Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham dzieciaczki345

Moja kolezanka nie lubi malych dzieci!!! Jak mozna nie kochac dzieciaczkow?

Polecane posty

ależ ludzkość ma bardzo bogata historię "nielubienia dzieci i ludobojstwa, ktore tez jest calkiem normalne swoja droga dobrym przykladem bedzie nekrofilia - jest normalna czy nie?

"lejla28 oferma to rzeczywiście taka oferma zyciowa...a zawsze szczery powinien zmienić nick na wszędzie nielubiany....dobrali sie ci dwaj jak garnek z pokrywką....dwaj kretyni" Hahahaha! Dobre. :D 🖐️

Gość do zawsze szczery
jak mozna porownac nielubienie dzieci do nekrofilii? lecz sie czlowieku

najprawdopododniej zawsze szczery jest nikim w zyciu realnym, leczy kompleksy tutaj no kaman, nie jest to sprawdzone und potwierdzone? :-)

Gość do zawsze szczery
idz juz stad, twoje wypociny niczego tu nie wnosza, przykro mi ze tam w zyciu realnym kazdy cie zlewa

Gość lejla28
no ale kuźwa plscek a nekrofilia to dwa różne swiaty debilu...jedno to norma,drugie to zboczenie...boze jaki ty jestes glupi niedojdo życiowa

"czyli tępaku nie skomentujesz. tego się należało spodziewać, kółko wzajemnej adoracji i wyzwiska to jedyne co reprezentujecie. a jak trzeba pomyśleć to się okazuje ze nie macie czym bo bozia rozumu nie dała." wiesz jak sie teraz zachowujesz , jak dzieciak który na zadane pytanie nie umie odpowiedziec ale jest dumny z tego ze on przecież wie ile to jest 2 x 2 :D

dołączam do szacownego grona osób które mają offermę i zawsze szczerego za nic 🖐️ będe wiedziała kogo unikać w inteligentnych rozmowach :classic_cool:

Gość lejla28
co cię to obchodzi dlaczego tak uważam...uwazam i koniec

Gość lejla28
tez juz wiem kogo unikać...tych dwóch przyjaciół napewno

Gość ależżżżżżżżżżżżżżżżżżż
chyba ciebie bardziej, skoro o tym pomyślałeś;)

Gość lejla28
nie musze ci się tlumaczyć przegrańcu :D

nie musze ci się tlumaczyć przegrańcu :-) naturalnie, wystarczylo pare twoich slow by wszystko bylo jasne :-) reszta to tylko zwykla zabawa

w przeciwieństwie do ciebie nie zapisuje linków do swoich inteligentnych rozmów 🖐️ ty nie dawaj do swoich bo po kilku postach juz wiem wszystko o twoim ograniczonym myśleniu :classic_cool:

po prostu śmiać mi sie chce jak widze że ktoś nie wychodzi poza utarte w swoim małym móżdżku schematy , nie jest tolerancyjny i myśli że jak uważa inaczej niż większość to juz jest wybitny i porównuje sie do niewiadomo kogo :D:D niestety czasem takie "inne" myślenie oznacza po prostu ograniczenie umysłowe , nic wiecej . a ty sie uważasz za myśliciela klasy światowej

Gość do zawsze szczery
zreszta kiedys ktos napisal na forum ze zna'zawsze szczerego' z reala....z tego co pamietam to smiechu bylo co nie miara i wyszlo szydlo z worka podobny do jednego z bohaterow filmu' magnolia' ale tepaczek na 100% nie ogladal tego znanego dramatu i zaraz bedzie czytal streszczenie na google i zadawal durne pytania:P:P

Gość lejla28
nie dziwię sie ze oferma i zawsze szczery to takie samotne prawiki...przeciez zadna normalna kobieta by z numi nie wytrzymała.....nikt by nie wytrzymal z takimi zerami zyciowymi...kazdy to pewnie z daleka olewa i temu to tacy frustraci...

Chociaż w sumie wiem czemu tych dwóch debili tak się zachowuje. Przecież są prawiczkami, nigdy nie zamoczą i nie spłodzą bachorów, więc kochają dzieci całego świata. A do ich pustych jak murzyński bęben nie dochodzi że ktoś NIE LUBI DZIECI! a ja jak np. jadę tramwajem i jakiś bachor zacznie się drzeć to mam ochotę mu coś zrobić. Offermo i ty debilu Z.Sz. co o mnie myślicie? Patologia, nie? :D