Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja jakaś

Jakie macie zdanie o 26latku podrywającym 13,15 i 16 latki?

Polecane posty

Gość tter
a gdzie ja napisałam,ze to normalne i że można? Napisałam tylko,ze Ci niedojrzali emocjonalnie faceci orzystaja z okazji. Jak dla mnie ani taki facet ani taka laska nie maja poukładane w głowach.

Gość ciemny grad
Wiem,że tak nie napisałaś. Stwierdziłem po prostu fakt:)

Gość nic tylko czekać
i życzyć mu,żeby miał córkę którą będzie wyrywał taki sam tępak :)

Gość ,.,.,
takie mlode ku..iatko to masa mozliwych klopotow (w tym chorob). Normalny facet zastanowil by sie dwa razy 🖐️

Gość bazienka nastolatki sa jeszcze
głupiutkie, a dorosły facet jest dlatego dorosły, że powinien najpierw pomyśleć i choćby nawet 9latka mu nadstawiały pupy to trzeźwo myślący męzczyzna z dziecka nie skorzysta. Co innego jak facet jest zboczeńcem czy pedofilem. Czy bazienka może masz burdel, że tak tu aktywnie bierzesz udział stara prukwo.

Gość co ma do tego wszystkiego maki
jaż. Jak pięciolatkę się umaluje to znaczy, że można ją wziąć do łózka wg ciebie Bazienka? Niech się malują, niech nawet zachęcają czy cokolwiek inne, ale facet, który to wykorzystuje lub manipuluje dziećmi w odpowiedni sposób, to pedofil.

Gość nic tylko czekać
Nawet gdyby taka sama się narzucała,nawet gdyby jej nie bzykał to FACET NIE JEST NORMALNY!!! Zakompleksiony tępak z zapędami pedofilskimi.

Gość Bazienka na ciebie brak słów
To,ze dziewczynce zaczynają rosnąć piersi,owłosienie łonowe,maluje się i zaczyna bawić w dorosłą to znaczy,że nie jest dzieckiem? Nawet jeśli taka jest i uwodzi z rozmysłem faceta on powinien z racji wieku mieć więcej rozumu,a pan o którym tu mowa nie ma go za grosz. Śmierdzi pedofilem na kilometr

Gość uhede
a tak nawiasem autorka pytała się jakie macie zdanie o 26 latku PODRYWAJĄCYM 13,15,16 latki... P-OD-R-Y-W-A-J-Ą-C-Y-M !!!!!! a już większość kafeterianek ma przed oczami wielkiego penisa wsuwającego się w niedorozwiniętą cipkę :D może je podrywa dla jaj, albo dla sportu?? ale widze, ze dla niektorych flirt czy podryw jest synonimem seksu :D

Gość wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jak miałam 14/15 lat byłam z 26 latkiem, ale nie poszłam z nim do łózka, mimo że nalegał bardzo- momentami zastanawiałam się czy nie zrobi tego siłą, jednak chyba byłam za dojrzała (?) bo wolałam poczekać no i nie byłam gotowa-to przede wszystkim. Co sadze, z perspektywy czasu, hmm, raczej nic nadzwyczajnego,ale ja swojej córce bym na to raczej nie zezwoliła.

Gość uhede
bazienka jak zwykle jebnieta, ale to nic nowego :D zluzuj kobieto zyjąco w swiecie definicji. jest jeszcze cos takiego jak mowa potoczna. ja na swojego psa wolam np bandyta i co tez mi wyskoczysz z definicjami tutaj co jest psem a co bandytą. zluzuj i opoanuj sie. a 13 na pewno nie stroi się i maluje przed lusterkiem w celu znalezienia sobie jakiegos 10 lat starszego faceta i w celu odbycia z nim stosunku. puknij sie wariatko. zreszta nie wazne ile kobieta ma lat. czy ma 13 czy 20 moze sie stroic i ubierac jak sie chce i facet nie ma prawa jej nic zrobić i nie ma czegos takiego jak prowokowanie. to tak jakby powiedziec, ze teraz wszystkie laski na uliczy co ubieraja sie adekwatnie do pogody (25stopni) chodzą i bezczelnie PROWOKUJĄ.