Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e..... tam

To norma na portalach spolecznosciowych i randkowych?

Polecane posty

Gość JFK
a zauważyliście jak długo niekóre osoby przebywają na takich portalach ? często bardzo atrakcyjne dziewczyny ( profili facetów nie przeglądam ) mają o kilkadziesiąt tys. wejść na stronę i są tam latami. jaki jest sens zakładania profilu w takim wypadku ? te osoby chyba chcą się dowartościować. sprawdzająć codziennie skrzynkę z setką nowych wiadomości czują się chyba lepiej trochę mi się nie chce wierzyć że przez rok, pomimo tysięcy ofert dziewczyna nie może sobie nikogo poszukać moze mają płacone za bycie tam ?

Gość samotna z wyboru....
jestem na kilku portalach randkowych i mam podobne zdanie do Twojego Autorze, szukam poważnego faceta a trafiam na samych seksoholików, szukających jedynie przygód, a trafic na wartosciowego faceta to niemal jak znalesc igłe w stogu siana:-)

Gość nie, nie, nie
"trochę mi się nie chce wierzyć że przez rok, pomimo tysięcy ofert dziewczyna nie może sobie nikogo poszukać. moze mają płacone za bycie tam?" wiekszosc tego typu panienek lubi sie dowartosciowywac cudzym kosztem: ot po prostu flirt, romans z kims nowo poznanym, szukanie przygod i wrazen. zalicza takiego naiwniaka i powtorka z rozrywki. pamietam jedna laske z fotki, ktora juz na samym poczatku wymiany mailami obsypywala faceta komplementami, sciemami w stylu, ze jej sie snil, caly czas o nim mysli, nawet pisala glupie wierszyki z podtekstem erotycznym, aby takiego "ktosia" nadziac na widelec, wykorzystac i odhaczyc w kajeciku jako "zaliczony". tam normalnych, wartosciowych osob jest naprawde malo, wiec sie nie dziwie, ze Autorowi tak trudno znalezc kogos sensownego.

Gość ilove
no widzisz, ja mam zas takie doświadczenie: zawsze pierwsza chciałam się co prawda spotkać, ale nie miałam złych intencji (seksu) na mysli.. to zawsze faceci chcieli zaciągnąć mnie do łózka po pierwszym spotkaniu, ja umawiałam się z nimi tylko do pubów lub na spacer, ale panowie z portalików mają w głowie tylko jedno- SEKS! i to jeszcze najlepiej u mnie w domu, kiedy dowiedzieli się, że sama mieszkam i tak to wygląda z mojej strony więc nie płacz, że to tylko dziewczyny, czy kobiety sa takie fe

Gość niektorzy gnija tam
juz kilka lat (tylko nicki zmieniaja dla niepoznaki) i jedynym ich celem w zyciu jest maksymalne dowartosciowanie swojego proznego ego i zaliczenie jak najwiekszej ilosci partnerow - czuja sie wowczas bardziej atrakcyjni, lepsi od innych. podejrzewam, ze znaczna ilosc tego typu ludzi byla w jakis sposob przesladowana za mlodych lat, rowiesnicy sie z nich wysmiewali, odrzucali, a teraz oni, jako dorosli juz ludzie, manipuluja innymi osobami, ich uczuciami, bawia sie w ramach zemsty za swoje nieudane dziecinstwo, nieudane zwiazki.

Gość sama gniłam tam 4 lata
i nie zamierzam wracać :P

Gość balum balum
portale uzależniają

Gość tak przeglądam teraz tą
"Sympatię" i oglądam kobiety z mojego miasta, po 30-tce. Niemal same rozwódki, bądź w separacji :o, panny, jak się jakieś znajdą, to...:o...Spadam z tego portalu! Już lepiej jakąś realnie poznać babkę, zagadać;)

Gość balum balum
a realnie to gdzie ?

Gość JFK
no właśnie gdzie ? portale - NIE imprezy - NIE bo jakie dziewczyny tam chodzą w pracy - NIE , sami faceci

Gość balum balum
na kafeterii ;)

Gość JFK
w desperacji wszystkiego można spróbować :-) tylko po co

Gość magda1234567890
Z całym szacunkiem ale po 30 lepszy towar zazwyczaj jest po przejściach jeśli szukasz dziewicy w tym wieku to chyba nie portale:) A co moich doświadczeń prawie 40 na karku sama od 6 mies i 2 dzieci na portalach żadnego normalnego tylko albo seksoholicy ale desperaci którzy oferują sponsoring albo erotomani porażka. A ze pracuje i mam dzieci nie bardzo mam gdzie kogoś poznać co z tego ze widzę wzrok mężczyzn za sobą na ulicy...Ale zobaczymy nadal szukam :)

Gość kachaaa88333
po 30 lepszy towar zazwyczaj jest .... - no widocznie swoj na swego trafia:P skoro piszesz o innych kobietach w tym o sobie "towary" to nie dziw sie ze trafiasz na seksoholikow itp. wiadomo, ze jak sie wiekszosc dnia spedza w pracy, a znajomi zajeci rodzinami to internet zdaje mi sie najlepszym wyjsciem zwlaszcza dla ludzi +30 kiedy to czas dyskotek, wypadow minal. mozna tam spotkac kogos normalnego tylko trza czasu i cierpliwosci.

Gość aaaaaaaaaa.....
Jest normalnych kobiet trochę, tylko się rozejrzyjcie dobrze. A nie szukacie niewiadomo kogo:(

Gość e..... tam
Rozglądam się, staram i na razie bez oczekiwanych rezultatów. A może na tym forum dyskusyjnym jest kobieta, która by była zainteresowana bliższą znajomością i na dłużej?

"e..... tam "Ale piszesz niedorzeczności .To ze chce dać d**y to nie znaczy że jednorazowo. " Tylko sie okazuje pozniej, ze najczesciej taka kobieta ma na koncie meza, narzeczonego, badz chlopaka, ktoremu przyprawia rogi." To przestań podrywać małolaty:P.Jak masz 40 lat to nie szukaj 30 latek:P.

Gość bo tam same stare rury siedza
do mnie pisaly same despoeratki. Mialem konto na symaptii, bez zdjecia, jakis w miare normalny opis, a walily do mnie drzwiami i oknami mezatki, panny z dzieckiem, rozwodki. Wprost sie przyznawaly, ze szukaja przygod nic wiecej. Jesli ktos lubi zabawy i choroby weneryczne, to serdecznie polecam portale randkowe.

Gość hahahhahahah111
po trzech wymienionych listach, kobieta sklada mi propozycje spotkania z wiesienka na torcie. chodzi ci o hellopl? tam, sa takie oczka np "jestes dla mnie wisienka w torcie" w sumie nie widze w tym nic zdroznego-odrobina flirtu jeszcze nikomu nie zaszkodzila a comamy jak zakonnice się zachowywac? swoja droga jak czytam takie... "oglądam kobiety z mojego miasta, po 30-tce. Niemal same rozwódki, bądź w separacji , " człowieku a ty bys chciał po 30 znalezc dziewice? to raczej naturalne ze kobieta po 30 ma dziecko,dziwne raczej by było gdyby nie miala. wydaje mi się ze troche przesadzasz autorze sama jestem na 2 portalach i moge stweirdic ze faceci tam to w wiekszosci panowie bardzo niesmiali.jeden napisał wrecz-panie wybierają panow". czyli ze MY mamy zaczepiac,puszczac oczka,pisac,prowadzic za raczkę. z moich doswiadczen zazwyczaj jest tak:poznajemy się,wymieniamy istotne info o sobie ( o pracy,o rodzinie itd...) , jest super, po czym panowie urywają kontakt. dlaczego? mam tam ponad 10 fotek wiec widza jak wygladam.

Gość ja też szukam mężczyzny
, ale trafiam na jakiś dziwnych i niewyżytych facetów na portalach. Interesują mnie trwałe związki a nie przelotny seks. Ale jak widać mam pecha

Gość AgnessBe
Zależy też gdzie się trafi, na jaki portal, od czasu do czasu zaglądam na gochat.in i tam mi się udawało trafiać na normalne osoby, nikt nie nagabywał o seks:)