Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzejdzej

Wiem,że nie jesteście wróżkami, ale....

Polecane posty

Gość Dzejdzej

....ostatni okres miałam 15 maja, zazwyczaj cykle 30-34 dniowe. sex byl 26,27,29 maj, 1,3,4,9,11,15 czerwiec. Dzis 38 dzień cyklu. Dwa dni temu test wyszedl negatywnie, a wczoraj ginekolog tez nie potwierdzil ciazy. Kazal powtórzyc test 25 i 27 czerwca. Objawy ból brzucha dolem i mdlosci od ok 5 dni. Bardzo chce dziecka, ale nie chce sie wkrecac niepotrzebnie.Czy to moze byc ciaza??

Gość moja kula mówi
że nie! Myślisz, że gin i test się mylą? Cykl Ci się przesunął i tyle

Gość Dzejdzej
ale nie zaprzeczyl ze jestem w ciazy. Powiedzial ze jest wszystko ok po badaniu i ze mam na siebie uwazac tak jakbym byla w ciazy. Czy test 2 dni po okresie moze nie wyjsc?? Jakie macie doswaidczenia??

Ginekolog nie widzi zaplodninego jajeczka czasem do 6 tyg..., test mogl jeszcze nie wykryc Ciaży ...Opisuje na wlasnym przykladzie ...powtorz test za 2 tyg.... Ja mialam ta sama sytuacje ...obecnie 16 tydz ciaży ...Poczekaj I sprawdz ponownie...Sylwia

Ginekolog nie widzi zaplodninego jajeczka czasem do 6 tyg..., test mogl jeszcze nie wykryc Ciaży ...Opisuje na wlasnym przykladzie ...powtorz test za 2 tyg.... Ja mialam ta sama sytuacje ...obecnie 16 tydz ciaży ...Poczekaj I sprawdz ponownie...Sylwia

Dopiero na poczatku 6 tyg ;) najlepiej kupic dobry test, poczekac az miesiaczka spozni sie chociaz z 10 dni ...I wtedy atak ;)

Gość Dzejdzej
Jak dzis jest 38 dzien cyklu to za wczesnie by bylo jakbym zrobila jutro,czyli w 39 dniu cyklu. Nie zniose tej niepewnosci. HASANANANA dzieki za wypowiedz, ale powiedz na swoim przykladzie kiedy robilas testy i ile razy??

Pierwszy raz zrobilam test gdy spoznil mi sie okres ok 5 dni , wyszedl negatywny....dopiero 5 dni pozniej tak bynajmniej mysle...wyszedl pozytywny. Tylko roznica pomiedzy nami jest taka , ze Ja cale zycie nie mialam regular.cyklu....Wiec ciezko mi okreslic , ktory u mnie byl to dzien cyklu ( pisze w przyblizeniu) Niunia ...Mnie lekarze odebrali wszelka nadzieje na ciaze...mam 32 Lata...udalo sie....tak wiec wez wszystko na spokojnie...bedzie dobrze. Jesli nie mozesz wytrzymac biegnij po test jutro...

to ja powiem na wlasnym przykladzie. Cykle mam b.nieregularnie-raz 23 dni, raz 38-roznie ale przecietnie 35-38 dni. Kochalam sie w 16 dniu cyklu, test zrobilam w 24 dniu cyklu,i wyszedl pozytywny. Natepny jakiies 2 h pozniej i rowniez pozytywny:)

Gość lukrecja waniliowa
dzejdzej, a ile masz lat?? z ciekawosci pytam:)