Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja jakaś

Jakie macie zdanie o 26latku podrywającym 13,15 i 16 latki?

Polecane posty

Gość paranoja jakaś

Jak w temacie...

Gość granatowa balerinka
hmmm jakis marny podrywacz z niego, takie gowniary to na auto poderwie, :D

Gość tolerancyjna bardzo ale..
pedofil to jakby podrywał 9latki :O

Gość Czesław widziałeś mnie ?
to wy chyba dzisiejszych 13-stek nie widzieliście :D

Gość latwiec
Pedofil który nie ma nic do zaoferowania dorosłej kobiecie i dlatego podrywa dzieci które polecą na wszystko. Takich powinno się zamykać.

Gość też uważam
że pedofil. Ale nie za bardzo wierzę autorce - provo

Gość dfsfds
jak podrywa 13 latki to pedofil , a jak 16 latki to nie pedofil .

co za tępe strzały. wy w ogóle wiecie jaka jest definicja osoby zwanej pedofilem ?

Gość latwiec
a jakie ma znaczenie jak wyglądają? Tak właśnie tłumaczy się PEDOFIL. Liczy się chyba różnica wieku... Ciekawe czy taki by chciał,żeby jego 13,15 czy 16 letnią córkę podrywał dorosły mężczyzna (dorosły przynajmniej wg wieku bo mentalnie to na pewno nie:o )

Gość kika00
koleś dla którego jest wazne to zeby przeleciec jakas nastolatke... przygoda tak zwana:)

jestem kobietą 🖐️

Gość paranoja jakaś
Niestety nie... Naprawdę znam takiego faceta. Jest święcie przekonany,że to normalne i zupełnie zdrowe :o

Gość a w jakim celu chce on je podr
ywać? żeby z nimi prowadzić intelektualne rozmowy czy wciągnąć do auta i brutalnie przelecieć?

Gość dfsfds
wedlug prawa nie mozna uprawias seksu z 13 latką. jesli dziewczyna ma 15 lat i ja bzykniesz to ci nic nie grozi

dzisiejsze dziewczyny potrafia tak wyglądac, ze nie poznasz czy ma 14 czy 18. serio. a facet 26 lat to nie antyk, ma prawo do młodszych.nie razi mnie, choc troche faceta nie rozumiem, albo desperat, albo ma małe potrzeby, nie docenia doroslej kobiety..ale jak obydwie strony znaja zasady i akceptuja je to jest dobrze. zyczyc szczescia! jakby miał koło 50 lat to polecam cytata z Malenczuka o romemłanych pierdołach liżacych na ławce nastolatki

Gość ikiihvffff
skończcie tematy seksualne na ogólnym prosze przenieść sie na dział erotyczny

w pedofilii liczy się różnica wieku ? czyli jeśli pedofil ma 80 lat to z chęcią przeleci 40 ? bo to przecież taaaka różnica wieku 🖐️ ja pierdole ty naprawdę tak myślisz czy robisz sobie jaja ?

Gość atakie nastolatki łatwiej
łatwiej omamić, a w ramach potwierdzenia uczuć wciągnąć do łóżka, niż kobiety po 20stce. Ten facet na pewno normalny nie jest, a jeśli marzy o 13 lotkach to jest pedofilem i tyle.

Gość ikiihvffff
wynocha stad na erotyczny

Gość Ty Czesławwww
co z ciebie za kobieta marna , która nie widzi nic zdrożnego w tym, że dorosły facet chce uprawiać z niedojrzałą dziewczynką 13letnią? Swoją córkę jak będziesz miała tez wpuściłabyś komuś do łożka w tym wieku?

ja nie twierdzę ,ze to zwyczajna sytuacja tylko nie wmawiajcie mi ,ze taką osobę można nazwać pedofilem bo to idiotyzm 🖐️

Gość paranoja jakaś
Ten facet doskonale wiedział ile mają lat od samego początku.

Gość leeeeeeeeeniso333321
czeslaw ty jestes tak tepy czy tylko udajesz? chyba po cos autorka wpisala 13 wiec to swiadczy, ze i takie podrywa. a 13 latka to wedlug prawa dziecko i wspolzycie z taka osoba jest prawnie zabronione i jest zaliczane do pedofili. marnie z twoja inteligencja jak chcesz wie wypowiadac to miej o czym

Gość kajkokokosz26
ja mam 26 lat i podobają mi się dziewczyny 16-19 bo są pocieszne i wywołują odruchy opiekuńcze.

Gość leeeeeeeeeniso333321
tak mozna prawnie go nazwac pedofilem jesli cos robi z tymi 13. a nawet jesli podrywa to i rowniez

Gość latwiec
można taka osobę nazwać pedofilem i już. Dziewczyna choćby 16 letnia (nie mówiąc już o 13 czy 15 latkach) nie jest dojrzała emocjonalnie i nie mówcie mi,że to nie dziecko. Nawet jeśli pojawiło się już u niej owłosienie łonowe :o Może trochę większe ale dziecko. Co z tego,że za bzykanie 15 latki nie pójdzie już siedzieć? To tylko prawo które ktoś ustanowił. Pomijam już fakt,że koleś nie ma równo pod deklem...

chyba z twoją inteligencją jest coś nie tak myślisz ,ze pedofila jara każda 13 bo według prawa jest dzieckiem ? widziałaś kiedyś jakaś teraźniejszą 13 ? raczej z dziecka maja niewiele poza stanem umysłu. Pedofila nie obchodzi to czy jego ofiara według prawa jest dzieckiem tylko o WYGLĄD zewnętrzny o brak typowych dojrzałych cech płciowych. matko co za tępe strzały 🖐️