Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja jakaś

Jakie macie zdanie o 26latku podrywającym 13,15 i 16 latki?

Polecane posty

Gość ikiihvffff
won na erotyczny pisać o pedofilstwu

mam kolege , 23 lata , chodzi z dziewczyną 16letnią która dopiero po wakacjach pojdzie do średniej szkoły moje zdanie na temat chłopaka ? infantylny facet , który nie jest gotowy do poważnego związku i szuka po prostu równej sobie jeśli chodzi o rozwój emocjonalny.

Gość a co sądzicie o parze ?
facet 29 kobieta 15

Gość 69696969696969
Powiem tak. Żeby nie nazwać kolesia po imieniu bo pewna osoba się tu oburza powiem,że powinno się go zamknąć w psychaitryku

Gość leeeeeeeeeniso333321
ja pierdole ales ty tepy az brak slow. jesli podrywa same 13,15 i 16 to jest jakis powod tego. wybiera same niedojrzale emocjonalnie dziewczynki. jest prawnie pedofilem i ty raczej nie masz pojecia co to pedofil. pedofil to osoba ktora kreca niedojrzale emocjonalnie osoby tzw. dzieci. przez moja prace widzialam 3 zdjecia pedofilskie zgloszone na policje i na wszystkich byly dziewczynki kolo 12-13 lat z widocznym biustem nie plaskie dzieci. pedofil pedofilowi nie rowny jedni preferuja 3 latki inni 9 latki jeszcze inni 13 - wszyscy siedza w jednym gownie.

Gość Czesław widziałeś mnie ?
czyli jednak zwątpiłaś. prawie robi wielką różnicę 🖐️

Gość 69696969696969
15? KOBIETA???? Zostawię to bez komentarza...

Gość a co sądzicie o parze ?
Kobieta, a kto ?

Gość leeeeeeeeeniso333321
potwierdzeniem twojej marnej inteligencji jest to, ze nie umiesz nawet czytac ze zrozumieniem. napisalam PRAWNIE NIE PRAWIE.

o czym ty mówisz ?

Gość 69696969696969
To,zę to dziewczynka,dziecko jeszcze,a nie KOBIETA

Gość malinowawyspawspa
leeeeeeeeeniso333321 szkoda slow na idiote rozmowy z nim na poziomie prowadzic nie mozna :) pewnie sam podrywa 13 letnie dzieci i teraz za wszelka cene chce udowodnic ze ma racje przekrecajac twoje wypowiedzic. co z tego ze 13 latce zaczyna rosnac biuscik? to juz nie dziecko? bo zaczyna wygladac inaczej? mimo ze w srodku siedzi mala wystraszona dziewczynka? pedofila kreci niewinnosc i to wlasnie znajduje w 13. ja w wieku 13 lat bylam jeszcze plaska jak deska i plakalam za kazdym razem jak ktos na mnie nakrzyczal. ale mialam juz 13 lat to powinnam byc przeciez dorosla. pojebany jestes w chuj az slow szkoda.

Gość malinowawyspawspa
a w afryce 9 latki rodza dzieci i co z tego?? skoro chcesz sie tak bawic to w iraku za klamstwo obcina sie rece. co kraj to obyczaj idiotko. pedofila nie koniecznie podnieca brak biustu bardzo czesto podnieca go dojrzewajacy biust, delikatne owlosienie i niewinnosc dziewczynki ktore znajdzie w 13.

Gość do bazienka
ty masz zryty ryj jesli bronisz faceta, który spotyka się z 13latką tylko po to by zaspokoić swoje zwierzece instynkty w niezbył ładny sposób

bazienka one wiedzą lepiej. kretynką nie wytłumaczymy , dajmy sobie spokój 🖐️[

Gość do bazienka
W Polsce każdy kto się przyzna do stosunku z dzieckiem w wieku lat 13-cie jest automatycznie karany za pedofilię.

Gość do bazienka
wg prawa jest pedofilem. Pooglądaj necie sobie wyroki karne za sex z 13 latkami tępa idiotko!

Gość do bazienka
proszę : " Tomasz K., będący instruktorem harcerstwa, wykorzystał naiwność Kasi, swojej 13-letniej podopiecznej i zmusił ją do całowania oraz dotykania intymnych części ciała. Czując się bezkarnie, po kilku takich incydentach, wywiózł dziewczynkę do lasu i odbył z nią stosunek płciowy."

Gość do bazienka
"Sprawa pedofila wyszła na jaw w marcu 2005 roku. Wtedy to Tomasz K., będący instruktorem harcerstwa, wykorzystał naiwność Kasi, swojej 13-letniej podopiecznej i zmusił ją do całowania oraz dotykania intymnych części ciała. Czując się bezkarnie, po kilku takich incydentach, wywiózł dziewczynkę do lasu i odbył z nią stosunek płciowy." jak widzisz, to pedofil

bazienka ciebie też ogarnia taka bezsilność i nawet nie chce ci się im tłumaczyć na czym polega pedofila ?

Gość do bazienka
29-letni mężczyzna z Zielonej Góry został oskarżony o pedofilię. Zarzucono mu, że kilka razy wykorzystał seksualnie chłopca w wieku poniżej 15 lat. Mężczyzna był już karany za podobne przestępstwo. Oskarżyli o pedofilię. Bezwzględnie wykorzystał fakt, że 13-latka się w nim zadurzyła? Nauczycielka gwałciła 13-latkę. Pedofil trafi do więzienia i wiele innych, w internecie jak wół pisze:PEDOFIL

Gość bazienkę chyba dawno nikt
nie dupczył analnie dlatego tak się rzuca ten pasztet. Oby miała kiedyś taką córkę, której jakiś staruch będzie mieszał w cipie zaraz jak pozna pierwsze litery

Gość a po co wklejasz fotke
idiotko

Gość Czeslaw no ico z tego ?
próbujesz wytłumaczyc swoje dziwne pociagi :O grypserzy w celi lubia takich cwelików jak ty :)🖐️

no kurwa pisałam parę postów wyżej żem kobieta !

Gość w celi sie toba zajma
koledzy Czesiu

Gość w celi sie toba zajma
pisac se mozesz co chcesz stary łysiejacy zboczeńcu

hahah jesteście zajebiści kocham was :D

Gość Czeslaw no ico z tego ?
niby kobieta a taka idiotka :O