Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapytujacy Diabul

Po co kobiety są potrzebne?

Polecane posty

Gość skandybnawa
Uwstecznenie? haha kiedys kobiety umialy gotowac, teraz nawet wody na herbate nie potrafia ugotowac, juz nie mowiac o takich podstawoywhc umiejetnosciach jak szycie czy cerowanie

Gość proekozielona
i co nie zapytales matki dlaczego cie nie wyrzucila po porodzie??? a moze zapytaj tatusia dlaczego tego nie zrobila? wspolczuje twoim rodzicom ze wychowali takiego egosite, twojej matce przede wszyskim

nie widac ze nie zrozumiales :) to jest smieszne.....zwierzeta i rosliny nie maja rozumu tylko sensacjie i vegetacjie....a czlowiek jako czlowiek jest zlozony z rozumu ,vegetacji i senscji....kobieta jest czlowiekiem....czyli ma rozum....jezeli ma rozum to nie jest glupia...jezeli nie jestl glupia to moze wynalezc to co wynalezli tez mezczyzni....a cogito ergo sum znaczy...mysle czyli jestem.....kobieta mysli czyli istnieje

Gość proekozielona
ja umiem gotowac i szyc i nie generalizuj gotowac bardzo lubie zwlaszcza mezczyznie oj boze brak slow na twoja glupote

Gość skandybnawa
Egoiste? Ja jeste egoista? haha Egoista to bym byl gdyby sie wiazal z kobietami i je wykorzystywal. Jesli zyje sobie sam, nikogo nie krzywdze to gdzie jestem egoista?

Gość skandybnawa
"jezeli nie jestl glupia to moze wynalezc to co wynalezli tez mezczyzni." haha. Co za brednie, czyli 5letnie dziecko moze wynalezc to samo co najwueksi wynalazcy w dziejach swiata bo podobnnie jak oni ma rozum? haha Wiem co znaczy cogiti ergo sum, gdybys byla inteligentna to bys wiedziala ze wiem, a ze nie jestes to myslisz to co myslisz

Gość proekozielona
widac ta samatnosc na glowe ci padla masz za duzo napiec w sobie nierladowanych trzeba cie przytulic

zadaj sobie najwazniejsze pytanie.....PO CO TY JESTES POTRZEBNY SWIATU JEZELI JESTES TAKI ZACOFANY...swiat z toba niczego nowego nie zyska

Gość ggggbg
skandy..... bedziesz jeszcze wyl z samotnosci

Gość skandybnawa
Zacofany? Gdzie, w czym czekam na odpowiedz

Gość ggggbg
skandybnawa - przyklad czlowieka zdziczalego,tak samo autor tego topiku

Gość Marienwerder70
Kobiety wynalazly mowe? hahaha zart roku! chcalem zauwazyc ze to Adam zostal pierwszy stworzony! Adam nie Ewa Buhahaha człowieku zrozum , że jesteś żałosną bezmózgą istotą. Nie przypisuj sobie zasług mężczyzn - odkrywców i wynalazców , bo nie dorastasz im nawet do pięt. Szczycisz się ich osiągnięciami tylko dlatego ,że tak jak ty są mężczyznami , ale tak naprawdę w stosunku do nich jesteś zerem. Oni rozumieli to czego ty nigdy nigdy nie pojmiesz. A z tym Adamem - pierwszym człowiekiem to się schowaj ignorancie, jesteś za głupi żeby mieć pojęcie o pierwszych ludziach, ewolucji, mowie itd. Pierwszy człowiek homo sapiens urodził się z kobiety ! A nie jakiś twój urojony Bóg go stworzył. Ja, facet.

Gość skandybnawa
"widac ta samatnosc na glowe ci padla" Nie jestem z tych co lecza swoje kompleksy przez fakt bycia z kims! Pisalem to juz wiele razy. Bycie z kims jest dla slabuszy, ktorzy sa za slabi by kroczyc w pojedynke przez zycie!

Gość skandybnawa
"Pierwszy człowiek homo sapiens urodził się z kobiety" haha, Czyli ta kobieta z ktorej sie urodzl pierwszy czlowiek homo sapiens nie byla czlowiekiem homo sapiens? hahah, mysl to nie boli!

Gość proekozielona
nie masz zycia prywatnego jestes frustratem i dajesz pokaz swej chorej natury na forum internetowym a egosita gdyz gardzisz nasza plcia, czyli swoja matka, babcia, powiedz to jej ze jest gowno warta prosto w oczy pewnie jestes gowniarzem marzacym o cieple kobiety

''gdybys byla inteligentna to bys wiedziala ze to wiem'''....ja nie jestem jasnowidzem tylko oceniam to co czytam a z tego to co czytam nie widze w tobie strasznej inteligencji....nie wiem czy ty nie chcesz czy wogole nie rozumiesz...mam watpliwosci co do dzialania twojego rozumu....ja nie mowie o dzieciach...dziecko co do pewnego roku powtarza to co robia rodzice i sobie to zakodowuje ale po jakims czasie zaczyna myslec po swojemu i nie slucha to co mu mowia rodzice tak zwany ''wiek zbuntowany''....i zaczyna etap w swoim zyciu w ktorym sam decyduje o sobie i tak jest z kobietami i z mezczyznami....jestesmy tacy sami jezeli chodzi o umysl...a inni jezeli chodzi o cialo...to jest biologicznie udowodione...nie masz sie o co tu klocic....

Gość skandybnawa
Co do Boga to pamietaj ze Religia jest dla mądrych. A jak ktoś jest głupi i jak chce być głupi, nie powinien do tego używać religii, nie powinien religią swojej głupoty zasłaniać.

Gość skandybnawa
" a egosita gdyz gardzisz nasza plcia, czyli swoja matka, babcia, powiedz to jej ze jest gowno warta prosto w oczy" co ma gardzenie do byc egoista? Nie powiedzialem ze sa gowno warto, nie powiedizalem ze sa cokolwiek warte, naweet gowno...

Gość proekozielona
sam fakt ze dazysz do kontaktu z kobietami a narzedziem jest kobiece forum udowadnia ze jednak brak ci ciepla fajnej czulej dziewczyny jesli facet naprawde chce byc sam, skupia sie na innych sprawach, swoich pasjach a nie wlazi w wolny dzien na forum dla kobiet i saczy jadem

Gość skandybnawa
Jestem na forum kobiecym bo nie jestem egoista i chce uswiadomoci kbiety do czego sa potrzebne. Robie to dla ich dobra

przykro mi to mowic ale najslynniejsi filozofowie swiata powiedzieli ze albo sie mysli albo sie wierzy w boga

Gość ta wyjątkowa
po co są potrzebne? by faceci mieli kogo roochać. no i żeby jeszcze sklepy odzieżowy, salony kosmetyczne i fryzjerskie miały obroty - wszystko po to by podobać się tym roochaczom. taka prawda, jesteśmy dla Was tylko mięsem armatnim, nie ta, to inna, najlepiej kilka na raz.

Gość proekozielona
Egotyzm (łac. ego ja) przesadne kierowanie zarówno własnej, jak i cudzej uwagi na siebie samego, nieustanne myślenie o sobie i nadmierne zajmowanie się własną osobą (niezależnie od tego, czy jest ono pozytywne, czy negatywne) przy jednoczesnym zajmowaniu swoją osobą całego otoczenia. juz rozumiesz?????

Gość skandybnawa
"przykro mi to mowic ale najslynniejsi filozofowie swiata powiedzieli ze albo sie mysli albo sie wierzy w boga" Podaj naziwksa i cytaty, czekam

Gość skandybnawa
"Egotyzm (łac. ego ja) przesadne kierowanie zarówno własnej, jak i cudzej uwagi na siebie samego, nieustanne myślenie o sobie i nadmierne zajmowanie się własną osobą (niezależnie od tego, czy jest ono pozytywne, czy negatywne) przy jednoczesnym zajmowaniu swoją osobą całego otoczenia." Nie widze tu nic o pogardzie w stosnuku do drugiej plci, ani slowa o tym!

nic nie wiesz o filozofi,nic o religji,nic o historji.... i pozniej za jako wyksztalcona kobieta mam wchodzic na forum i tlumaczyc sie jakiemus nieukowi po co ja istnieje...to jest smieszne....ja nie potrzebuje twoich prowokacji do zycia..... z moim umyslem bardzo dobrze mi sie zyje...i zaden facet nigdy mi nie dogardzil...tylko podziwiaja mnie i przychodza do mnie jezeli maja jakis problem lub czegos nie wiedz a mam dopiero 19 lat...to o czyms swiadczy

Gość Marienwerder70
Co do ewolucji, naprawdę się dokształć , bo gó.wno wiesz debilu. Co do religii , która ponoć jest dla mądrych (czego ty nie jesteś przykładem) to powiem ci ,że wiem o niej dużo, czytałem biblie i raczej nie nakazuje ona się zachowywać w stosunku do kogokolwiek tak jak ty to robisz. Według kościoła i bibli i Boga jesteś po prostu złym człowiekiem. Więc polecam 10 przykazań i 2 przykazania miłości bo bozia cię nie wpuści do nieba, hahah . I jeszcze jedno : każdy ci powie, że adam i ewa to była metafora biblijna, nie było Adama i Ewy, Ewa nie powstała z jego żebra wiesz? hahahah co za kretyn...

Gość proekozielona
to jest definicja iteligencja polega tez na interpetacji, a ona pasuje do twojej osoby, wyslil sie zaczynasz mieknac a my kobiety, pierwszy raz z toba sie zgodze, my nie chcemy byc tobie potrzebne ile masz lat gowniarzu?

Gość swławek dużo wie
Bóg stworzył kobietę by była towarzystwem dla mężczyzny

Gość skandybnawa
Albert Einstein: "Im bardziej zgłębiam naukę, tym bardziej wierzę w Boga", Werner Heisenberg: "Pierwszy łyk ze szklanki nauk przyrodniczych zmieni ciebie w ateistę, zaś na dnie szklanki czeka na ciebie Bóg." Robert Millikan: "Dla mnie niepomyślanym jest, że prawdziwy ateista może być naukowcem Czekam na te cytaty, co za slynni filozofowei tak mowili.. Czekam