Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk43

Świadectwa moich dzieci!!!

Polecane posty

Gość mama iga
zesrałam się z wrażenia :o

Gość mama iga
podszywko - jak tak gardzisz ludźmi bez wyżego wykształcenia to jakby świat wyglądał bez rzemieślników ? bez stolarzy, fryzjerek, cukierników, mechaników , kierowców itd ? puknij sie w swój łeb ludźmi którzy wywożą śmieci też gardzisz że są zerem ? gdyby nie wywozili to w osiedlach mieszkaniowych byłoby kłębowiska szczurów ,łaziły po ulicy więc przestań sie gorączkować i mi dogadywać bo sie tak zaangażowałaś

Gość mama iga
przed każdym rodzinnym posiłkiem śpiewamy głośno i donośnie "Międzynarodówkę" i wspominamy stare, dobre czasy :classic_cool:

Gość mama iga
a ty masz wyższe wykształcenie ? to juz rozumiem dlaczego tyle magistrów bez pracy albo robią za 1500 zł i sie cieszą że mają na czynsz teraz byle uczelnia prywatna przyjmie każdego kto będzie im płacił a później takie coś uważa sie za lepszego i od matki pieniądze ciągnie bo nie ma

Gość be_cool
Prawda jest taka, że nie wszystkie dzieciaki nadają się do nauki w liceum. Dużo mniej frustracji i Tobie i im pewnie przynosiłaby nauka w liceum zawodowym. NIe jest to gorsza droga. Przynajmniej miałyby zawód po skończeniu szkoły i lepsze życie, bo co ich czeka po skończeniu ogólniaka z marnymi ocenami i możliwe, że oblaną maturą - nic. Pęd niektórych rodziców do posyłania dzieciaków do LO na siłę jest zupełnie absurdalny.

Ja pierdole ja zawsze same 2 mialam z gory na dol a teraz zarabiam wiecej niz wszystkie te panny z czerwonymi paskami wiec skoncz mamuska przezywac

Gość Coś w tym wszystkim jest
Nie zapominaj, że po studiach też są specjaliści. Mój mąż jest inżynierem i nieźle zarabia, ma perspektywy na ciągły rozwój. A co do tych 1500 to nie nasza wina, że takie są realia w naszym kraju, że człowiek ledwo po studiach dostaje nawet nie 1500 i trzeba nabrać doświadczenia, zacisnąć zęby, aby później zarabiać więcej.

Gość mama iga
zdobyłam wyższe wykształcenie wchodząc na najwyższy płot w stoczni

Gość mama iga
na szafkach w kuchni ustawiam puste butelki po alkoholach droższych niż 20zl (np. Johnnym Walkerze), żeby goście widzieli, ze pije wysokogatunkowe trunki.

Gość mama iga
Przed każdą wizytą gości udaję się do miejskiego szaletu w celu kradzieży mydła

Gość adadad
moja córka 4 klasa i swiadectwo z paskiem ale ja jej duzo codziennie pomagałam w nauce tłumaczyłam matme polski itd . wiem ze podstawa to brak zaległosci takie jak ja miałam bo mi matka zawsze jak potrzebowałam pomocy to mowiłaa raczej sie darła że to ja chodzę do szkoły a nie ona i ja powinnam to wiedziec :( ja nawet jak czegos nie pamietałam z podstawowki to szukałam odpowiedzi w ksiazkach a potem tłumaczyłam jezeli czegos corcia nie załapała na lekcjach :) z angielskiego na polrocze 3 zapisałam na korepetycje i 5 na koniec :) pomoc jest naprawde na wage złota ale od samego poczatku bo potem braki nadrobic kiepsko :(

Gość mama iga
Niestety nie mam dzieci ponieważ mąż od zawsze myli słowo pochwa ze słowem pacha :o

Gość mama iga
Usiłowałam zajść w ciążę z naszym labradorem, jednak nic z tego nie wyszło :o

Gość sngjk
podszywie mamy iga - spier... stad Ty paskudo! Kobieta ma racje. ja mam 18 lat, teraz powinnam skonczyc 3 kl LO i co? rok temu, konczas 2 - poprawka z fizy, teraz konczac 3 - komis z chemii! :O Nigdy nie lubialam sie uczyc, przychodzilo mi to z wielkim trudem, nie mialam nigdy szczescia do nauczycieli. jedyny przedmiot ktory rozumiem jest matematyka ze wzgl na wychowawce ktory uczyl mnie. no ale z tego jak i reszty mialam 2. z gory na dół! Teraz gdy zdam ta chemie, zastanawiam sie nad jakims studium 2/3 letnim, Bardzo pragnelam byc pielegniarka, ale nic z tego. Bylam na prof biol-chem-fiz. To byl duzy błąd. Chcialam tez pracowac w hotelu, chodzic codzien ladnie ubrana..itd:) Ale juz na technika hotelarstwa jest juz zwyczajnie dla mnie za pozno. Uwielbiam czytac ksiazki..moze bibliotekarka?:( NIE WIEM! W kazdym bardz razie wiem jedno - LICEUM TO BYL BLAD! Teraz o tym wiem, poszlabym do tech od razu, mialabym zawod. Choc po tem, bym nie poszla na zadne studum chyba, pradwa?:( Chcialabym miec zawod o charakterze medycznym..

Gość do sngjk
Mozesz isc do policealnej szkoly i bedziesz miala tytul technika hotelarstwa!

Gość sngjk
dodatkowo wydaje mi sie, ze ludzie, tzn mlodziez widzac innych jak sie emcza w LO i mowia do znajomych ze woleli by juz tech/zawodowke..to wybieraja wlasnie te inne szkoly, by sie nie meczyc. Ale spojrzmy tak poprawnie - jakie bachory chodza do zawodowek...tak szczerze..nikogo co prawda nie powinno oceniac sie po szkole...ale zdecyowana wiekszosc to patologia ktora nie chce sie uczyc, a nie tak jak ktos wyzej napisal, ze syn chodzi do zawodowek i jest dorbrym uczniem - ciesze sie:) oby wiecej takich ludzi, ale on sie tam czasem wsrod tych ludzi nie marnuje?

Gość sngjk
Ale czy przyjmą mnie z samymi 2? mam takie mniej wiecej oceny z tych lepszych, reszta to same 2! z WOKU - 4, z laciny-3, WOS-3, WF-3, Rel- 4 I tyle! 😭...a to jest niiesprawiaedliwe..:( to ja musiailalam zawsze dluzej siefziec w domu, nigdzie nie wychodzilam bo nie mialam do kogo..inni sie spotykali, pomagali sobie na klasowkach i mieli te 3, 4 :O Eh, wyjade do ciotki za granice..Ona tez nie lepsza od nas. Ma magistra, jest nauczycielem geogr z wyksztalcenia(na papierze) i siedzi na kasie w lidlu juz 6 lat tam(WB- Glasgov)

Gość do sngjk
na studium przyjmują nawet bez matury :)

Gość ssdsss
moja corka na koniec pierwszej technikum przyniosla srednią 2,53 , pisze powaznie, oczywiscie ona problemu nie widzi i cieszy sie ze juz wakacje, ehh te dzieci, aby tylko zdac i dla nich juz jest ok :(

Gość adadad
zawodowka = patologia :-0 to u fryzjera sie nie boisz ze ci łeb odetnie ta patologia ??? czy mechanika samochodowego ze cie zgwałci ??? ja jestem po zawodówce potem robilam liceum ale dopiero jak bylam na swoim bo tak niestety mnie rodzinka pokierowała abym jak najszybciej na swoje poszła i w wieku 18 lat nie mieszkalam juz z matka :(

Gość sngjk
no...ja nie wiem nawet ile mam, i nie mam ochoty jakos liczyc:( To kiedy mam to wszystko skladac te papiery na studium? pod koniec sierpniu czy dopiero za rok?:)

Gość mama iga
Ale was wszystkie nabrałam haha! Tak naprawdę jestem koniem który mówi i pisze bo pasłam się na łące przy podstawówce :D

Gość sngjk
Chillired - a gdzie Ty niby pracujesz, hm?:) Tez bym tak chciala:D Ciesze sie, ze nie tylko ja mam taka sytuacje z ocenami..to jakies pocieszenie.