatgo uważam że takie pytania na forum są bez sensu bo i tak odpowiedzi Ci nie pomogą......wyjdzie średnio 50/50% .Imię przede wszystkim powinno podobać się Wam a nie obcym ludziom.

Gość mikolaj jest modny w bieszczad
mikolaj jest modny w bieszczadach tam kazdy wsiok daje dziecku mikolaj:D Wojtus kojarzy mi sie zle moj syn na drugie ma sebastian a brat na pierwsze sebastian

Gość mikolaj jest modny w bieszczad
mój brat jest gejem

Z popielnika na Wojtusia iskiereczka mruga Chodź opowiem ci bajeczkę, bajka będzie długa :) Mi się średnio podoba, ale to normalne imię.

Wiesz co jest najlepsze:))))))Nie kojarzyć danych imion z ludzmi jakimi znamy(osobiście czy z gazet,tv) bo zawsze znajdzie się ktoś kto nie jest powiedzmy fajny a nosi imie jakie chcielibyśmy dać swojemu dziecku i wtedy ......NIE! Ja gdybym sobie przypomniała o jednym ze swoich znajomych wcześniej to mój syn nigdy nie nazywał się Daniel.....na szczęcie przypomniałam sbie później i zadowolona jestem z imienia:)))

Prawda. Ja odrzucilam imię Agatka, ze wzgledu na to, że mi się źle z kimś kojarzy. Na szczęście urodzilam chlopca.

Mi się strasznie podoba, niestety mężowi nie, więc raczej nie będziemy mieć Wojtusia..

Gość antynerw.
a mi sie osobiscie nie podoba

Gość Toppic
Mój synek to Radek. Wojtek ok.

Gość fqew
my też myślimy o Wojtku, albo Krzys albo Piotruś, chociaż żadne do nas jakoś na 100% nie przemawia

Wojtek i Sebastian są ok, oba podobają mi się tak samo Mateusza bym odrzuciła - od wielu wielu lat jest w czołówce imion Mikołaja też bym odrzuciła skoro mężowi się nie podoba.

Gość ftgrcercgtvrc
Wojtuś? :o skąd wy ludzie bierzecie takie badziewne imiona??? Jak można dac dziecku na imię Wojciech... paskudne, jeszcze gorsze Mikołaj. Święty Mikołaj :o Sebastian fajne, może Konrad?

Gość Emil piękne imię
!!!! koniecznie :)

Gość a mi sie bardzo
podoba imie Wojtuś.

Gość monalisa123
Wojtuś piękne imię moim zdaniem a później Wojtek tez super :)

Gość gość
Wojtek i Mikolaj, Piotrus super