Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitanikitapierwsza

Co myślicie o tej aukcji allegro

Polecane posty

Gość anitanikitapierwsza
Cóż pewnie taki jest problem z allegro,jak nie sprzedam przez allegro za cene ktora chce to szybciej sprzedam w realu po znajomych,mysle ze w realu lepiej wyglądają

Gość Panixa
ana 26 - wiem, ale spodobało mi się jak to określiłaś, że może nie każdy chce być tak seksowny. To było mocne. :D

Ja bym sie cieczyla jakby mi to za te 80 zl. poszlo (na Twoim miejscu) Wygrzebalas to z lumpeksu na jakiejs wsi?? Sorry, ze nie jestem sympatyczna, ale takie cos to wstyd na allegro dawac.

Gość ana 26
i tak najbardziej spodobały mi się sportowe spodenki na lato (które nie kosztuja nawet 10 zł) w połączeniu z depilatorem do bikini - moja wyobraźnia kiedyś mnie wykończy ;)

Gość anitanikitapierwsza
Dori30 nie wygrzebałam nic z lumpeksu Za 80 zł tego nie dam bo to moje ukochane rzeczy a pozatym juz sama peruka i dyktafon sa wiecej warte masz prawo mieć swoje zdanie po waszych wypowiedziach stwierdzam ze łatwiej mi będzie sprzedać w realu

Gość Panixa
ana 26 - depilator ten potem także możesz użyć do twarzy. :D

Chyba tak, bo na allegro maja ludzie wymagania. ;) MODNE RZECZY taniej kupic niz w sklepie.

Gość trudno ze mną wytrzymać
a ja zawalczę o ten przybornik do szycia - w koncu zaszyje sobie buzie i nie bede nikogo wkurwiać :classic_cool:

Gość no tak ale już osoby
licytuja wiec ty nie możesz zrezygnowac ze sprzedaży, inaczej mogą ci nawet zawiesić konto, jak decydujesz się na sprzedaz to chociaż mogłaś dac cene minimalna, tera nie możesz się wycofać, to jest łamanie zasad

Gość Panixa
Obyś miała mało do zaszycia, bo jak widać ten przybornik to jakaś wersja reklamowa. Nici to tam troszkę tylko .. Chyba, że chcesz wyszyć sobie coś różnymi kolorami. :D

Gość ana 26
hmmmm....może mogłabym sobie tym depilatorem ogolic tą "seksowną" perukę :D

aukcje może zakończyc i napisać powód odwołania ofert - Podziękujcie forum Kafeterii :classic_cool:

wszystkie dziurki sobie zaszyje :P :classic_cool:

Gość anitanikitapierwsza
No własnie na alegro chyba mają za duże wymagania gdyby chociaz za 6 zł kazda z tych rzeczy poszła to bym się cieszyła 6 zł razy 59 rzeczy= 354 złote a tak to lepiej zrezygnować niz potem się dołować ze swoje ulubione rzeczy się za bezcen sprzedało (parę z tej kupy jest moich ukochanych)

Gość Panixa
kupa to chyba właściwe tutaj słowo .. :D Zawsze możesz sobie wydepilować twarz, gdy skończysz bikini. Każda chyba marzy o tak używanym depilatorze.

ale dlaczego nie dałaś ceny minimalnej, teraz musisz sprzedać za taką cene jaką ktoś da, nie ma innej opcji!!!!!!czy ty tego nie rozumiesz??cena minimalna to koszt 6zł na allu, wiec teraz sama sobie jesteś winna

Gość Panixa
W lumpeksie można rzeczy markowe kupić, po złotówce i to z tej epoki!

Gość rozalia19
zakończ przed czasem i sprzedaj każdą rzecz oddzielnie.

no to trzeba było wystawić każdą rzecz z osobna za 6 zł plus koszt przesyłki i poczekać, ludzie różne gusta mają a ja na pewno zalicytuje ten przybornik do szycia

Gość anitanikitapierwsza
fak racja zapomniałam napisać ze depilator nie był używany (bo naprawdę nie był) co do zakonczenia aukcji-nie martwcie się,to nie jest problemem

nie da się zakończyc przed czasem bo są juz licytacje!!

Gość anitanikitapierwsza
trudno ze mną wyrzymać-no moze i masz rację

Gość anitanikitapierwsza
Dziewczyny mówiłam już-to nie problem.Poczekamy zobaczymy,jak przekroczy 130 zł sprzedam,a jak nie to nie

Gość ana 26
a ten naszyjnik chanel jest oryginalny? z oryginalnego sklepu?? i autorko mogłabyś poprawić te błędy - bo jak czytam w opisie "branzoletka" i "nie używana" to aż mi się odechciewa reszty oglądać

no właśnie i przez takie oszustki jak ty autorko tylko allegro ma złą opinię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anitanikitapierwsza
trudno ze mną wyrzymać gdybym wystawiła kazdą rzecz z osobna-założmy za 6 zł to czy to by się opłacało? Przeciez przesyłka kosztuje z 10 zł czyli w zasadzie jakby sprzedac kazda rzecz osobno najwiecej zarobiła by poczta

Gość anitanikitapierwsza
Dlaczego uważasz mnie za oszustkę?

te paki wcale nie są takie dobre a teraz jest taka moda - paka ubrań, kosmetyków, książek, zabawek itd lepiej pojedynczo sprzedać

Gość zgłosiłam cię do usuniecia
jw

Gość anitanikitapierwsza
ana 26 w aukcji nie da się JUZ nic zmienic pisałam to szybko-taką aukcję itak przygotowuje się 4 godziny najpierw trzeba znalezc wszystkie rzeczy i je sfotografować-1 godzina potem w paincie Pomniejszyć i wyciąć kazde zdjęcie oraz opisać-z osobna-2 godz nastepnie wszystko transportowac do IMAGESHACK nastepnie-zrobienie aukcji i wrzucanie kazdego zdjecia osobno a ponadto dwa razy zdarzyło mi się ze zrobiłam całą aukcję kliknęłam "wystaw" a tutaj -podaj hasło i login- a to dlatego ze alegro wylogowuje Cię poczasie- i jezeli robienie aukcji trwa dłuzej niz poł godz to masz pecha-wszystko od nowa chyba rozumiesz ze po tak dlugim robieniu aukcji robi się literówki