Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna i zdesperowana 25

Mój facet zarabia tylko 1600 jako informatyk

Polecane posty

Gość gość

są studia i studia, najlepsze są z państwowych i jednej prywatnej nowosądeckiej. ważne jest miejsce pracy , wiadomo Warszawa, Wroclaw, Kraków. To że ktoś ma słowo na dyplomie informatyk nic nie znaczy np. uczelnia jedna stworzyła kierunek by przyciągnąc : informatyka w budownictwie ( przecież inż. bez znajomosci oprogramowania to nie inż i to nie tylko CAD ) . Ważne są też uprawnienia ja mgr inż. elektr. mam CISCO robione w Krakowie, mikrosterowniki , różne SEPowskie, mikrosoft-u podstawowe a nie jestem informatykiem ( nie umiem programować w językach maszyn ). Żle ulokował się z nauką lecz to nie oznacza że nie odniesie sukcesu , za pare lat może i z jego umiejętnosciami rynek będzie poszukiwał.

Gość Smutna i zdesperowana
Dnia 23.6.2011 o 20:47, Gość Smutna i zdesperowana 25 napisał:

Mój facet zarabia tylko 1600 zł !!! Ma prawie 28 lat.... Masakra... To znajoma po liceum ma 2200 na reke.... Skończył informatyke (prywatnie) i 2 kierunek na Politechnice (zarządzanie)! Może zaraz napiszecie, że jestem materialistka, ale ja po kierunku humanistycznym i podyplomowych z finansów zarabiam 3 000 na reke. Nie wiem jak go zmotywować. Np wspólne wakacje odpadają bo go nie stać wyjazd, jakiś kurs czy szkoła językowa też... I on chce mieć dzieci???

Zapomniałam wspomnieć że 1600 na tydzień 

Gość oiijnehue uegyueg
Dnia 6.09.2017 o 02:29, Gość gość napisał:

tyle zarabiam będąc tydzień w trasie kierowca tira

Myjąc się ścierką , srając po krzakach , targając paleciaki z towarem po naczepie - nie no prace masz kur...wa marzenie!:)