Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asica1985

szczęśliwe mamy wroclaw

Polecane posty

Witam! Jestem mamą 7 letniej Oliwki i 14 miesięcznego Mikołaja. Bardzo chętnie zapraszam mamy z Wrocławia do dzielenia się swoimi doświadczeniami,radościami i smutkami z życia codziennego i trudu płynącego z wychowywania naszych pociech.

nie wiem czy pasuje do tego tematu ponieważ jestem bardzo szczęsliwą mamą Filipka 1,5 rocznego i jestem z okolic Wrocławia

Gość asiulec_zka
Cześć Mamy przyszłe lub obecne z Wrocławia! Czy ktoś jest chętny do spotkań, wymiany doświadczeń, poznania nowych ludzi ?? Może byśmy się zjednoczyły ? Pozdrawiam !

Gość jaajajajajajajaj
Nie polecam nikomu tego przedszkola! Moje dziecko chodziło do Madelaine i Pascala. Rzeczy tam się dzieją straszne! panie właścicielki traktują dzieci przedmiotowo, uzywają wobec nich nie miłych zwrotów. Ponadto Panie nie mają doświadczenie w opiece nad dziećmi. Dowiedziałam się, że jedna z Pań jest historykiem i uczy w liceum ( a to chyba mija się trochę z opieką nad maluszkami ) a druga jest po maturze! W dodatku dziećmi opiekują się też studentki!!!!! Bez doświadczenia! Nie realizują podstawy, nie ma żadnych dodatkowych zajęć czy wyjść gdziekolwiek. Nie ma placu zabaw. ŻENADA I TRAGEDIA! Panie nie miłe i nastawione tylko na kase. Co rusz słyszeliśmy , że nie wychodzimy nigdzie "bo nie ma pieniędzy" to pytam się gdzie to czesne ktorę płacą rodzice? Oszukują wszystkich ...rodziców...łącznie z sanepidem, kuratorium itp. Większość rodziców zabrała stamtąd swoje dzieci. JA również i żałuję, że kiedykolwiek posłałam tam moje dziecko. Paniom w przedszkolu została dwójka dzieci. Organizują darmowe przedszkole teraz.....jak to mówią...tonący brzytwy się chwyta. NIE POLECAM!

Gość Kokosowa Wyspa
Zapraszamy wszystkie szczęśliwe Mamy i Dzieciaki do nowej przebieranej zabawy! Prześlijcie nam zdjęcie Państwa małego Pirata do 31 maja 2012 na adres info@kokosowa-wyspa.pl i wygrajcie jedną z 40 nagród. Do rozdania mamy piórniki, książeczki do nauki angielskiego, lampiony pirackie, kredki.... Kto okaże się najprawdziwszym piratem? Poniżej regulamin: 1. Konkurs skierowany jest do dzieci w wieku 2-12 lat z Wrocławia i miejscowości w promieniu 20 km 2. Osoby, które nie ukończyły 18 lat, mogą wziąć udział w Konkursie za zgodą rodziców lub innych przedstawicieli ustawowych. Zgoda ta obejmuje również zgodę na postanowienia Regulaminu, w tym w szczególności na przetwarzanie danych osobowych Uczestnika Konkursu oraz warunki licencji na korzystanie przez Organizatora z fotografii nadesłanych przez Uczestników. Podpis osoby uprawnionej do reprezentowania osoby niepełnoletniej powinien znaleźć się na formularzu zgłoszeniowym. 3. Uczestnik może zgłosić do Konkursu 2 fotografie 4. Zgłaszane fotografie nie mogą naruszać prawa w szczególności dotyczy to treści powszechnie uznawanych za wulgarne i obraźliwe. 5. Uczestnik Konkursu poprzez wysłanie formularza zgłoszeniowego oświadcza, iż a) przysługują mu wyłączne i nieograniczone prawa autorskie do nadesłanych fotografii oraz, że Uczestnik przyjmuje na siebie odpowiedzialność wobec Organizatora za wady prawne zgłoszonych fotografii, a w szczególności za to, że osoby trzecie nie będą kierować przeciwko Organizatorowi roszczeń związanych z naruszeniem ich praw autorskich; b) wyraża zgodę na przetwarzanie przez Organizatora danych osobowych Uczestnika; c) wyraża zgodę na publikację zdjęć 6. Nagrodzeni uczestnicy zostaną powiadomieni o rozstrzygnięciu Konkursu drogą elektroniczną. 7. Zgłoszenie fotografii do Konkursu jest jednoznaczne z przyjęciem przez uczestnika Konkursu warunków Regulaminu.

Gość gagagagagagagaggagagagga
Ja również nie polecam przedszkola Madelaine i Pascala z Przejazdowej. Osoby,które je założyły to niedouki-czyżby pani Irena Dzierża,która jest dyrektorką była tym pedagogiem z 26-letnim stażem jak opisuje???Bo już na pewno nie jej córka-Magdalena Fryń,która jest k*wa po WSB a czy na WSB jest kierunek czy też podyplomówka z pedagogiki???Na dodatek Magdalena Fryń łazi w ciązy i pewnie sama nie wie kto jest ojcem a jakąs biedną dziewczynę nawyzywali i dali na swej stronie internetowej informacje,że jest ona złodziejką i pisali,że mają jej dane i dyplomy!!! Te panie Dzierża i Fryń są chore na schisofremię.

Gość mama misiaka
hej czy jakaś mamusia jeszcze tu zaglada?

Gość Marzec_2013
Ja mogę zaglądać :)

Gość gość
i ja się melduję,urodziłam córcię w maju :)

Gość gość
witam koleżankę :)

Gość gość
Z jakich rejonów jesteście?

Gość gość
krzyki

Gość gość
Witam mamusie, a ja jestem z okolic Karłowic i mam dwójeczkę :) Arti 8 lat i Maksik 5 miesięcy

Gość mamadwójki1
Do " Marzec 2013" można wiedzieć którego? u mnie siódmego:)

Gość Marzec_2013
16

Dziewczyny jeździcie gdzieś nad wodę? My ostatnio ciągle w nowe miejsca, ale z dzieciakami ciężko coś znaleźć. Albo woda nieciekawa, albo teren na około

Gość gość
Jeszcze ja:) ja takie śródmieście-karlowice.corcia ma 20 mcy

nie jeździmy-Młody jeszcze za mały, może za rok... aha i odradzam jelcz-mnie tam zawsze brzydziło, bo niedaleko jest cmentarz z tego co pamiętam to w chrząstawie było ładnie i fajnie dla dzieci, ale byłam tam 2 lata temu

Gość gość
w jelczu fajnie jest :)

fajnie, jak nie masz świadomości, że kąpiesz się z trupami, cmentarz jest wyżej i jak pada deszcz wszystko spływa, no ale jak kto woli ;)

Gość gość
Witajcie mamy z Karłowic :) może jakieś spotkanko? nie tylko Karłowice ale i inne rejony, może założycielka wątku wymysli cos ciekawego i podeśle info o ewentualnym miejscu, dniu itp :) co do spędzania czasu nad wodą my zamierzamy na dniach wybrać się nad Morskie oko, oczywiście bez kąpieli naszego najmłodszego bo woda to chyba nie za ciekawa dla niego, przynajmniej w tamtym roku tak było, ale pojedziemy- zobaczymy Pozdrawiam

Gość gość
nie ma żadnej mamusi z okolic krzyków??:(

Proponuje spotkanie w rynku ;] Ponoć plażę mamy... Jeszcze nie byłam, ale zaraz to nadrobie i idziemy. Oby woda tryskała bo potrzebna mi ochłoda :-) A nad wodę my jeździliśmy do Pęgowa - może być, ale sporo ludzi, raz byliśmy w Wałach - tragedia, w Stradomi - może być, ale patelnia, do Jelcza najchętniej jeździmy, ze wszystkich najlepsza woda, miejsce też sie znajdzie zawsze