Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOTNIK1992

Ratunku!

Polecane posty

na jakiej podstawię twierdzisz że dobrze mi idzie? po tych kilku słowach tutaj? hehe sory ale niestety mówię ci jak jest. Nie wiem o czym z kimś porozmawiać dłużej niż 30 sekund

Gość Paulci@
Ze mną rozmawiasz dłużej niż 30sekund więc chyba to twój rekord;) a no na takiej podstawie że widzę że chcesz podzielić się swoim problemem a to już pierwszy krok do komunikacji:)

po raz kolejny muszę cię zawieść ale mówię o tym tylko dlatego że jestem anonimowy, a w realu nigdy w życiu się tak nikomu nie zwierzę. a co do tej naszej ''rozmowy'' to wiem że starasz się mnie pocieszyć, ale sama dobrze wiesz że to zupełnie innego niż prawdziwa rozmowa i o niczym nie świadczy.

Gość wahnur3
Szansa zawsze jest. Jak zaczac? Po pierwsze idz do psychologa: depresje z symptomami alkoholizmu powinno sie leczyc. Jestes osoba bardzo mloda powoli i umiejetnie wkrecaj sie do towazystwa. Badz pewny siebie: popraw wizerunek np idz do fryzjera. Szukaj rad w necie. Powodzenia! :)

Gość Paulci@
Ale ją jestem pewna że np umiesz rozmawiać tylko musisz chcieć i to nie jest wcale pocieszenie bo przecież to nie ty musisz przejąć inicjatywę w rozmowie wystarczy do tego dobra gaduła a rozmowa sama pójdzie wiem po sobie ja dużo mówię i nieśmialych i zamkniętych ludzi tym sposobem jakoś nawiązuje ich do rozmowy bo przecież jest tyle tematów do rozmów poważnych i całkiem głupich zależy jak kto lubi:)

Gość diananaa
A ja myśle że on nie pójdzie nigdy do psychiatry czy specjalisty, wiedz odpuscie to sobie. Sama jak mam problem to lubię, muszę sama sie z nim uporać a nie spowiadać sie obcej osobie która tak naprawde tylko kuka kiedy to wyskoczy do domu już bo ma dosc ludzi z problemami.

Gość ikiihvffff
"wiem to to wstyd, wstydzę się przed samym sobą, ale niestety nie jest to tak że powiem sobie koniec z alkocholem i już. To tak samo jakbyś powiedziała narkomanowi żeby przestał ćpać. Do tego potrzeba pomocy, a ja nie wyobrażam sobie powiedzieć o tym nagle rodzicom" rodzicom nic nie musisz mówić wystarczy ze powiesz psychiatrze przepisze topie tabletki i w ogóle udzieli wsparcia

wizyta u psychiatry kosztuje od 100 do 200 zł. Leki przepisze ci po kilku spotkaniach. Leki kosztują kilkaset złotych. Nie stać mnie

Gość Paulci@
A chcesz w ogóle sobie pomoc?

Gość Paulci@
Ale naprawdę jesteś młody więc całe życie przed tobą! Dlatego musisz sam się wziąść w garść